E6 Da PKK
-
horospuyu içerden çıkardılar bide dokunulmazlık vercekler ....
-
mayrip keşke dediğin gibi bişey olabilse ama imkansız abi öyle bişey olsa karşımızda o piçlerle beraber polisi de görcez.Polisler üstlerindeki Amerikan kuçu kuçularından emirleri alıp bizi jopluycaklar.Tek çözüm TSK.
Abi adamlar dünyada öyle bi imaj yaratmış ki şerefsizler.Annemin ailesi almanyada yaşar annemler geçen gitti neyse abi annem çarşıda gezerken alamanyada bi grup kadının dolaşığ bişeyler dağıttığını görmüş kadının biri anneme de vermiş bi tane annem almış evde bi okumuş ki şerefsizler şey yazmışlar.Biz kürt kadınlarız TÜRKİYE de bizi eziyorlar,her hakkımız elimizden alındı.fln fln gibi ezik yazılar varmış bide şu piç var ya apo piçi onun resmi fln varmış abi.Hitler gibi bi adam lazım,bunlar Hitlerin zamanındaki Yahudilerden daha fazla azıttı,bi hal çaresi bulunması lazım.Bide o karıya mlletvekili fln demeyin abi o o.ç. leri temsil ediyo beni temsil fln etmiyo.Sürtük.
Sözlerim:tek pkk sempatizanı kürtler içindir..
not:Olmayan zaten çok çok az.Antepde gösteri mösteri yok allahtan..
-
ABİCİM BEN TÜRKÜM TÜRKİYELİ DEGILIM. SORARIM TURKIYEYE EGER PKKLILARI MECLISE SOKACAK KADAR ACIZLERSE...
-
xursi bunu yazdı:
-----------------------------
Lemuria bunu yazdı:
-----------------------------43 küsür milyon kişi oy verdi bunların yarısına yakınıda kürttü ; yaani böyle bi sonuç çok doğal ; sen kendinden olmayana kendi meclisinin ; Seçim hakkını verirsen bugün yarın Apo bile girer o meclise ; Adamların amacı kürtçülüğü sağlamak ; herhangi bi şekilde kürtçülük propogandası yapmak ; kürt şovenizmini biraz daha ileri götürmek ; zannediyormusunuzki Türkiyenin lehine iş yapmak için oturdukları : ) bugün yarın o meclisten Irak Teskeresi istenecek ne olacak peki orda ; hatrı sayılır bi kürt ve kürtçü topluluk var ne olacak , nasıl teskere çıkarılacak , Başbakanın Pkk yandaşı BİM Birleşik Marketlerinin sahibi , Kürtçü kişilik , ülkenin menfaatini ne kadar koruyabilir ? ...Ne yazıkki artık ordunun kendini göstermesi zamanı geldi...
-----------------------------S.a.
Kardeşim bak ben kürdüm . Ama T.C tinde yaşıyorum.Sonuçta biz kürtlerde bu vatanın evladıdır. Senin buradaki kürtlere olan şeysini anlamadım bu bir.
İkincisi arkadaşlar Bakın istanbul'da öle bir gövde gösterisi yapmışlar değilmi?Ama Allah'ın dağı kürt nüfusunun tavan bir ilçesinde neden öle bir şey yapılmadı ? Burada mardinin kızıltepe ilçesinde.
