E6 Da PKK

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Asi
    Asi's avatar
    Dişi
    şimdi bu şerefsizler meclise girince yemin falan edecekler ya kesin bir olay çıkaracaklar artık kürtçe yemin etmek falan isterler başta apo iti olmak üzere bunları meydana toplayıp halkın önünde bir bir asacaksın ibret olacak herkes görecek bu ülkenin hiç bir zaman bölünemeyecegini kıyamet kopana kadar T.C ayakta kalacak

Doğuşumdaki tek olağanüstülük Türk olarak dünyaya gelmemdir.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

benimde haberim var gebze cezaevinden çıktığının. yalnız gebzeye uğrayamadılar. kaçak bir insan gibi kaçtılar. ordan e 5e çıktılar sanırm

bu pkk lıya biz vergilerimizle her ay 8 MİLYAR 200 milyon maaş bağlayacağız.ne yazık değil mi

bunun için  82 ANAYASASI ölmüştür yeni bir anayasa şart. hepsinin boynunu vuracak bir anaysa.

1. madde idam geri getirilmeli ve pkk lılar idam edilmelidir.. 

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iMPaLa
    iMPaLa's avatar
    Erkek
    a.q gaza geldim ben cıkıyorum dışarı iki üç kürt dövcem!..siz tartışın..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xtlan
    xtlan's avatar
    Dişi
    o dedigin anayasayi hic bir hukumek cikaramaz patronlarina yalakalik olsun diye uyum yasalarinin dahada uyumlusunu cikarirlar. ne zaman bir darbe olur askeri bir anayasa cikar bizde rahata kavusuruz o zaman bu terorist kopeklerin yaslari tutmayanlarida yaslarini buyutup asabiliriz. erdal eren teroristi gibi. bunlardan sabun yapsan kimse kullanmaz dugme yapsan ceketine kimse dikmez. hepsini asip kirec takviyeli cukurlara gommek lazim ama ne yazikki o cesarette ve kararlilikta politikacilarimiz malesef ki yok...

"Toros dağlarının tepelerinde tek bir Türkmen evinin bacası tüter halde kalmış ise, ben bu milletten umudumu kesmem, bayrağımı göğsüme sarar, milletimin istiklali uğruna ölürüm. Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK"
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zulu
    zulu's avatar
    Erkek
    Düşünebiliyor musunuz? pkk örgüt üyesi ve sempatizanı bir kadın cezaevinden çıkıyor sebebi millet vekili olacak !! Böyle birşey mümkünmüdür ya, kadın pkklı ve orada bir grup kuracaklar ve TBMM'de birilerini temsil edecekler, mümkün mü böyle birşey , bunu nasıl kabul edebiliyoruz. Bunun önüne geçmek için ne yapılabilir, bizler ne yapabiliriz bunları tartışalım, birileri gelir ülkemizi dinci politikayla yönetmeye çalışır diğerleri bölmeye çalışır vay halimize.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sylar
    sylar's avatar
    Erkek
    rEfLeX bunu yazdı:
    -----------------------------

a.q çocukları

Yok hojam amına koyma bu adamların.Amlarına koya koya nüfusları çoğaldı şerefsizlerin.Amlarına koyma,beton dök,çoğalmasın ipneler...En iyisi yatırcan bunları yere,silindirle üzerlerinden geçeceksin.Leşlerinin üstünede betonu dökeceksin.

Silgi kullanmadan resim çizme sanatına hayat denilmektedir... MeSeNe hacklemek için hemen tıkla: http://img123.imageshack.us/img123/9100/msnuw1tu0.swf
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xursi
    xursi's avatar
    Erkek
    Lemuria bunu yazdı:

43 küsür milyon kişi oy verdi bunların yarısına yakınıda kürttü ; yaani böyle bi sonuç çok doğal ; sen kendinden olmayana kendi meclisinin ; Seçim hakkını verirsen bugün yarın Apo bile girer o meclise ; Adamların amacı kürtçülüğü sağlamak ; herhangi bi şekilde kürtçülük propogandası yapmak ; kürt şovenizmini biraz daha ileri götürmek ; zannediyormusunuzki Türkiyenin lehine iş yapmak için oturdukları : ) bugün yarın o meclisten Irak Teskeresi istenecek ne olacak peki orda ; hatrı sayılır bi kürt ve kürtçü topluluk var ne olacak , nasıl teskere çıkarılacak , Başbakanın Pkk yandaşı BİM Birleşik Marketlerinin sahibi , Kürtçü kişilik , ülkenin menfaatini ne kadar koruyabilir ? ...Ne yazıkki artık ordunun kendini göstermesi zamanı geldi...

S.a.

Kardeşim bak ben kürdüm . Ama T.C tinde yaşıyorum.Sonuçta biz kürtlerde bu vatanın evladıdır. Senin buradaki kürtlere olan şeysini anlamadım bu bir.

İkincisi arkadaşlar Bakın istanbul'da öle bir gövde gösterisi yapmışlar değilmi?Ama Allah'ın dağı kürt nüfusunun tavan bir ilçesinde neden öle bir şey yapılmadı ? Burada mardinin kızıltepe ilçesinde.

Ha sakın hemen Sen pkk militanısın sempatizanısın die çamur atmasın sikerim. pkk ninde amk ,O göt apo'nunda
    amk.. Kimi sikiyorsanız sikin yalnız götlük yapmayan kürtlere lütfen laf ettirmeyin be kardeşlerim.Bu kürtlerden biride benim..

(Umarım derdimi insani bir şekilde anlatabilmişimdir)Sözüm Tbt den dışarı:D

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cold-m4
    cold-m4's avatar
    Erkek
    xursi kardeşim haklısın senin durumunda olan çok kişi tanıyorum fakat kürtlere asıl laf getirten pkklı ibneler zaten.. temize çıkmak için önce kürtlerin onları içlerinden temizlemesi gerekli :|
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AntiOksidan
    AntiOksidan's avatar
    Erkek
    xursi;
    Mardin kızıltepede geçen sene olan olayları da biliyoruz koçum merak etme.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xursi
    xursi's avatar
    Erkek

AntiOksidan bunu yazdı:
    xursi;
    Mardin kızıltepede geçen sene olan olayları da biliyoruz koçum merak etme.

Anti bende çok iyi biliyom.Madem biliyom neden seçimlerde öle bişi olmadı ne pkk lehine nede apo lehine tek bir slogan atılmadı?

Bu ne demektir amk. Biz kürtler bir şeyleri anlamaya başladık ...

Toplam Hit: 12696 Toplam Mesaj: 117