Dikkat Çeken Müridler...!
-
VBDream bunu yazdı:
-----------------------------Gizemli o kimin resmi ? (Gülüyorum hala:)
-----------------------------
rene
http://www.tahribat.com/members.asp?id=3538 -
kotusirine bunu yazdı:
Hiç kimse beni yazmamış bee :l
-----------------------------Gel canım ben seni yazdım mutlumusun :|
ahanda yazdım "kotusirine"
-
bide reflex mürid var, kızlar rahat bırakmadığı için msnde çevrim dışı olduğundan listemde görünmemiş onu da unutmuş olmayım sonra çok kızar bana.
bu tbt de benle özel olarak irtibata geçen ilk mürid, msn ortamına çeken ve kekleyen de o :D hatta benim için kafasıyla birlikte resim bile çekmiş :D pek sevişiriz ex ve ref'le ::.... (sakın koyma la resimi buraya :D)
-
bu konunun açılması biraz kötü olmuş adı geçmeyen kimseler üzülcek hep :| (örn:kotusirine)
-
la hepciginiz seforum ama bende özel yeri olan insanlar tyler_dayı,oralsnek,fmk,exca,odeyus,tro,swool,kaanabak,kantar69,ajan,vakvak ve ve buluşmaların vazgeçilmez adamı dıonsos ve diyer insalar :D
-
Komple burası :D

-
baron_27 bunu yazdı:
-----------------------------hatta benim için kafasıyla birlikte resim bile çekmiş :D pek sevişiriz ex ve ref'le ::.... (sakın koyma la resimi buraya :D)
ja xD
benm kafam :|
-
Analitik bunu yazdı:
-----------------------------bu konunun açılması biraz kötü olmuş adı geçmeyen kimseler üzülcek hep :| (örn:kotusirine)
Ayy gerçekkkkk öylemi olmuş..başta yazmışın favorilerini sonrada kötü olmuş pehhh -
ExcaliburTBT bunu yazdı:
baron_27 bunu yazdı:
-----------------------------hatta benim için kafasıyla birlikte resim bile çekmiş :D pek sevişiriz ex ve ref'le ::.... (sakın koyma la resimi buraya :D)
ja xD
ahahha tipe bak güçhan allah davul etsin lan seni :D -
ExcaliburTBT bunu yazdı:
baron_27 bunu yazdı:
ja xD
-----------------------------buda benden olsun :|