Domuz Eti Tüketen Birisi Olarak Bu Et Hakkındaki Düşüncelerim
-
Z-CHAN bunu yazdı:
-----------------------------
+ Gayet lezzetli (hafiften bir fıstık ezmesi tadı alıyorsunuz)
-----------------------------domuzun yediği b*klu kısmı olmasın o :D
-
Geçen oturuyorum oarada karşıdan hafif kavruk biri geliyo bil bakalım kim...
-
ZoRKaYa bunu yazdı:
underzero -
manialith bunu yazdı:
syklops bunu yazdı:
manialith bunu yazdı:
syklops bunu yazdı:
sokoban bunu yazdı:
syklops bunu yazdı:
hacı sıçan eti hakkında tavsiyelerinide bekliyorum
-----------------------------Tavuk eti gibiymiş :F belgeselde gösteriyordu geçen gün
-----------------------------belgeseli salla hacım , z chan yesin anlatsın, baksana bokunu yiyen hayvanı yemiş, bence onuda yer
-----------------------------domuzun kötü olan tarafı kendi bokunu yemesi değil, tavuk da kendi bokunu yiyor sen de onu yiyorsun, hatta tavuk başkasının bokunu bile yer. burda tavuk yiyeceğime(bkz: pis) avrupa ülkeleri gibi sağlığa çok fazla önem verilen yaş ortalamasının bizden 10 yaş fazla olduğu ülkelerde domuz eti yerim.. yemesem bile yenir :D
adamların uzun yasaması domuz etinden degil ki, bir ton sebep var, inanclar ve saglık konusu var bu konuda, domuz dişisini kıskanmayan hayvan , ayrıca yedigi bokları et oldugu için , bok yemıyorsun ama kafanda canlandırırsan bir ay bişey yiyemezsin, ayrıca domuz eti yag oranları bilmemne oranları bir cok seyden berbat , avrupalılar birde helal yese herhalde bizden bi 30 sene daha fazla yasarlar
-----------------------------ozaman tövbe ettim deneyecektim onu da yapmayacağım.. teşekkürler bilgi için..
-----------------------------Hocam , günaha girmeyeyim de , bilmedi birşey insanı daha çok içine çeker. Dene , ufak bi parça al , koca bi öğün değil , tadını bil , normal bir etten farkı yok
Öyle dandik bi et için de bu kadar riske atmaya gerek yok :) ben şahsen uzun bi süre önce merakımdan denedim bişeye de benzemiyordu..
-
Aynen dedim nabersin ya dedi hacı napalım açıoruz tbtyi bakıyoruz bi ton mesaj hangisini silelim hangisini silmeyelim holyone bi program yaptı otomatik o piti piti yapıp siliyor konuları :B
-
ZoRKaYa bunu yazdı:
-----------------------------ahahahaha yarıldım :D
-
ZoRKaYa bunu yazdı:
Aynen dedim nabersin ya dedi hacı napalım açıoruz tbtyi bakıyoruz bi ton mesaj hangisini silelim hangisini silmeyelim holyone bi program yaptı otomatik o piti piti yapıp siliyor konuları :B
Tebrikler,tbt ban yollarından 4 saatlik tatil kazandınız :B -
swordfish bunu yazdı:
Dünyanın en büyük penis lokantası vardı bir aralar.Ona davet ediyorum kendisini.Yedikten sonra izlenimlerini burada paylaşırsa çok seviniriz.
Ayrıca isterse kendisine canlısınıda temin edebiliriz TBT olarak .

-----------------------------+ 1
-
Bu dışkı yeme olayı aşırı büyütülüyor gibi geliyor bana.
Öyle ya yediğimiz bitkiler de gübreleniyor.
Doğal döngü işte... S*tığımız bir şekilde ağzımıza giriyor.
-
Z-CHAN bunu yazdı:
Bu dışkı yeme olayı aşırı büyütülüyor gibi geliyor bana.
Öyle ya yediğimiz bitkiler de gübreleniyor.
Doğal döngü işte... S*tığımız bir şekilde ağzımıza giriyor.
O zaman bu kadar uğraşa ne gerek var..? domuzdu, tavuktu, bitkiydi, afedersin s*ç tavaya at kavur ye.. zahmete girmezsin en azından...