Dikkat Çeken Müridler...!
-
bu tür başlık açanların hepsi : )
sonra birde evde yapılacak araç gereçlerle ilgili konular
ve en son felsefik kendi yorumlarımızı yazabileceğimiz konulardaki tüm mesaj ve yazarlar ilgimi çeker(gerçek kişilikler az çok belli oluyor böyle konularda)
dev not:opera 9.5 tahri cevap yazma olayı uyumlu olmuş hayırlı olsun
-
triumph' un başta imzası olmak üzere yorumları hoşuma gidiyor.
antioksidan'ı severim . sonra dkn var ilgi çekici şeyler paylaşıyor genelde . e-tolga 'nın yorumları komik. bu şekilde daha aklıma gelirse yazarım.
-
ben anlamadım :'|
-
pek dikkat çekmemek lazım :p
ama ortama bakarsak genelde ya tamamen daşşak geçenler yada tamamen ciddi olanlar ön plana çıkıyor
-
Hiç dikkat etmedim yada aklımda kalmamış... demekki neymiş daha dikkat edilmeliymiş..
var bi gariplik bende..
-
cnr437 bunu yazdı:
-----------------------------
ben anlamadım :'|
-----------------------------neresini anlamadın. tahribatta takıldığın sürece şimdiye kadar kimin mesajları, yorumları veya sevdiğin beğendiğin müridleri yazıcaksın bu kadar basit.
-
tyler dayı olmadan olmaz gerçi o her zaman dikkatleri üstüne çekio yerinde yorumlarıyla :D
-
Arkadaş Gora'yı izledi herhalde :)
-
kaanabak bunu yazdı:
-----------------------------Hiç dikkat etmedim yada aklımda kalmamış... demekki neymiş daha dikkat edilmeliymiş..
var bi gariplik bende..
-----------------------------
yukaıdaki yazısıyla dikkatimi çekti .. -
triumph,underzero,chingis,sandman,firex,tyler_dai,foxxly,cold-m4,hp32, aklıma gelmeyen isimler vardır aklıma geldikçe editlerim :D
edit: glaxoks u nasıl unuttunz :D okulkolik herif :D
edit2 : hay hafızama sokm :D coder acan abimi nasıl unuttum :F o görmeden editliim :D ayrıca küfürleriyle rene hocamız :D geni$ bi küfür haznesi var :D