E6 Da PKK
-
dün akşam saat 19 ile 20 arası istanbul temde idim ilk başta bir kaç araba partilerinin bayrakları ile geçtiler sonraları araba sayısı çoğaldı PKK renkleri ve bayrakları süslenmiş her camdan bir kaç kişinin sarktığı konvoyun arasında buldum kendimi sinirlerim bozuldu benim arabanının arka camındada türk bayrağı vardı temde tacize başladılar bende boş durmadım yemin ederim elim ayağım boşaldı sinirden gözüm karardı birkaç arabaya yaklaşıp sarkanları çekip düşürmek geldi içimden .... bir kaç arabadada apo denen piçin resimleri vardı o kadar zoruma gittiki doğuda çatışmalara katılmış ve bağlı olduğu birlikden şehitler vermiş biri olarak göz yaşlarıma hakim olamadım öyle bir an oldu artık önümü dahi göremiyordum inanın birine geçirmemek için zor tutum kendimi arabayı sağa yanaştırdım ve beklemeye başladım allahım o kadar kalabalık bir konvoyduki bitmiyordu ben solumdan arabalar geçtikce ağlamaya başladım ve bu ülke bu hala nasıl geldi diye yazıklar olsun bu vatan için dökülen kanlara bunun içinmi o kadar şehit vermiştik ..... bu demokrasi değil arkadaşlar sikerim böyle demokrasiyide insan haklarınıda hala sinirlerime hakim olamıyorum dün gece sabaha kadar uyuyamadım . sonradan öğrendim bir bağımsız köpek vekilinin konvoyumuş ...şefaf bir devlet istemiyorum ben inşallah yeniden yeşiller ve ağcalar cıkar ve yeniden kanlar dökülmeye başlar ...
bunları sizlerle paylaşmak istedim inanın sorumluluklarım olmasaydı dün kendimle beraber bir kaç kişinin daha canını götürürdüm ama olmadı inşallah bunu başkaları yapar.
-
birader oda bişimi burda cezaevinden cıkardılar kadını
pkk lı mk bütün pkk lılar toplanmıs
bi görmen lasımdı varya
o konvoy sanırım burdada vardı rahat 50 tane araba vardı bea :S
aynı duyguları bende yasadım bi bomba falan olacak atacan içlerine gebersin ocları !
-
bizim buradada aynı şey başıma geldi ama o piçin ne resmi vardı ne bayrağı ztn sıkar. arbayla önümde durdular bir minübüs dolusu orospu çcugu tektim, tek yapabilceğim şey kornaya asılmaktı ve küfür etmekti yaptım küfürü abartmadan yanlarından geçerken minübüsün içindekilerin suratlarına bakabildim sadece .
sakin olup polisi ve ya jandarma yı arayabilirdin (şehir içimi oluyor o yol otobanmı bilmniyorum ) jandarma bölgesi olsaymış düşünemiyorum o piçlere yapacaklarını.
-
o sürtügün adı Sebahat Tuncel
Miting gibi tahliye
Cezaevinde milletvekili seçilerek Türkiye'de bir ilke imza atan Sebahat Tuncel tahliye edildi. Tuncel kapıda 2 bin kişi tarafından karşılandı..Yasadışı örgüte üye olmak' suçundan 9 ay önce Gebze M Tipi Cezaevi'ne giren, son seçimlerde ise İstanbul 3. Bölge'den milletvekili seçilen Sebahat Tuncel, dün Gebze Cezaevi'nden tahliye edildi. Tuncel gözyaşları içinde cezaevi kapısından çıkarken, "Beni Meclis'e taşıyan halkıma çok teşekkür ediyorum" dedi. Tuncel'in avukatı Baran Doğan dün sabah il seçim kurulundan müvekkilinin mazbatasını aldı. Tuncel'in serbest bırakılmasına ilişkin yazı da İstanbul 10. Ağır Ceza Mahkemesi'nden Gebze Cezaevi'ne gönderildi.
