Domuz Eti Tüketen Birisi Olarak Bu Et Hakkındaki Düşüncelerim
-
Aman ha hazır tbt düzeliyorken gene başlamasın şu maabetler
-
itfaiyeciTBT bunu yazdı:
-----------------------------
Günah, haram diye cevap yazan müridler hiç mi karıya gitmemişler?
-----------------------------Bunlardan biride benim evet hiç gitmedim ne adamsınız ya herkesi kendiniz gibi mi sanıyonuz
-
itfaiyeciTBT bunu yazdı:
öle bişey sölemedım ama karıyada gitmedim ve karıya gittim diyede böbürlenecek insan varsa yazık diyorum -
itfaiyeciTBT bunu yazdı:
-----------------------------Kıza çakarken arkadanda gir diyine "arkadan çakmak haram" cevabını veren arkaşım gibi.
İşlerine gelirse.
-
itfaiyeciTBT bunu yazdı:
-----------------------------hala anlamadın mı hocam? burda herkes kendi kafasına göre müslüman, herboka bok atılır ama aynı hassasiyetle de yapılır:)
Not: Ben özellikle domuz ve inek etini yanyana yemiş biri oalrak öyle ciddi bir tat yada koku farkı alamadım
Not2: Zchan lan kesinlkle wyborowa istiyorum
-
gkhn759 bunu yazdı:
itfaiyeciTBT bunu yazdı:
-----------------------------hala anlamadın mı hocam? burda herkes kendi kafasına göre müslüman, her boka bok atılır ama aynı hassasiyetle de yapılır:)
Not: Ben özellikle domuz ve inek etini yanyana yemiş biri oalrak öyle ciddi bir tat yada koku farkı alamadım
Not2: Zchan lan kesinlkle wyborowa istiyorum
-----------------------------Demiştim çok boktan bir muhabbet :B
-
domuz eti yiyenlere birde haşgeryar'ı denesinler.yemedim ama tadını merak ettim askerden beri
-
jayde bunu yazdı:
domuz eti yiyenlere birde haşgeryar'ı denesinler.yemedim ama tadını merak ettim askerden beri
-----------------------------Lezzetli diyolar bunun için :)
-
jayde bunu yazdı:
-----------------------------:) yiyen öyle diyor deneyen paylaşsın özellikle boyutundan çokça bahsediliyor fotosunu bulan olursa onuda bekleriz
-
jayde bunu yazdı:
-----------------------------Yiyenler fena değil diyorlar. Zaten tadı tavuk etine çok benziyormuş, kalori yağ falanda azmış.