Domuz Eti Tüketen Birisi Olarak Bu Et Hakkındaki Düşüncelerim
-
Şu ana kadar yiyen arkadaşlardan duyduğum kadarıyla tadı güzelmiş.Olmasa milyonlarca kişi tarafından yenmezdi zaten,denemek lazım.
-
okşa da ye
-
EcHoLL bunu yazdı:
-----------------------------
her hayvanı allah yaratdı insan yemiycekti ozaman domuzu neden yarattı bunu cvp layın her hayvan yenir sonuçta besin zincirinin bir halkası yiyin millet günhamış bunlar batıl şeyler
-----------------------------Hocam Kuranda yasak olarak geçen şeyler ne zamandan beri batıl inanç. Dini inancını bilmem ama Müslümansan bu batıl inanç değildir Kur'anda geçen bir şeydir yani :
"Allah, size ancak leş, kan, domuz eti ve Allah’tan başkası adına kesileni haram kıldı. Ama kim mecbur olur da istismar etmeksizin ve zaruret ölçüsünü aşmaksızın yemek zorunda kalırsa, şüphesiz ki Allah çok bağışlayandır, çok merhamet edendir."
Niye yarattı soruna cevaplayayım damar yapısı olarak insana domuz ve sanırım inekti bunlar uyuyor. Kalp nakli bile yapılmıştı bi kıza sanırım domuzdan ve yaşıyordu. Hayvanların sadece yemek için yaratılmış olduğu gibi bir düşünce olamaz mantıksızdır.
Ayrıca Kuranda orda ayette diyorki mecbur olur da istismar etmeksizin zorunda kalırsa yiyebilir diyor.
-
hoş değilsin haci... bu konu kapanmıştı, niye geri açıldı anlamadım. o hayvanın etini yiyeceğine ..... yesen daha hayırlı..
-
ayrıca kapanan konuyu yeniden açma cezası olarak süresiz banlanmanı yönetimden bilfiil talep ediyorum..
-
bu nasi oluyor yav, konu kapanmis silinmis ama hala konu var?..:\
-
heyt be yne ağlattın forumu :D
-
Konuyu yeniden açtığım falan yok:
Konu ID: 107366
Konuyu Acan : Z-CHAN
Konu Başlığı : Domuz Eti Tüketen Birisi Olarak Bu Et Hakkındaki Düşüncelerim
Silinme Sebebi : hoş değilsin hacıhttp://www.tahribat.com/forumnewmessage.asp?folderid=107366
----
Haydi size bir soru:
Domuz eti 'aromalı' cipsi yemek haram mıdır? İçinde domuz eti yok.
Umursadığımdan değil de, madem başlık açtık alakalı ne varsa konuşalım diye...
-
Z-CHAN bunu yazdı:
Silinme Sebebi : hoş değilsin hacıhttp://www.tahribat.com/forumnewmessage.asp?folderid=107366
----
Haydi size bir soru:
-----------------------------aromalı olunca sadece lezzeti mi oluyor onu bilmiyorum domuzla ilgili bir şey yoksa değildir heralde
-
Z-CHAN bunu yazdı:
----
Haydi size bir soru:
-----------------------------şekerini yemiştim :D iidi walla anlamamistm zaten belli olmuodu :D