Cemaatçileri Tanıyalım
-
liseden bir kız arkadaşımı fem yurdunda kalmıştı sınava az kala kamp gibi birşeyleri var ya. bir gün yurtta anons geçmiş - 2. katta erkek vardır aşağı inmeyin diye. o gündür bu gündür hala gülerim :D (kesilnikle gerçek bu arada yalan söylüyorsun diye gereksiz triplere girmeyin işim gücüm yok uydurcam :D )
-
multiyano bunu yazdı:
-----------------------------
ALLAHIMA PEYGAMBERIMIZ (SAV) e DINIME IMANIMA KITABIMA BAYRAGIMA VATANIMA ALLAH ICIN ISYAPANLARA ISLAMI YOKETMEYE VE IFTIRA
ATANLARA DIINI KULLANIP KOTU EMELLERINE ALET EDENLERE BILE BILE KOTULEYENLERE ;
DILERIM RABBIMDEN NE BU DUNYADA NEDE AHIRET HAYATINDA GUN YUZU GOSTERMESIN IKIYAKASI BIRARAYA GELMESIN INSALLLAH ...
-----------------------------Amin...!
-
-
Fem, Işık, PiAnalitik felan baya bi Cemaatçiler. :)
-
.......................................
-
Cemaatçi diğer adıyla Yasadışı örgüt olan bu nurcu olan vesaire hepsinin Allah belasını versin. en adi şerefsiz soysuzlar. din öğretimi adı altında gençleri kandırıp bu ülkede yaşadıklarından bi haber edip doğru düzgün iki kelime edecek beyin bile bırakmayan o abi ve ablaların taaa geçmişlerini sikiyim. bu tahribatta oldum olalı böyle ağır küfür etmişliğim yoktur. niye küfür ettiğime gelince. benim 2 kardeşim bu yobaz beyin yontucu şerefsizler yüzünden bunalıma girdiği ve ne yapacağını geleceğiyle ilgili karar bile veremeyecek hale soktukları için Allah bin türlü belalarını versin. TÜRKİYE de yaşayan ve liseyi bitirdikten sonra gurbet ellerde üniversite okumaya gidip ev bulmakta güçlük çeken öğrencileri bizde ucuz bizde kalın diye çağrı yapan kız erkek bunların sülalelerini gelmişini geçmişini si..eyim. lanet olsun sizin düzeninize. binlerce gencin hayatını yazık edip günahlarına girip kullandığınız için Allah belanızı tez zamanda versin.Bu durumda Devletin kanunlarıda suçludur. insan düşünür koskoca devlet düşünmüyor milyonlarca genç gurbet elde bu hayat pahalılığında nasıl okur bunlarında işine geldiği için karışmıyor bu duruma...asıl suçlu öğrenciyi düşünmeyen ve desteklemeyen şahıslardır.
2006 yılında lise 3 de son sene beni atölye öğretmeni aracılığıyla o dönemler zeki birisi olup benim telefon numaramı alıp camii de görüşelim diyen burdan A. k hoca denen kocaeli üniversitesi elektronik öğretmenliğini bitiren şanlıurfalı şahsında Allah belasını versin. benim günahıma genç yaşta toy halde girip yok seni polis sınavına sokalım yok seni uzman jandarma sınavına sokalım deyip kandıran şahsın Allah belasını versin. ben şimdi şu halde aklım başımdayken o sınava gireceğime intihar ederim.
Çocuklarınıza sahip çıkın. Aileden uzak bir görüntü vermeyin. onların ne yaptığını nerelere gittiğini araştırın.Aileden az soğusa onlara sığınır gençler
fetullahmış nurculukmuş. hepsini gördüm. evlerdede kaldım. şükür 4 ay gibi kısa süre kalmışım. bugün nerelerde hangi yerlerde oturduklarını biliyorum. her sene yeni yeni gençleri tuzağa düşürmüşcesine yakalayıp evlere çağıran o abilerin ben taaa....tahribat.com a 2006 lı yıllarda takip etmeye başladığımda yine böyle konu olsa hep bu cemaati fetullah gülen hocaefendi diye öğretildiği ve bunları savunduğumu tartışmalarda az çok bilen vardır eski konulardada bulabilirsiniz. sonra yavaş yavaş bunları araştırıp bunlardan başka niye kimse böyle bir amaç peşinde olmadığını ve daha daha çok düşündüm ve mukayese ettikten sonra karar verdim. bunlar bu ülkeye yarar değil zararlı...tahribat.com daki diğer arkadaşlarada beni aydınlattıkları için bu yolda teşekkür ediyorum
o cemaati destekleyip Allah din peygamber namaz kitap öğretiyorlar diyen cahillerin nasıl beyinlerinin yıkandığıda ortadadır. bugün bu fetullahın evlerinde beslenip sınava girip bi yerde polis zabıta asker olanların hiçbiri çıkıpta kendi cemaatine kızmaz küfretmez ne işim var benim bu meslekte diyemez. yediği paraya yemeğe tüküremez. daha öncede tahribatta o kadar belirttim bunların amaçlarının TÜRKİYE CUMHURİYETİ ni ATATÜRKÜN İLKE VE İNKİLAPLARINI ortadan kaldırmak için devlet idaresine yıllarca adam yetiştirilip kendi istediklerini yaptırdıklarını....
Bu konudada kimlerin cemaatçi oldukları belirlenmiş oldu.sizinde arkadaşlarınız varsa böyle uzak eyleyin onlardan. Allah düşürmesin tuzaklarına
-
Yalnız dikkat ettiğim bariz bir konu var küfredenler cemaat karşıtları.Cemat yandaşları gayet terbiyeli ve seviyeli buldum.Bu arada iki gruptana değilim.
-
phoneix bunu yazdı:
Yalnız dikkat ettiğim bariz bir konu var küfredenler cemaat karşıtları.Cemat yandaşları gayet terbiyeli ve seviyeli buldum.Bu arada iki gruptana değilim.
-----------------------------onlar ağzına küfür almaktan korkarlar onlara öğretilmiştir arkadaş. emri vaki bir yaşam içerisinde köle ve özgürlüğün ne olduğunu bilmeden dolanıp dururlar ve İslam dinimizi kullanıp kendi çıkarları doğrultusunda kullandıkları için.yazıklar olsun hepsine.
-
phoneix bunu yazdı:
-----------------------------Haklı olabilirsin hocam ama kul hakkı yiyenleri kayırıyorlar.. küfürden daha kötü değil mi ? ayrıca küfür eden arkadaşlar bir şekilde cemeatten bir darbe yemiş kişilerdir.En basiti yakın zamanda yaşanan ygs skandalı.. kadrolaşma, ihaleye fesat, toplumsal baskı, vatana millete ihanet, Atatürk'e hakaret, rejime muhalefet, post modern darbe çabaları, özgürlüklerin kısıtlanması, yargıyı taraflaştırma, kürt açılımı ile şehit ailelerine ihanet, orduya düşman falan filan... sayarsında bitmez ki bu.. O yüzden bazen küfür çok masum kalıyor.. tabi yinede etmemek lazım.Ama öyle bir an geliyor ki çaresizliğin verdiği haykırışla saydırıyorsun...