Ha sakın hemen Sen pkk militanısın sempatizanısın die çamur atmasın sikerim. pkk ninde amk ,O göt apo'nunda
amk.. Kimi sikiyorsanız sikin yalnız götlük yapmayan kürtlere lütfen laf ettirmeyin be kardeşlerim.Bu kürtlerden biride benim..(Umarım derdimi insani bir şekilde anlatabilmişimdir)Sözüm Tbt den dışarı:D
Yaa arkadaşım madem sen bu propogandaya ; bu pis siyonist çark'a kapılmayacak kadar mantıklı bi kürt vatandaşımızsın ; demekki sen bu genelleme içinde değilsin , alınma yaani ; sen böyle değilsindir ; senin gibi mantıklı vatansever bi grup kürt daha vardır ; ama ne yazıkki çoğu aptal bi idoloji peşinde.. Mardin'de kürt nüfus fazla olduğundan orda zarar verilecek simgeleşmiş milli unsurlar yoktur ; şovenizm yoktur ; Türk Kürt Arap ayrımıda yoktur belki bilemiicem orayı pek ; ayriyeten nüfusun genelde kürt olduğu için ortamı ateşlendirecek provoke edecek kişilerde yoktur ; yaani gerek duyulmuyordur ; ama burda olay öyle değiL ; gruplaşmalar çeteleşmeler var ; arabanın arkasında Türk bayrağı asılı diye arabanı ertesi gün sağlam bulamayacağın semtler var burda ... -
İstanbul ve Büyük İllerimiz eskide Karadenizli kardeşlerimizin yada başka TÜRK milliyetçisi kardeşlerimizin elindeydi..ama iç işleri bakanı kürt oldugundan...istanbuldaki karadeniz ve diğer TÜRK milliyetçi kardeşlerimizi İçeri attırdı..ve meydan orospu cocugu kurtlere bıraktı..bunu saglayan iç işleri bakanıdır..
Ülkemizde 1-2 yer kalmıştı satılmamış ..bu piçler tekrar iktidar oldu..onlarıda satacakLar..
" KIZLIĞIMIZI BOZCAK BU ŞERERFSİZLER HERKES UYUYOR..UYANDIGIMIZDA KIZLIK BOZULMUS OLACAK VE HEPİMİZ GÖT ÜSTÜ OTURCAZ "
bundan 15-20 sene sonra kürtlerin sayısı belkide TÜRK'lerden fazla olcak cunku şerefsizler hergun cocuk yapıyor..doğal olarak ülkede hak iddaa edecekler.. sayıları fazla oldugunu için ve meclis tamamen o piçlerden oluşacak..KUVA-İ MİLLİYE şart oldu beyler..
bunları sadece biz mi görüyoruz biLmıyorum doğrusu TÜRK haLkı neyin peşinde ne yapmaya caLışıyor bunuda anLamıyorum..adamın anasına sövüp oy verenlerdeki vicdanı da anlamıyorum..
-
WarninG_ErroR genelleme kullanma kardeşim. bu forumdada kürt arkadaşlarımız, kardeşlerimiz var. ağıra kaçıyorsun terbiyeni takın, seviyeni biyerde tutmayı öğren. yoksa birileri sana bişey tutturur.
-
Stifler bunu yazdı:
WarninG_ErroR genelleme kullanma kardeşim. bu forumdada kürt arkadaşlarımız, kardeşlerimiz var. ağıra kaçıyorsun terbiyeni takın, seviyeni biyerde tutmayı öğren. yoksa birileri sana bişey tutturur.
-----------------------------Temiz Olana lafımız yok kardeş..kürt derken pkk'lılardan bahsettiğimi herkez anlamıştır..ßence sende biraz terbiyeni takın Genelleme yaptıysam yanlış anlayan arkadaşlardan ozür dilemesini bilirim ve DiLerim ..
-
WarninG_ErroR bunu yazdı:
-----------------------------Temiz Olana lafımız yok kardeş..kürt derken pkk'lılardan bahsettiğimi herkez anlamıştır..ßence sende biraz terbiyeni takın Genelleme yaptıysam yanlış anlayan arkadaşlardan ozür dilemesini bilirim ve DiLerim ..
