Domuz Eti Tüketen Birisi Olarak Bu Et Hakkındaki Düşüncelerim
-
hocalar adam domuz mu yiyo, kendi mokunu mu yiyo ne yiyosa yesin. kendi bileceği iş.
-sıradışı bişey yapınca veya yaptığının sıra dışı olduğunu düşününce buraya konu açan (bkz. polonyada yolumu kaybettim vs)
-ateist olduğunu her fırsatta gözümüze sokan
-yüksek!!! karakteri gün gibi ortada olan birini neden bu kadar önemsediğinizi anlayamıyorum.
haram helal kısmına gelirsek, sözlerim müslüman arkadaşlara;
domuz etinden çok daha vahim günahları birçoğumuz sıradanlaştırmışken domuz etine veya alkole karşı
sanki direk dinden çıkaran veya olabilecek en büyük günahmışçasına tepki vermek garip geliyo bana.
mesela gıybet yani mümin kardeşinin arkasından konuşmanın günahını ölmüş kardeşinin etini yemekle eş tutumuşlar
mesela faiz çok vahim bi günah.
gıybet etmeyen yada faize bulaşmayan tertemiz arkadaşlara helal olsun diyorum...
-
izninizle "mal" demek istiyorum bu arkadaşa :) sadece içimden geldi :)
-
rashoo bunu yazdı:
-----------------------------
iğrençsin..İslâm a göre haram , ayrıca hayvan çok pis , ukraynaya gittiğimde süpermarketlerin et reyonlarında dolaşırken kokudan kusasım geliyordu. aynı şekilde restoranlarda da leş gibi bir koku var..
harbiden ha şimdi aklıma geldi.bundan 15 sene önce almanyaya gittiğimde süpermarketlerin et reyonuna yaklaştığımızda çok iğrenç bir koku olurdu.demek ki domuzdanmış -
teşekkürler merak ediyodum nasıl bi tadı var diye öğrenmiş oldum dini tarafını bilen biliyo zaten takılmamak lazım
-
dinen haram isterse baldan tatlı olsun :) herşeyi yiyin domuz etinden uzak durmamızı istemiş onuda yemeyiver kardeş :)
-
Adam yemeye başlamış,ne diyelim,afiyet olsun :D
-
rhodostethia bunu yazdı:

domuz un kendi bokunu yediğini biliyodum ama alkol aldığınıda bu resimden sonra öğrendim.... kabus resmen
-----------------------------puahaha yerlerdeyim hacı :D
-
sirpence bunu yazdı:
rhodostethia bunu yazdı:

domuz un kendi bokunu yediğini biliyodum ama alkol aldığınıda bu resimden sonra öğrendim.... kabus resmen
-----------------------------:D Ulan bende bu neyi kastetti diyom ne adamlarsınız ya
-
bayzin bunu yazdı:
sirpence bunu yazdı:
rhodostethia bunu yazdı:

-----------------------------:D Ulan bende bu neyi kastetti diyom ne adamlarsınız ya
Harbiden foruma üye olduğumdan beri gördğüm en güzel cevaplardan biri laf diye , cuk diye oturmuş diye buna derim.. fazla diye oldu :)) -
her hayvanı allah yaratdı insan yemiycekti ozaman domuzu neden yarattı bunu cvp layın her hayvan yenir sonuçta besin zincirinin bir halkası yiyin millet günhamış bunlar batıl şeyler