Dikkat Çeken Müridler...!
-
Odysseus-Demodor-FoxxLy-Rene-HoLy-Under-antikky-swooL Severim Bu MüridLeri yorumlarıyLada çoğu zaman dikkatimi çekMişLerdir ^^
-
ajan1111 ban yeme konusunda ustune tanımam :D
-
burdan ajana seslenıyom:D kalfa arıyuorum .D kalfam olurmusun :D çırağım olsanda olur :D senin gibi uzman birine ihtiyacım war :D
-
TR_ip sen şu escobarların tayfadan değilmiyidn mhg miydi neydi tam olarak hatırlayamadım?
-
0m3r bunu yazdı:
-----------------------------yalakalılığıyla dikkat çeken Nurky,
eşcinselliliğiyle dikkat çeken Spy-Cx5
vs vs
aklıma geldikce yazarım
-----------------------------
Çocuum olacak yaştasın, yaşına veriyorum.. -
kimse beni sevmiyor :S
zaten yorumda yapmıyorsunuz
hangi konuya cvp yazsam o konuya daha cvp gelmiyor
bir ara grafik ve delphi bölmünde mod oldum ben sonra orasıda kurudu kimse birşey yazmadı :S
-
wert bunu yazdı:
-----------------------------kimse beni sevmiyor :S
zaten yorumda yapmıyorsunuz
hangi konuya cvp yazsam o konuya daha cvp gelmiyor
bir ara grafik ve delphi bölmünde mod oldum ben sonra orasıda kurudu kimse birşey yazmadı :S
-----------------------------la bu avatarından korkuyorlardır :D onu bi değiştir hele şans getirir.
-
wert seni seviyom, Ps tutoriallerini unutmadım unutmucam. Kısa zamanda Bursa buluşması yapalım görüşelim hatta.
-
AntiOksidan,BAAL(Her ne kdr ani çıkışları olsada =) ) Shockman,DKN,Musket Kaliteli yorumlarıyla dikkatimi çeken şahıslar :)
-
HeadBanger bunu yazdı:
-----------------------------burdan ajana seslenıyom:D kalfa arıyuorum .D kalfam olurmusun :D çırağım olsanda olur :D senin gibi uzman birine ihtiyacım war :D
-----------------------------olum seninle alanlarımız farklı :D sen boş işlerle uğraşıyorsun. ben senin gibilerle uğraşıyom :D öyle bişe oluyo işte (: