Cemaatçileri Tanıyalım
-
Türkiyedeki cemaatlerin en büyük zararı insanlara yanlış din öğretmeleri olmuştur.
Yaptıkları her şeyi din adına yaptıkları için dinin işlerine gelmeyen kısımlarını kendilerine uydurmuşlardı.
Bu yüzden de kim hangi tarafı kendine doğru çevirdiyse o yönde bir cemaat kurmuştur.
Samimi olarak dinine bağlı olmak isteyen insanlar, bu cemaatler tarafından tamamen kendi ideolojilerine uygun olarak düzenlenmiş cemaat anayasalarına mahkum edilmişlerdir.
Bu anayasalar sadece dinin kendi işlerine gelen kısımlarıdır. Hatta bazı cemaatlerde Kur'an-ı Kerim Meali okumak yanlıştır. Bizim anlamamız mümkün değil. Sadece üst insan olan
cemaat liderleri anlarlar.
Biraz dinden uzak ailelerde yetişen insanlar da bunları görünce sanki bu cemaatlerin yaşadıkları dinmiş gibi görüp dinden nefret etmelerine neden olmuştur.
Dinin iki kaynağı vardır :
Kur'an ve Peygamber Efendimizin Sahih Hadisleri.... Gerisi sadece söyleyeni bağlar... Allah'ın söylemediği veya Pegamberine söyletmediği hiçbir şeyden kimse sorumlu değildir. Sorumludur diyen yalan söylüyor...
Bu yazı uzar gider ama şimdilik bu kadar yeter sanırım :)
-
Saçmalamışsın, yok tanga giyerek evde dolaşıyormuş böyle kaç cemaatçi kadın gördün.
Tek gecelik nikahmış, müslüman biri imam nikahının hükümlerini bilir sırf sikiş için bunun mümkün olmayacağını bilir. Yapıpda ballandıra ballandıra anlatan varsa bile bi kaç piç ergen döneminde senle daşşak geçmişdir.
Fem dersanelerine gelince bi çok cemaatçi fişlenmemek için cemaatle bağlantısı olan dersanelere gitmez final, sınav, uğur bunun gibi dersanelere takılır.
Cemaatten girdiniz mi çıkması zor demişsin. Alakası yok bugün nurcularda yarın süleymancılarda takıl eğer seni tanırlarsa bi nezaketen gelir misin derler yok ben sizle takılmıycam birader dersen kimse zorlamaz.
Coca Cola haramdır diye bi kaide yoktur evet içmezler coca cola ama yabancı bi sermayenin ürünleri yerine yerli malı kullanırlar Örneğin: Ülker
Kamboçya'da bile Fetocu görebilirsiniz evet doğru çünkü diğer dinler gibi onlarda İslam'ı bilinmeyen diyarlara öğretme çabasındadır ki bu zaten Peygamber Efendimizin vasiyetidir.
Altın yüzük, saat cemaatci olmaya gerek yok müslüman bi erkeğin takmaması gerekir çünkü erkeğe haramdır.
Risale'yi okuyupda Said Nursi'ye İngiliz ajan diyorsan anlayışının vay haline senin.
Diğer yazıların zaten dalga geçme manasında asıl maksadın burda cemaatler kılıfı altında İslam'a hakaret etmek heralde bunuda yapmışsın Allah seninle olsun.
-
Saçmalık
-
: ) evet ingiliz ajanıydı rahmetli.teşkilat-ı mahsusa'da lawrence'a karşı operasyonlar içinde isimleri geçmeside bundandır.lawrence'da zaten türk ajanıdır biz bunları hep yanlış öğrendik.
ya şu yazılanları okuyorumda.arkadaş bu kadar saçmalamaz bir insan ya.yani eskiden böyle saçma sapan bok atmalar olduğunda ayıptır derdim, edep derdim.şimdi sadece üzülüyorum bir yandan da gülüyorum insanoğlu nasıl saçmalamakta bu kadar ileri gidebilir diye.Allah size hidayet versin : )
-
kimse üstüne alınmasın... bir söz var dinime küfreden bari müslüman olsa.
İnsanlar kendi kusurlarını görmez olmuş başkaların kini araştırır olmuş.
-
Dinimi çok seviyorum laf atacak adamın alnını karışlarım öncelikle bunu söyleyeyim.Arkadaşlar millet içinde millet olmaz
zaten kökeni islam olan bir ülkede biz sizden daha islamcıyız bak dinimizin kurallarını yerine getiriyoruz o yüzden bu ülke
bizim cematimizin içinden çıkacak adamlarla yönetilmeli dersen.Üniversiteleri ele geçirip cemaatten adamları yerleştirisen
devletin tüm kurumlarına senin gibi düşünmek zorunda olan bireyleri her ne kadar vasıflılar onuda Allah bilir yerleştirirsen
sadece seni kullanmak evinde daha az ücretle kalıp kin tutan adamları yetiştirirsin.Sonun konuyu açan arkadaşın
cümleleriyle biter.Eminim ki meyve veren ağaç taşlanır şeklinde tatmin oluyorsunuzdur ama bu bir gerçek İslam dini mi
emrediyor ADAM KAYIRMAYI doktor olmasında İMANLI DOGHTOR olsun mu derdiniz.Bırakın Allah aşkına herkes kendi
uzmanlık alanında hak ettiği yerde olsun.Eğer islam ilmini yaymaksa derdiniz açın Allahın kelamından bahsedin
insanlara nedir bu kadrolardaki merakınız diye sormak istiyorum..
-
laf olsun torba dolsun misali
-
yıllarca bu tip öğrencilerle ve kişilerle haşır neşir olmuş biri olarak
şunu söylim "eksiği var,fazlası yok"
-
hap almışçasına uyuşturucu enjekte edilmiş gibi gençlerin kullandıldığı aşikardr.
-
kaygusuz bunu yazdı:
-----------------------------
hap almışçasına uyuşturucu enjekte edilmiş gibi gençlerin kullandıldığı aşikardr.
-----------------------------"Din halkın afyonudur" Karl Marx