Domuz Eti Tüketen Birisi Olarak Bu Et Hakkındaki Düşüncelerim
-
EcHoLL bunu yazdı:
-----------------------------
her hayvanı allah yaratdı insan yemiycekti ozaman domuzu neden yarattı bunu cvp layın her hayvan yenir sonuçta besin zincirinin bir halkası yiyin millet günhamış bunlar batıl şeyler
-----------------------------nuh (a.s) hikayesini hic okudunmu?
-
EcHoLL bunu yazdı:
her hayvanı allah yaratdı insan yemiycekti ozaman domuzu neden yarattı bunu cvp layın her hayvan yenir sonuçta besin zincirinin bir halkası yiyin millet günhamış bunlar batıl şeyler
ne kdr saçma bir alaka ya. -
Z-CHAN bunu yazdı:
Şundan mı?
Bendede böyle tip olsa bende ateist olurdum.
hacı senin yüzüne noolmuş öle? :S -
Üstteki müritlerden biri kardeşimize laf sokmuş. "Domuzun içki içtiğinide ilk kez gördüm gibisinden fln..."
Bka güzel laf sokan arkadaşım bu sözüm sana : Kimse kendini yaratmadı, eğer bu arkadaş kendini yaratsaydı senin dalga geçeceğin bir tipte yaratmazdı.
Bu Sözüm "Hiç mi karıya gitmemişler diyene" : Ben Gitmedim 3 kez 3 farklı kızla yatağa girdim 3 ndede köşeden döndüm yapmadım. Nedeni ise 1) Evliliğe saygısızlık 2) Dinim bunu yasaklamış
Bu lafımda sana Z-CHAN : Hoca düşünmeye devam et. Burda bırakırsan Allah ' ı bulamazssın. Çünkü iki tip insan vardır. 1) Körü körüne büyüklerinin dediği Allah 2 a inanmak. 2) Allah 'ı Sonuna kadar düşünüp araştırıp ona eren kişiler. Ben 2. tip insanlardanım ve yolumu tamamladım Sen o kafanı çalıştırda ilerle artık millete artistlik yapıp "ben inanmıyom yok bilmem ne yapıyom yok bunu sıçıyom yok bunu yiyom" deme arkadaş git bi düşünceni tammala sonra hangi dini seçiyosan seç. Ama aLlah diye bir şey var bu ister müslümanların inandığı gibi bir Allah olsun istersen senin hayallindeki bir Tanrı olsun ama o var. Bunu bil buradan devam edersen Müslümanlığa ulaşıcaksın.
Dip not: Z-CHAN Biraz az ye a.q
-
madem domuz etiyle içli dışlısın şunu bi denesene hep merak etmişimdir
http://www.youtube.com/watch?v=4j5iRFzuYUI
-
Ondan sonra "abi bkunu yiyim beni banlama ..."
>_<
-
Konu ID: 107366
Konuyu Acan : Z-CHAN
Konu Başlığı : Domuz Eti Tüketen Birisi Olarak Bu Et Hakkındaki Düşüncelerim
Silinme Sebebi : hoş değilsin hacıbu ne yaman bir çelişkidir. şuan ben silinmiş bir konuyamı yorum yazıyorum anlayamadım kafam karıştı
konu hakkında yorum bile yapmaya gerek yok herkes dilediğini yemeye dilediğine inanmaya özgürdür.
benim kendi inancıma göre haram olduğu için yanına bile yaklaşmam.
-
gençler adam türkte değil müslümanda değil anladığım kadarıyla. sana sonuna kadar helal koçum devam et ama şunu bil ki etindeki bakteriler ve yağ oranı seni çabucak mezara götürür :D
-
zçan edindiğin kendine göre engin deneyimlerin sikimizde değil.. git domuz ye atsiki ye alabildiğini ye.. afiyet olsn.
-
Ben dedim ya domuz eti yiyeceğine biraz kıvırcık marul yeşillik filan ye :D 120 kilo olmuşsun az ye :P