Domuz Eti Tüketen Birisi Olarak Bu Et Hakkındaki Düşüncelerim
-
Weiß bier und Weiß wurst rullzz...
-
baris_ekin bunu yazdı:
-----------------------------
HeyQirs bunu yazdı:
IronEagle bunu yazdı:
Dünyanın En Güzel Etide Olsa Haram Olduğu İçin Yenilmez Çünkü
Allah Sınıyor Bizi Etin Bir Kötülüğü Yok Ama Ben Domuz Etine Yasak Getireyim
Bakayım Kullarım Beni Dinleyecekmi Mantığı Var,
Hz. Adem'inde Elmayı Yemesi Yasaktı,Elmayı Yemek Yasak Diye,
Bu Elmanın Tadının Kötü Olduğu anlamına Gelmez,
DİPNOT: Boğazında kalsın ibne :D
-----------------------------Aha Buda Tanrıyı Konusturdu Sonunda :D
-----------------------------ahahahahahaha
-----------------------------gülmeyin la konusur tabi
-
haram haram diyen arkadaşlara soruyorum, rakı bira içerken haram degilde buna gelincemi haram oluyo?
bu ne biçim anlayış.
ya da haramın azı çoğumu var?
içki içerken, zina yaparken, dedikodu yaparken haram olmuyoda domuz eti yiyincemi oluyo bu mudur en büyük haram.
not: ortalığı kızıştırmak ya da birilerini bişeyleri kötülemek gibi bi amacım yok soruyorum sadece
-
işin haram helal kısmı inanan kesime
boşuna elinizi yoruyorsunuz. adamın inancı yokki haramı helali olsun.
freni patlamış kamyon gibi canı nere isterse oraya yumulur ona dur durak yok.
domuz etine gelince saglıklı olsun-olmasın tadı iyi yada kötü müslümanı ilgilendirmez. yasak mı yasak bitti
ben yurt dışındayım ne yapayım savunmasını yapan müslümana, kendine başka bir bahane bul derim.
domuz eti aclıkdan ölücek duruma geldiğinde ve başkada hic bir caren olmadıgında bir acık kapı bırakılmış geri bütün kapılar kapalı.(müslüman için)
gene söylüyorum
işin haram helal kısmı inanan kesime
-
iğrençsin..İslâm a göre haram , ayrıca hayvan çok pis , ukraynaya gittiğimde süpermarketlerin et reyonlarında dolaşırken kokudan kusasım geliyordu. aynı şekilde restoranlarda da leş gibi bir koku var..
-
domuzun eşini kıskanmayan tek tek hayvan oldugunu biliyormusun ve domuz eti yiyenlerin domuz hislerine sahip olduklarını araştır gör.
-
vukuat bunu yazdı:
domuzun eşini kıskanmayan tek tek hayvan oldugunu biliyormusun ve domuz eti yiyenlerin domuz hislerine sahip olduklarını araştır gör.
-----------------------------Hadi len ;)
-
Z-CHAN bunu yazdı:
vukuat bunu yazdı:
-----------------------------Hadi len ;)
hayvanlar aleminde tek eşlilik gibi bir durum bulunmamasına ragmen her zaman erkek dişinin bir başka erkege gitmesini kabullenmez lakin domuz da bu terorem yerini bulmaz yani domuz eşinin başka erkeklerle olan ilişkisine tepki göstermez bu olay araştırmalar sonucu saptanmıştır bunun yanında bira içen erkeklerin biranın tam etkisini gösterdigi anda daha kadınsı davrandıklarıda saptanmıştır -
bu adam normal degil
-
hacı bu domuz eti yemenin irilikle alakası varmı ne kadar turist görsem hepsi hayvan gibi iri oluo arkadaş :)
not: ingiltereden şu çikolata kaplı bonbon geldi 2 avuç yedim arkasına baktık domuz yağı içeriomuş günaha girdim mi şindi:)