dikkat edersen gayet terbiyeli bir şekilde uyarmışım seni, küfürde edebilirdim olay zaten birilerinin terbiyeli olmasi değil davranışın yanlıştı uyardım. eğer bölücü yada pkk lı desen birden böyle yazmazdım, daha ilkkez görüyorum seni forumda ne demek istediğini arkadaşların anlamaması normal olabilir. saygılarımla -
Stifler bunu yazdı:
WarninG_ErroR bunu yazdı:
dikkat edersen gayet terbiyeli bir şekilde uyarmışım seni, küfürde edebilirdim olay zaten birilerinin terbiyeli olmasi değil davranışın yanlıştı uyardım. eğer bölücü yada pkk lı desen birden böyle yazmazdım, daha ilkkez görüyorum seni forumda ne demek istediğini arkadaşların anlamaması normal olabilir. saygılarımla
-----------------------------Eyw saol Kaptımışım bi anda kendimi uyarın için saoL
-
- ben bir insan olarak (gerçi genelde hayaletim ama) ağlamayı pek beceremeyen olayları içime atan birisiyimdir. alamak benim için çok zorlaştı artık o gözlerinden akıtamadığın yaşlar byeninden kalbine inen nefrert gibi. tv de pek izlemem aptal aptal şeyler çıktığını düşünüyorum. sadede gelelim ;
* TV de gözüme çarptı yemek yerken bir çizgi film ÇANAKKALE SAVAŞINI gösteriyordu. abi izlemeye başladım belirli zman sonra ATATÜRK atına biniyor bi cepheye doğru yola çıkıyor. sonra oradaki birliklerin cephaneleri bitmiş onlarda geri kaçıyorlar ATATÜRK askerleri geri gelirken görünce nereye gidiyorsunuz der. aralarından biri komutanım cephanemiz bitti. ATATÜRK sert çıkarak cephaneniz bittiyse süngüleriniz var ben size ölmenizi emrediyorum bu vatan için dedi. ben dondum kaldım orda ve askerlertekrar geriye dönüp saldırmaya başladılar düşman askerleri bunların rüzgar gibi geldiğini görünce ve öndekileri marizleyince bizimkiler arkadakiler KAÇIN KAÇIN çıldırmış gibi geliyorlar diye bağırmaya başladı ve hepsi tüydü ortadan...
* 275 kilo ağırlığındaki mermiyi tek başına TOPA sürüp ateş eden ve daha önceden düzenlenöiş mayınlara doğru sürüklenicek olan geminin bacasına ateş eden bir adam!!!
* BKNZ. 57.ALAY (ruhları şad olsun) siteleri vardır girin inceleyin ve orda şehit düşen askerlerin isimleri vardır bakın bakalım kaç kişiler ve ölüme vatanları için gözlerini bile kırpmadan gitmişler...
- bu çizgifilimi izlerken birden gözlerimden boşalan yaşlara engel olamıyordum şimdiye kadar böyle şeyleri izlerken sadece vayyy be demekle yetindim ama sanki içimden bir parça ruhumun yarısı ordaymış gibi hissettim sanki bende o savaştaymışım gibi hissettim cephane asker yiyicek ve giyeecek sıkıntısı HAT safhada bir dönem askerlerin bunlararağmen kahramnca çarpışıp öldükleri ve vatanları için bunu göze aldıklarını gördüm sigaraya sarıldım birden böyle sanki derinlerden gelenbir şeydi bu sigarayı bile nasl içtiğimi bilemedim çok etkilenmiştim...
İLK meclis kuurlduğu zaman atalarımın yaşadığı o şartlar o imkansızlıklara rağmen bu ülkeyi ayakta tutma çabaları ve başarmaları gerçekten muhteşem...
peki şimdi olay ne ? oros. biri cezaevidnen çıkıyor üstelik kadın PKK militanı ve bölücü bu ülkenin düşmanı bu oros. eğer ordan ççıkıp meclise giriyorsa bu kimin suçu bu kanundaki açığı neden kimse kapatmamış böyle saçma salak bişi hangi ülkede hangi vatanda görülür... PKK nedir APO piçi kimidr bu ülkeye neden musallat olmuşlardır amaçları nedir kürtlermi yaptığı eylemelre bakılırsa bence değil. oraya giden PKK kamplarına katılan okumuş adamlar var zihniyete bak nasıl okuduysa. PKK ya katılan adamaların; bu ülkenin ekmeğini ye suyunu iç sonrada git dağa çık. adam hiç yediği çanağa sıçarmı lan oros. çocukları.
fmk SENİNLE GURUR DUYDUM KARDEŞ SENİ ANLAMAMK MÜMKÜN DEĞİL. UYUMA MİLLET ÜLKEMİZE SAHİP ÇIKALIM SAHİP. BU OROSP. DA İNŞ. GELDİĞİ YERE DÖNER DÖNMEZSE BU MECLİSTEKİLERİN AKLINDAN İİCE ŞÜPHE ETMEYE BAŞLICAM...
not : biraz uzun oldu arkadaşlar yazım ksr bakmayın. rene abi o piçi de banladın yaa siteden hLL olsun abim sen benim idolümsün..