Dikkat Çeken Müridler...!
-
zumsuk bunu yazdı:
-----------------------------SiyanojeN bunu yazdı:
-------------------bu arada zumzuk abi dikkt çekemeyen adamda dikkat çekmek için uğraşacak sonrada forumun ebesine düz girecek ve muhtemelen bu şahış çömez olacak bence bu işler yine boş işler kararımı değiştirdim :| ajanım gel destek ver laaan :|
-----------------------------08/08/2005 3:31:00 PM
ben 3 seneden beri çekeceğimin dikkatini çekmişim.Foruma düz gircek derken küfür mü?Yok küfür yok.Onun yüzünden 1 gün banlandım bir daha etmem.Onca mesajı takip ettim 3-4 kişi adımı yazdı buda dikat çekmediğimi gösteriyor buda çok iyi.Anlaşılan normal bir üye seviyesinde gidiyorum!!!
-----------------------------beni kimse yazmadı ühühühühüh
bir nurky yazmış oda zaten forumun yarısını yazmış arada bende kaynamışım :s:P
-
ExcaliburTBT bunu yazdı:
-----------------------------Benim dikkatimi Analitik nikli müride çekti :F nicki bana Katalitik sobayı anımsattındandır heralde :B nioha
-----------------------------
ilginç xD -
bknz : http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?highlight=&folderid=63137
-
renegadealien bunu yazdı:
-----------------------------Dikkatimi çekenler ya banlanır, ya mod olur zaten :)
Ondan cıkartabilirsiniz :)
-----------------------------ya da hıyarlık madalyası alır
-
zumsuk bunu yazdı:
-----------------------------08/08/2005 3:31:00 PM
ben 3 seneden beri çekeceğimin dikkatini çekmişim.Foruma düz gircek derken küfür mü?Yok küfür yok.Onun yüzünden 1 gün banlandım bir daha etmem.Onca mesajı takip ettim 3-4 kişi adımı yazdı buda dikat çekmediğimi gösteriyor buda çok iyi.Anlaşılan normal bir üye seviyesinde gidiyorum!!!
-----------------------------hoca ne şiddet bu celal sana bişemi dedim be :)
anlamadın galiba çömez kardeşler forumda dikkat çekmek için göze batmak için salak salak ve hertarafı folloş edeercesine dolsuracak yorum yapacaklar buda forumun ebesine düz kayacak(küfür deil anlayacağın)
ben burada konu hakkında yorum yaptım sen sana yorum yaptığını sandın galiba k.bakma yaya bn yanlış yazdım yada sen yanlış anladın :)
-
Odysseus bunu yazdı:
:B en çok dikkatimi çeken müdir benim bide yardımcım exca :F
-----------------------------:)
-
ilginç bi konu
-
Odysseus bunu yazdı:
--------------------------paint buluşmasını yüzüne gözüne bulaştırdığında sende benim dikatimi çekmiştin odi :)))
-
Odysseus bunu yazdı:
-----------------------------çırağım olman için kaç kapak daha biriktirmem lazım :|
-
HeadBanger bunu yazdı:
-----------------------------Odysseus bunu yazdı:
-----------------------------çırağım olman için kaç kapak daha biriktirmem lazım :|
-----------------------------31 kaffiidir tabiki bu kapaklar efes extra olacak yoksa olamıosun ben öle diy biliyorrum ynlışsa düzeltsin.