Dikkat Çeken Müridler...!
-
ajan1111 bunu yazdı:
-----------------------------
HeadBanger bunu yazdı:
-----------------------------burdan ajana seslenıyom:D kalfa arıyuorum .D kalfam olurmusun :D çırağım olsanda olur :D senin gibi uzman birine ihtiyacım war :D
-----------------------------olum seninle alanlarımız farklı :D sen boş işlerle uğraşıyorsun. ben senin gibilerle uğraşıyom :D öyle bişe oluyo işte (:
ajan ne dedin hocam anlamadım? boş işler mi dedin :D -
baron_27 bunu yazdı:
ajan1111 bunu yazdı:
HeadBanger bunu yazdı:
-----------------------------burdan ajana seslenıyom:D kalfa arıyuorum .D kalfam olurmusun :D çırağım olsanda olur :D senin gibi uzman birine ihtiyacım war :D
-----------------------------olum seninle alanlarımız farklı :D sen boş işlerle uğraşıyorsun. ben senin gibilerle uğraşıyom :D öyle bişe oluyo işte (:
ajan ne dedin hocam anlamadım? boş işler mi dedin :D
-----------------------------yo yo yo ben öyle bişey demedim :D
-
ajan1111 bunu yazdı:
baron_27 bunu yazdı:
ajan1111 bunu yazdı:
HeadBanger bunu yazdı:
ajan ne dedin hocam anlamadım? boş işler mi dedin :D
-----------------------------yo yo yo ben öyle bişey demedim :D
doğru diyorsun :| neyse cırak arayıslarımız devam ediyor :|
-
-
ajan1111 bunu yazdı:
sana Odysseus u öneririm :)
-----------------------------o uzman olmadığı halde çok boş biri :| boşver :| bana sağlam eleman lazım :D
-
Beni de yazan cikmamis :( bari ben yaziim... Wert, Swool, evanescence, rene, floxy, DKN, seadog, computerwolf, nickimyok, petal, lemuira.......
-
Ertan,emirreis,baal,stranger_turk,computerwolf
Hiç muhabbetimiz olmamasına rağmen forumda saygım olan kişiler.
hayvan ve meşhur fasulye kardeşimizinde dikkat çekmemesi mümkün değil.foxxly ,dj_alper sanırım rene kadar forumda zaman harcayan kişler olduklarından her an her konuda dikkat çekiyolar....
-
SPY-CX5 bunu yazdı:
0m3r bunu yazdı:
-----------------------------yalakalılığıyla dikkat çeken Nurky,
eşcinselliliğiyle dikkat çeken Spy-Cx5
vs vs
aklıma geldikce yazarım
Çocuum olacak yaştasın, yaşına veriyorum..
-----------------------------tamam anne :|
msnde yaz bişiler dedin yazdık daha ne :P
-
Triumph bunu yazdı:
(...)en beğenilenler : antikky,jordanor,hp32,gambler,swool,tatarramazan,gambler,juba,yesterfor,mayrip,west
(...)
-----------------------------muhahaha beni beyenen bi kişi daha cıktı :) hayırdır hocam nasıl dikkatini çektim?
-
SyspioniC bunu yazdı:
Triumph bunu yazdı:
(...)en beğenilenler : antikky,jordanor,hp32,gambler,swool,tatarramazan,gambler,juba,yesterfor,mayrip,west
(...)
-----------------------------muhahaha beni beyenen bi kişi daha cıktı :) hayırdır hocam nasıl dikkatini çektim?
-----------------------------sen artık jordanor deilsin olm :D sen syspionic sin :D ayrıca seni yazmayı unutmu$um :D uurlarda görü$üp kayna$caz :D