folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Cemaatçileri Tanıyalım

Cemaatçileri Tanıyalım

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wikwik
    wikwik's avatar
    Erkek

Türkiyedeki cemaatlerin en büyük zararı insanlara yanlış din öğretmeleri olmuştur.

Yaptıkları her şeyi din adına yaptıkları için dinin işlerine gelmeyen kısımlarını kendilerine uydurmuşlardı.

Bu yüzden de kim hangi tarafı kendine doğru çevirdiyse o yönde bir cemaat kurmuştur.

Samimi olarak dinine bağlı olmak isteyen insanlar, bu cemaatler tarafından tamamen kendi ideolojilerine uygun olarak düzenlenmiş cemaat anayasalarına mahkum edilmişlerdir.

Bu anayasalar sadece dinin kendi işlerine gelen kısımlarıdır. Hatta bazı cemaatlerde Kur'an-ı Kerim Meali okumak yanlıştır. Bizim anlamamız mümkün değil. Sadece üst insan olan

cemaat liderleri anlarlar.

Biraz dinden uzak ailelerde yetişen insanlar da bunları görünce sanki bu cemaatlerin yaşadıkları dinmiş gibi görüp dinden nefret etmelerine neden olmuştur.

Dinin iki kaynağı vardır :

Kur'an ve Peygamber Efendimizin Sahih Hadisleri.... Gerisi sadece söyleyeni bağlar... Allah'ın söylemediği veya Pegamberine söyletmediği hiçbir şeyden kimse sorumlu değildir. Sorumludur diyen yalan söylüyor...

Bu yazı uzar gider ama şimdilik bu kadar yeter sanırım :)

Bilgi Güçtür.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    WALLACEs
    WALLACEs's avatar
    Erkek

Saçmalamışsın, yok tanga giyerek evde dolaşıyormuş böyle kaç cemaatçi kadın gördün.

Tek gecelik nikahmış, müslüman biri imam nikahının hükümlerini bilir sırf sikiş için bunun mümkün olmayacağını bilir. Yapıpda ballandıra ballandıra anlatan varsa bile bi kaç piç ergen döneminde senle daşşak geçmişdir.

Fem dersanelerine gelince bi çok cemaatçi fişlenmemek için cemaatle bağlantısı olan dersanelere gitmez final, sınav, uğur bunun gibi dersanelere takılır. 

Cemaatten girdiniz mi çıkması zor demişsin. Alakası yok bugün nurcularda yarın süleymancılarda takıl eğer seni tanırlarsa bi nezaketen gelir misin derler yok ben sizle takılmıycam birader dersen kimse zorlamaz.

Coca Cola haramdır diye bi kaide yoktur evet içmezler coca cola ama yabancı bi sermayenin ürünleri yerine yerli malı kullanırlar Örneğin: Ülker

Kamboçya'da bile Fetocu görebilirsiniz evet doğru çünkü diğer dinler gibi onlarda İslam'ı bilinmeyen diyarlara öğretme çabasındadır ki bu zaten Peygamber Efendimizin vasiyetidir.

Altın yüzük, saat cemaatci olmaya gerek yok müslüman bi erkeğin takmaması gerekir çünkü erkeğe haramdır.

Risale'yi okuyupda Said Nursi'ye İngiliz ajan diyorsan anlayışının vay haline senin.

Diğer yazıların zaten dalga geçme manasında asıl maksadın burda cemaatler kılıfı altında İslam'a hakaret etmek heralde bunuda yapmışsın Allah seninle olsun.

TBT'ye Mescit istiyoruz.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    West
    West's avatar
    Erkek

Saçmalık

west[at]tahribat.com
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    1903
    1903's avatar
    Erkek

: ) evet ingiliz ajanıydı rahmetli.teşkilat-ı mahsusa'da lawrence'a karşı operasyonlar içinde isimleri geçmeside bundandır.lawrence'da zaten türk ajanıdır biz bunları hep yanlış öğrendik.

ya şu yazılanları okuyorumda.arkadaş bu kadar saçmalamaz bir insan ya.yani eskiden böyle saçma sapan bok atmalar olduğunda ayıptır derdim, edep derdim.şimdi sadece üzülüyorum bir yandan da gülüyorum insanoğlu nasıl saçmalamakta bu kadar ileri gidebilir diye.Allah size hidayet versin : )

gücüne güç katmaya geldik.formanda ter olmaya geldik.Beşiktaş seninle ölmeye geldik BEŞİKTAŞ !
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    syklops
    syklops's avatar
    Erkek

kimse üstüne alınmasın... bir söz var dinime küfreden bari müslüman olsa.

İnsanlar kendi kusurlarını görmez olmuş başkaların kini araştırır olmuş.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    phoneix
    phoneix's avatar
    Erkek

Dinimi çok seviyorum laf atacak adamın alnını karışlarım öncelikle bunu söyleyeyim.Arkadaşlar millet içinde millet olmaz

zaten kökeni islam olan bir ülkede biz sizden daha islamcıyız bak dinimizin kurallarını yerine getiriyoruz o yüzden bu ülke

bizim cematimizin içinden çıkacak adamlarla yönetilmeli dersen.Üniversiteleri ele geçirip cemaatten adamları yerleştirisen

devletin tüm kurumlarına senin gibi düşünmek zorunda olan bireyleri her ne kadar vasıflılar onuda Allah bilir yerleştirirsen

sadece seni kullanmak evinde daha az ücretle kalıp kin tutan adamları yetiştirirsin.Sonun konuyu açan arkadaşın

cümleleriyle biter.Eminim ki meyve veren ağaç taşlanır şeklinde tatmin oluyorsunuzdur ama bu bir gerçek İslam dini mi 

emrediyor ADAM KAYIRMAYI doktor olmasında İMANLI DOGHTOR olsun mu derdiniz.Bırakın Allah aşkına herkes kendi 

uzmanlık alanında hak ettiği yerde olsun.Eğer islam ilmini yaymaksa derdiniz açın Allahın kelamından bahsedin

insanlara nedir bu  kadrolardaki merakınız diye sormak istiyorum..

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    No_MeRCy
    No_MeRCy's avatar
    Erkek

laf olsun torba dolsun misali

"Parmağımla insanlara yıldızları gösteriyorum, onlar parmağıma bakıyorlar"
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aliyk
    aliyk's avatar
    Erkek

yıllarca bu tip öğrencilerle ve kişilerle haşır neşir olmuş biri olarak 

şunu söylim "eksiği var,fazlası yok"

Lekum Dinikum Veliye Din ...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

hap almışçasına uyuşturucu enjekte edilmiş gibi gençlerin kullandıldığı aşikardr.

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    matr0x
    matr0x's avatar
    Erkek

kaygusuz bunu yazdı:
    -----------------------------

hap almışçasına uyuşturucu enjekte edilmiş gibi gençlerin kullandıldığı aşikardr.

-----------------------------

"Din halkın afyonudur" Karl Marx  

Tanrının bana baş edemeyeceğim bir şey vermeyeceğini biliyorum. Sadece keşke bana bu kadar güvenmeseydi diyorum...
Toplam Hit: 17431 Toplam Mesaj: 110