Dikkat Çeken Müridler...!
-
ertan, dj_lethal
-
Renenin dedigi gibi,forumda huzuru kaciran adamlar direk dikkatimi cekiyor,pusuya yatip bekliyorum ilk hatalarinda sutluyorum :|
-
adminlerim banlamayın sadece açıklama istiyorum sizdede boş işler değilmi bunlar :|
yani kim kimi sevmiş adı geçmeyen üzülecek :S
yazık değilmi :S
(bn beklemiyorum )(yani inşallah ban almam )
-
bir boktan çakmayan ama hala iddalaşan inatlaşan bilgisiz müridler dikkatimi çekiyor
-
SiyanojeN bunu yazdı:
-----------------------------adminlerim banlamayın sadece açıklama istiyorum sizdede boş işler değilmi bunlar :|
-----------------------------Yoo benim adım geçmemiş ama üzülmedim :)
-
SiyanojeN bunu yazdı:
-----------------------------adminlerim banlamayın sadece açıklama istiyorum sizdede boş işler değilmi bunlar :|
-----------------------------gulom sen bize 2 sarkı patlat ben seni her yere yazarım :D depozit olarak şimdilik buraya yazıyorum :D şarkıları aldıkdan sonrada her yere yazarım :D
siyanojen sesi güzel en iyi mürid :| tsm ile ilgilensede biz onu her koşulda dinlerük :D
-
HeadBanger bunu yazdı:
-----------------------------
SiyanojeN bunu yazdı:
-----------------------------gulom sen bize 2 sarkı patlat ben seni her yere yazarım :D depozit olarak şimdilik buraya yazıyorum :D şarkıları aldıkdan sonrada her yere yazarım :D
siyanojen sesi güzel en iyi mürid :| tsm ile ilgilensede biz onu her koşulda dinlerük :D
-----------------------------sesi harıka ben şahsen duydum
-
SiyanojeN bunu yazdı:
-----------------------------sevme değilki dikkat çekme.Acun un yaptığı programda mevl-it var bi tane kıl oluyorum.Sinir oluyorum ama bak adını biliyorum dikatimi çekmiş.Onun dışında ordan bir tane adamın bile ismini bilimiyorum.
-
demekki neymiş boş işler değilmiş hepiniz sağolun :/ yanllışımı kapattınız için:/
yani bide ben adım geçmedi diye üzülmedin la üzülmemde :D
hem bir yerde adııının olması önemsiz önemli olan her ne şekilde olursa olsun raya bilgilerini vermektir ama sevilirsin ama sevilmezsin kişi biir orayı :)
bu arada çok fazla meth etmeyin övünmek gibim oluyo :/ bide nazar falam değmesin :D
-------------------
bu arada zumzuk abi dikkt çekemeyen adamda dikkat çekmek için uğraşacak sonrada forumun ebesine düz girecek ve muhtemelen bu şahış çömez olacak bence bu işler yine boş işler kararımı değiştirdim :| ajanım gel destek ver laaan :|
-
SiyanojeN bunu yazdı:
-------------------bu arada zumzuk abi dikkt çekemeyen adamda dikkat çekmek için uğraşacak sonrada forumun ebesine düz girecek ve muhtemelen bu şahış çömez olacak bence bu işler yine boş işler kararımı değiştirdim :| ajanım gel destek ver laaan :|
-----------------------------08/08/2005 3:31:00 PM
ben 3 seneden beri çekeceğimin dikkatini çekmişim.Foruma düz gircek derken küfür mü?Yok küfür yok.Onun yüzünden 1 gün banlandım bir daha etmem.Onca mesajı takip ettim 3-4 kişi adımı yazdı buda dikat çekmediğimi gösteriyor buda çok iyi.Anlaşılan normal bir üye seviyesinde gidiyorum!!!