Dikkat Çeken Müridler...!
-
forumda kimler veya hangi mürid ve mürideler dikkatinizi çekiyor ? Neden ? Foruma mesaj yazan beğendiniz müridler kimler ?
-
Kantar ve holydemon....her konuda yorumları var
-
bu başlıkla sen olacaksın gibi görünüyor:)
-
Aha birde Top 10 Mürit eksikti...
küçükken yapardık : yazardık bir kağıda kızların ismini hangisi daha güzel yapardık böyle...alışkanlıklar hiç değişmiyor demekki:)
kücük bir ekleme: Triumph hoca 3 kere baktım posta 3ündede deiştirmişin msjı pek bir dikkatimi cektide:) -
megoloman diyeceksiniz ama ben kendimi baya beğeniyorum :D . Ayrıca FireX , GTurk, Anti-tikky beğendiğim kişilerdir.
edit: Daha var da yazmadım. Ayrıca rene vs pek bi muhabbetim olmadığı için yazmadım. -
bidefa üstadlar var rene,computerwolf,antikky,decameron fln paylaşımda bygizemli başka emrow ,djalper,ajan1111(boş iler bunlar),froxly ve daha nice sayamadığım kişi...
-
Buna benzer bi konu vardi sanirim ?
-
Ayrıca sen bu konuyu açarak yeterince dikkat çektin sanırım.
-
çok var da şimdi birden sıkıştırdın insanın aklına gelmiyo,
adminlerisaymazsak st_anger_turk var hemen üstte mesajı var :)
fooxly bol mesajı ve avatarıyla
G-Turk bana yaptığı yardımlarla
by_gizemli ve ertan ayrıca essan paylaşımlarıyla
Müridelerden evanescience yorumlarıyla ve düşünceleriyle
stigma ise sanırım ilgi gören konularda mutlaka mesajı olmasıyla dikkatimi çekiyo.
Var daha ama aklıma gelmiyo şu an kusura bakmasın diğer arkadaşlar, geldikçe yazarım.
Ek : he bi de swool bak nasıl unutmuşum, antifeyspuk özelliğiyle çıkış yaptı ama
diğer kaliteli yorumlarının feyspuk çıkışı yüzünden biraz gölgede kaldığını düşünüyorum.
Ek : Protesto altta mesajı görünce aklıma geldi, bi ara kız arkadaşı hamile sanılan mürid değil miydi?
-
hocam :d ksura bakma ama ne önemi war yani ... dikkat çeken müridler diye bu konuya ... :D ajanın meşhur sözünü sana armağan ediyorum burdan ve Dj_alper inde imzasını aynen iletiyorum :P
-
21 yaşındaki sinem isimli müridemiz bu başlığın favori ismi gibi duruyor şimdiden :P =)