LAYIKIYLA GÖREV YAPACAĞIM
Tuncel'i karşılayan yaklaşık 2 bin kişilik grup 'Sebahat Meclis'te' sloganları attı. Polisin geniş güvenlik önlemi aldığı tahliye sırasında kalabalık barıyerler konularak cezaevi kapısına yaklaştırılmadı. Sloganlar eşliğinde cezaevinden çıkan Tuncel, gazetecilerin sorularını da yanıtladı. Tuncel, "Halkımız demokrasi ve barış mücadelesinde bana önemli bir görev vermiştir. Bu görevi layıkıyla yerine getireceğime inanıyorum" dedi. Tuncel İstanbul Esenler'deki Şelale Parkı'nda kendisini karşılayan kalabalığa hitaben yaptığı konuşmada ise "Ben, Kürt halkının, insan haklarının, Süryanilerin ve alevilerin savunucusu olarak Meclis'te sizleri temsil edeceğim" dedi.
BAŞKANLIK DİVANI'NDA
Cezaevindeyken milletvekili seçilerek bir ilke imza atan Sabahat Tuncel, aynı zamanda Meclis'in en genç üyelerinden. Tuncel, en genç 6 vekilin oluşturacağı TBMM Geçici Başkanlık Divanı'nda da katip üye olarak görev yapacak.Kaynak: Sabah -
amkdum meymeletsizi muşamba gibi suratı var buna karı dienin tee amk. sürtük.
-
allah bellalarını versin aponun piçleri ya içimden bütün küfürleri burda etmek istiyorum belki bi okurlarda alırlar küfürleri a.q çocukları
-
Kelv1n bunu yazdı:
-----------------------------
amkdum meymeletsizi muşamba gibi suratı var buna karı dienin tee amk. sürtük.
bunlar aponun altından geçen fahişeler burnuna soktugumun -
bu ulkenin askeri bu ulkenin polisi bunlara bu ulkeyi birakmamak icin boldurmemek icin mucadele vermis devlet memuru dun bu vatan hainini sevinc icinde slogan atan pkk bayragi acan apo posteri acan gruptan korumaya calistigini gormek nasil bir ulkenin evladi oldugumu sorgulamaya yetti.
e-5 de yanimizdan pkk bayrakli araclar ile gecen gruplari gordukce ve onlara dokunmayan devletin kolluk kuvvetlerinin caresizligini gordukce
bizi avrupa birligine sokmak ugruna verdigimiz serbestligi, seffafligi gordukce
ve bunlar her aklima geldikce bizi avrupa birligine sokmaya calisan zihniyetin beyinlerinin damarlarina ve loplarina TUKURUYORUM...
-
under abi ben o beyinleri
kanırta kanırta sikeyim!
-
underzero bunu yazdı:
-----------------------------bu ulkenin askeri bu ulkenin polisi bunlara bu ulkeyi birakmamak icin boldurmemek icin mucadele vermis devlet memuru dun bu vatan hainini sevinc icinde slogan atan pkk bayragi acan apo posteri acan gruptan korumaya calistigini gormek nasil bir ulkenin evladi oldugumu sorgulamaya yetti.
e-5 de yanimizdan pkk bayrakli araclar ile gecen gruplari gordukce ve onlara dokunmayan devletin kolluk kuvvetlerinin caresizligini gordukce
bizi avrupa birligine sokmak ugruna verdigimiz serbestligi, seffafligi gordukce
ve bunlar her aklima geldikce bizi avrupa birligine sokmaya calisan zihniyetin beyinlerinin damarlarina ve loplarina TUKURUYORUM...
tükürmek aslında az oluyor. -
Kelv1n bunu yazdı:
-----------------------------bizim buradada aynı şey başıma geldi ama o piçin ne resmi vardı ne bayrağı ztn sıkar. arbayla önümde durdular bir minübüs dolusu orospu çcugu tektim, tek yapabilceğim şey kornaya asılmaktı ve küfür etmekti yaptım küfürü abartmadan yanlarından geçerken minübüsün içindekilerin suratlarına bakabildim sadece .
sakin olup polisi ve ya jandarma yı arayabilirdin (şehir içimi oluyor o yol otobanmı bilmniyorum ) jandarma bölgesi olsaymış düşünemiyorum o piçlere yapacaklarını.
insanın kanına dokunan bu zaten dostum undo nun dediği gibi polisler bişey yapamaz zaten o yolda bir sürü trafik ekipleri vardı onlarında gözünün önünde geçtiler kornaya basa basa o polislerinde yerinde olmak istemezdim adamlar resmen ana avrat küfür ediyor ama birşey yapamıyoruz lanet olsun böyle demokrasiye