Dikkat Çeken Müridler...!
-
H1
rene
spy-cx5
gladio
antikky
demodor
headbanger
tyler dayı
symbian
shivo
cellym
"kapil"
ebter
sunnetchi efendy
arlong
kaanabak
swool
Excalibur
azrailim babam
hotboy
jordanor
xantos
mortunes
essan
"chaoser"
ertan
+ tüm mürideler ve daha nice aklıma gelmeyen mürid
-
ertan var aklıma gelen şimdi başka yok. fikirleriyle, ağırbaşlılığıyla her geçen gün hayran bırakıyor beni kendine
-
Baal underzero antıoksıdan lemurıa Bide dj_alper
Edit: Sandmanı unutmuşum
Böyle sorumu olur zumsuk var antıtıkıy var aklıma gelmıyokı şimdi
-
şimdi değil eskiyi katarsak
deca, sword, antioksidan, ertan, f1kr3t geçen dikkatimi çekti alper, nurky, vbdream vardı..sandman tabi, sonracığıma bir sürü kişi daha var.Torpil olamsın diye arkadaşlarımı yazmadım :D.İşin garabii kaç kişiyle tartışsakta hepsini seviyorum mq..Zaten bu gün birinle tartışayım 2 ay sonra tartıştığımızı hatırlamam.Yesterfox var, foxxly var portalını kurdum bib aktım forum yok vay mq dedim.
bir sürü kişi var aklıma gelmiyor henüz:.
-
zumsuk bunu yazdı:
-----------------------------şimdi değil eskiyi katarsak
deca, sword, antioksidan, ertan, f1kr3t geçen dikkatimi çekti alper, nurky, vbdream vardı..sandman tabi, sonracığıma bir sürü kişi daha var.Torpil olamsın diye arkadaşlarımı yazmadım :D.İşin garabii kaç kişiyle tartışsakta hepsini seviyorum mq..Zaten bu gün birinle tartışayım 2 ay sonra tartıştığımızı hatırlamam.Yesterfox var, foxxly var portalını kurdum bib aktım forum yok vay mq dedim.
----------------------------eyw zumsuk
illaki tartışmak gerekiyosa
onu da yaparız
-
zumsuk bunu yazdı:
-----------------------------şimdi değil eskiyi katarsak
-----------------------------hocan .)
-
ulan koskoca sitede bi kişinin aklına mı geldim :|
vay be değerimi bilen olmadı, bırakıyorum siteyi :P
böle konu mu olur ak :D
-
cold-m4 bunu yazdı:
-----------------------------ulan koskoca sitede bi kişinin aklına mı geldim :|
-----------------------------olm dedim ya arkadaşlarımı yazmicam diye hahauzhau :D oraya yazmadıklarımın hepsi arkaşadım :D
-
cold-m4 bunu yazdı:
-----------------------------ulan koskoca sitede bi kişinin aklına mı geldim :|
-----------------------------cold-m4 rulz :D ver co$kuyu :D:D
-
Netlogdanmı kopup geldin nan sen buraya :| :D nickine ve açtığın konuya bakılırsa öyle :| ?