E6 Da PKK
-
Kesinlikle ben Leylaa arkadaşıma katılıyorum. Bir gün göreceksiniz bu salak Türk Cumhuriyeti PKK ve Onun liderleri tarafından yönetiliyor... :)
-
JGnK bunu yazdı:
-----------------------------
Kesinlikle ben Leylaa arkadaşıma katılıyorum. Bir gün göreceksiniz bu salak Türk Cumhuriyeti PKK ve Onun liderleri tarafından yönetiliyor... :)
70 milyonun çocuğu ! -
hayır 82 milyonun çocuu.
-
Vay a.q. bu piçin anası tek erkeğimsin diye beni kandırmıştı. Demek ki babası ben değilim :S
-
PKKyı sevenlerin yönettiğini biliyoruz merak etme.Ama acaba senin annen kaç kişi tarafından yönetiliyor bu salak(!) Türkiye Cumuhriyetinde
-
Leylaa bunu yazdı:
Daha durun bakalim yeni basliyor.Daha cok goreceksiniz bunlardan.Pkklilar ulke yonetecek.Vay Turkiyenin haline.Yarisi gerizekali olan bir milletten ne beklersinki?
----------------------------Türkiya
-
Etini Kemigini s***m Vatansiz vatan haini yaratiklar.
ABDULLAH ÖCALAN VE KADINLARTerörist Abdullah Öcalan’ın kadınlara olan düşkünlüğü ve bu nedenle de çok sayıda teröriste tecavüz ettiği bilinmektedir.
Pazarcıklı (Evin) kod; Ankaralı (Zehra) kod, Tuncelili (Delal) kod; Lübnan Kürtlerinden (Roza) kod, Suriyeli (Canda) kod, yine Lübnanlı (Adife-Saadet) kod bayanlara ve Pkk merkez komite üyesi (Sarı Hüseyin) kod'un karısı Elazığlı Nafiye'ye tecavüz etmiştir. Bu isimler kurbanlarından sadece bir kaçıdır.Şimdi Apo’nun tecavüz ettiği kadın militanlara bir göz atalım;
--------------------------------------------------------------------------------
Saygideger arkadaslarim bu yazii boylece uzayip gidiyor.bilmenizi istedim ..
Link koymuyorum buralarda kalmak istedigimden BAN olayi malum ararsaniz yazinin devami net aleminde var Saygilar sunarim.
-
arkadaşlar aslında bunu halka anlatmak lazım birzda.son seçimde gösteriyor ki adam ekmeğim suyum olsn,devlete ne olrsa olsn beni ilgilendirmez anlayışında.hepimiz burda güzel fikirler ortaya atıyorz ama halka inmek lazım birzda.
-
abi ne deyim tek çözüm soykırım olur ...ama piçler her yerde
-
kanıma dokunuyor kanıma!...bir şey yapamamak kanıma dokunuyor!..biz yanlızca forum sayfalarında konusuruz!...o orospunun çocukları müthiş örgütleniyorlar!..her yerdeler istanbulda mersinde izmirde hakkaride vanda..çözümü ölümdür!..özlüyorum çatlı yı ağca yı yeşili pekeri!..