folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Domuz Eti Tüketen Birisi Olarak Bu Et Hakkındaki Düşüncelerim

Domuz Eti Tüketen Birisi Olarak Bu Et Hakkındaki Düşüncelerim

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xzxz
    xzxz's avatar
    Erkek

herzaman derim, koyarsın rafa yazarsın üstüne ne olduğunu  alan alır...

yok yağlıymış yok bokmuş yiyeni ilgilendirir sadece, mesela at eti olsada yesek

ayrıca haram diye birşeyin yenmesini yasaklıyorsan zaten memleket dini kurallara göre yönetiliyor demektir.

herşeyin bir şeyi vardır
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kumanaga
    Kumanaga's avatar
    Erkek

Afiet olsun :)

⎝Her boku biliyorsun, "Herkes" yazmasını bilmiyorsun.⎠
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cia
    Cia's avatar
    Erkek

yanlış yoldasın umarım dogru yolu bulursun unutma aklında bulunsun tövbe kapısı her zaman açıktır ;)

..savrulurken raconun kırmızı pelerini o zarif öfkeye,zaman ki sana hasta olmuş,incelikli haytasın,raksederken mahallenin maşallahı-eyvallahı,güzelleş be oğlumm.!şimdilik,ölümüne kadar hayattasın..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    syklops
    syklops's avatar
    Erkek

manialith bunu yazdı:
    -----------------------------

syklops bunu yazdı:

sokoban bunu yazdı:

syklops bunu yazdı:

hacı sıçan eti hakkında tavsiyelerinide bekliyorum

Tavuk eti gibiymiş :F belgeselde gösteriyordu geçen gün

belgeseli salla hacım , z chan yesin anlatsın, baksana bokunu yiyen hayvanı yemiş, bence onuda yer

domuzun kötü olan tarafı kendi bokunu yemesi değil, tavuk da kendi bokunu yiyor sen de onu yiyorsun, hatta tavuk başkasının bokunu bile yer. burda tavuk yiyeceğime(bkz: pis) avrupa ülkeleri gibi sağlığa çok fazla önem verilen yaş ortalamasının bizden 10 yaş fazla olduğu ülkelerde domuz eti yerim.. yemesem bile yenir :D

adamların uzun yasaması domuz etinden degil ki, bir ton sebep var, inanclar ve saglık konusu var bu konuda, domuz dişisini kıskanmayan hayvan , ayrıca yedigi bokları et oldugu için , bok yemıyorsun ama kafanda canlandırırsan bir ay bişey yiyemezsin, ayrıca domuz eti yag oranları bilmemne oranları bir cok seyden berbat , avrupalılar birde helal yese herhalde bizden bi 30 sene daha fazla yasarlar

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fenerist07
    fenerist07's avatar
    Erkek

tavukta kendi sıçtığını yer, hatta sen sıç onu bile yer.

avrupada 60 yaş üstü bisiklete binen çok sayıda insan görebilirsiniz.

burda 60ına geldinmi salon takımının köşesinde yerini alırsın, elinde bi örgü torun tombalağa patik bere atkı örersin, 70inde de ölürsün muhtemelen.

avrupada insan ömrü ortalaması türkiyeden cok daha yüksektir. herseyi gectim son nefesine kadar dinç kalıyorlar bir hastalıkları yoksa.

velhasıl kelam olay domuz etinde değil, yaşam tarzında, yiyen gebermiyor yani orada. adamlar senden cok daha dikkat ediyor yediklerine, kalorisine bilmemnesine, sakat bişi olsa yemezler heralde mal değiller, ecza dolabınızdaki ilaçların %99.9 unu üreten adamlar bunlar, tıpta ne kadar ileride olduklarını tartısmaya gerek yok.Kokoreçten çok daha temizdir, temiz olmasa bile hazırlanma koşulları olarak son kullanıcıya temiz olarak aktarılır.

Amphetamine Logic.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inception
    inception's avatar
    Erkek

Ben Z-CHAN 'ı birazcık tanıyosam ( tanımıyorum yanlış tespit olabilir ) o yememiştir sırf burda Islam'a laf atcak ya o yüzden açmıştır konuyu

hayir demek için kalabaliga arkasini dönmüs,ilk silahi icindeki öfkesi olan,vadedilen sözlerden nefret etmis,ve bilmek istedigi seyi zaten bildigini farketmis,merakini seven,yarinin sadece onu ölüme yaklastiran bir gün olduguna inanan kisi.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    manialith
    manialith's avatar
    Erkek

syklops bunu yazdı:

manialith bunu yazdı:

syklops bunu yazdı:

sokoban bunu yazdı:

syklops bunu yazdı:

hacı sıçan eti hakkında tavsiyelerinide bekliyorum

Tavuk eti gibiymiş :F belgeselde gösteriyordu geçen gün

belgeseli salla hacım , z chan yesin anlatsın, baksana bokunu yiyen hayvanı yemiş, bence onuda yer

domuzun kötü olan tarafı kendi bokunu yemesi değil, tavuk da kendi bokunu yiyor sen de onu yiyorsun, hatta tavuk başkasının bokunu bile yer. burda tavuk yiyeceğime(bkz: pis) avrupa ülkeleri gibi sağlığa çok fazla önem verilen yaş ortalamasının bizden 10 yaş fazla olduğu ülkelerde domuz eti yerim.. yemesem bile yenir :D

adamların uzun yasaması domuz etinden degil ki, bir ton sebep var, inanclar ve saglık konusu var bu konuda, domuz dişisini kıskanmayan hayvan , ayrıca yedigi bokları et oldugu için , bok yemıyorsun ama kafanda canlandırırsan bir ay bişey yiyemezsin, ayrıca domuz eti yag oranları bilmemne oranları bir cok seyden berbat , avrupalılar birde helal yese herhalde bizden bi 30 sene daha fazla yasarlar

ozaman tövbe ettim deneyecektim onu da yapmayacağım.. teşekkürler bilgi için..

Im Boned, All Boned.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xzxz
    xzxz's avatar
    Erkek

Cia bunu yazdı:

yanlış yoldasın umarım dogru yolu bulursun unutma aklında bulunsun tövbe kapısı her zaman açıktır ;)

yok arkadaşım herkesin yolu kendine, sen tevbe et başkasının yoluna geç madem senin ki nekadar doğruysa onunkide okadar doğru

ama x bir dine göre onu yersin bunu yiyemessin demekte noluyo ?

herşeyin bir şeyi vardır
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Meliksah
    Meliksah's avatar
    Erkek

yassun bunu yazdı:

dini yönünü geçtim kendi bok'unu yiyen hayvanın eti'nden n'olurki

aa iyi olmuş lan. güncelleme yapayım imzaya bi ara :W
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BRK35
    BRK35's avatar
    Erkek

yassun bunu yazdı:

dini yönünü geçtim kendi bok'unu yiyen hayvanın eti'nden n'olurki

Bokunu yediği için tenyalara konakçıdır. Bu yüzden etini yiyen insanlara tenya geçme riski yüksektir. Fakat koprofaji dediğimiz dışkı yeme olayı bugün tavuklarda da görülebilir. Yetiştirilme kurallarına uyulduğu taktirde sağlık açısından sorun çıkaracağını sanmıyorum. Dini olarak bişi diyemem çünkü free takıldığını biliyorum. Afiyet olsun o zaman ne diyeyim :D 

Folklorik olarak sana saygım var ama sana tapamam totem!
Toplam Hit: 29981 Toplam Mesaj: 187