Domuz Eti Tüketen Birisi Olarak Bu Et Hakkındaki Düşüncelerim
-
-
Avrupalılar ne kadar sağlığına dikkat eden insanlar olsada, kanser vakaları ve tansiyon hastaları avrupada Türkiye'ye oranla oldukça fazladır.
Domuz etinin sağlığa zararlı olduğuda ilmen kanıtlanmıştır.
İslam dini birşeyi yok yere yasak etmez kesinlikle sebebi vardır.
-
yav boyle konular fasa fiso. ha eğer konu açıp fark yaratmak istiyosanız insan etinin tadını anlatabilirsiniz. Daha çok ilgi çeker.
-
teşekkür ederim güzel bilgi :|
not: haramsa yemeyin :)
-
Dünyanın en büyük penis lokantası vardı bir aralar.Ona davet ediyorum kendisini.Yedikten sonra izlenimlerini burada paylaşırsa çok seviniriz.
Ayrıca isterse kendisine canlısınıda temin edebiliriz TBT olarak .

-
ben daha çok at eşek eti seviyorum dostum ya onlar daha geçerli at daki baldırı bi düşünsene :D
ama domuz tırt ya 7 düvel haram kılsa umrumda olmasda pis hayvan zorda kalmadan yemem :D
ama avrupadan arkadasımız bize gözlemlerini anlatmıs ben tşk ederim kendısıne ezber laflarla kınayanlarıda .... :D anladınız siz. kokereçe gelince yee işkembe milli pisliğin olsun kokusundan 10 metre kaçarım ama domuzu bilmeden etmeden haram günah :D -
dinen yasak derler çatur çutur masturbasyon yaparlarr buda yasak yapmayın gunahh :| eti yiyin demiyorum kendı pslgını yedıgı ıcın pek ıyımser bı gozle bakmıyorum kendısıne :D
-
Domuz etini denemedim ama denemek istiyorum.
-
syklops bunu yazdı:
-----------------------------
sokoban bunu yazdı:
syklops bunu yazdı:
hacı sıçan eti hakkında tavsiyelerinide bekliyorum
-----------------------------Tavuk eti gibiymiş :F belgeselde gösteriyordu geçen gün
-----------------------------belgeseli salla hacım , z chan yesin anlatsın, baksana bokunu yiyen hayvanı yemiş, bence onuda yer
-----------------------------domuzun kötü olan tarafı kendi bokunu yemesi değil, tavuk da kendi bokunu yiyor sen de onu yiyorsun, hatta tavuk başkasının bokunu bile yer. burda tavuk yiyeceğime(bkz: pis) avrupa ülkeleri gibi sağlığa çok fazla önem verilen yaş ortalamasının bizden 10 yaş fazla olduğu ülkelerde domuz eti yerim.. yemesem bile yenir :D
-
açlıktan ölecek kıvama gelirsem ancak o zaman yerim.bir at bi domuz olsa atı yerim.