E6 Da PKK

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JGnK
    JGnK's avatar
    Erkek
    Kesinlikle ben Leylaa arkadaşıma katılıyorum. Bir gün göreceksiniz bu salak Türk Cumhuriyeti PKK ve Onun liderleri tarafından yönetiliyor... :)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kelv1n
    Kelv1n's avatar
    Erkek

JGnK bunu yazdı:
    -----------------------------
    Kesinlikle ben Leylaa arkadaşıma katılıyorum. Bir gün göreceksiniz bu salak Türk Cumhuriyeti PKK ve Onun liderleri tarafından yönetiliyor... :)
    70 milyonun çocuğu !

Hatalıysam..... aramızda kalsın ;)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ExcaliburTBT
    ExcaliburTBT's avatar
    Erkek
    hayır 82 milyonun çocuu.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    recobaba
    recobaba's avatar
    Erkek
    Vay a.q. bu piçin anası tek erkeğimsin diye beni kandırmıştı. Demek ki babası ben değilim :S

Batılı ülkelere oranla top, ipne ve homoseksüel sayısı daha az bir milletiz o yüzden biz daha delikanlıyız:)
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AntiOksidan
    AntiOksidan's avatar
    Erkek
    PKKyı sevenlerin yönettiğini biliyoruz merak etme.Ama acaba senin annen kaç kişi tarafından yönetiliyor bu salak(!) Türkiye Cumuhriyetinde
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bozkurt2334
    bozkurt2334's avatar
    Erkek

Leylaa bunu yazdı:
    Daha durun bakalim yeni basliyor.Daha cok goreceksiniz bunlardan.Pkklilar ulke yonetecek.Vay Turkiyenin haline.Yarisi gerizekali olan bir milletten ne beklersinki?
    ----------------------------

Türkiya

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TRTC34
    TRTC34's avatar
    Erkek

Etini Kemigini s***m Vatansiz vatan haini yaratiklar.

ABDULLAH ÖCALAN VE KADINLAR

Terörist Abdullah Öcalan’ın kadınlara olan düşkünlüğü ve bu nedenle de çok sayıda teröriste tecavüz ettiği bilinmektedir.

Pazarcıklı (Evin) kod; Ankaralı (Zehra) kod, Tuncelili (Delal) kod; Lübnan Kürtlerinden (Roza) kod, Suriyeli (Canda) kod, yine Lübnanlı (Adife-Saadet) kod bayanlara ve Pkk merkez komite üyesi (Sarı Hüseyin) kod'un karısı Elazığlı Nafiye'ye tecavüz etmiştir. Bu isimler kurbanlarından sadece bir kaçıdır.

Bu bayanların bir bölümü şu anda Kuzey Irak'ta Zaho ve Dohuk kentlerinde yaşıyorlar. Bu kişilerin başına gelenler birçok Pkk’lı tarafından çok iyi bilinmektedir.

Suriye'nin, Şam ve Lazkiye kentlerindeki Apo’nun saraylarında haremden geçen kadın militanların öldürme pahasına, tüm tehditlere rağmen konuşmaları apo'nun ağzından düşürmediği “Sosyalist Ahlak”ın ne anlama geldiğini göstermiştir.

1970'li yıllarda Kesire Yıldırım ile başlayan sapık ilişkileri son dönemlerde su yüzüne çıktı: Apo, bugüne kadar tecavüz ettiği kadınların bir çocuğunu öldürtmüştür. Cinsel ilişkiyi kabul etmeyenler tecavüze uğradıktan sonra anlaşılmaması için ajanlık suçlamalarıyla katledilmiştir. Kurtulmayı becerip kaçabilenler konuşunca; "Parti önderliğine komplo kuruyorlar; zayıf düşürmeye çalışıyorlar" diyerek işin içinden sıyrılmaya çalışmıştır.

Şimdi Apo’nun tecavüz ettiği kadın militanlara bir göz atalım;

--------------------------------------------------------------------------------

Saygideger arkadaslarim bu yazii boylece uzayip gidiyor.bilmenizi istedim ..

Link koymuyorum buralarda kalmak istedigimden BAN olayi malum ararsaniz yazinin devami net aleminde var Saygilar sunarim.

Chicagoan TRTC34
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RedKit
    RedKit's avatar
    Erkek
    arkadaşlar aslında bunu halka anlatmak lazım birzda.son seçimde gösteriyor ki adam ekmeğim suyum olsn,devlete ne olrsa olsn beni ilgilendirmez anlayışında.hepimiz burda güzel fikirler ortaya atıyorz ama halka inmek lazım birzda.

her horoz kendi çöplüğünde denizli horozu her yerde öter
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    omer1984
    omer1984's avatar
    Erkek
    abi ne deyim tek çözüm soykırım olur ...ama piçler her yerde

lisan-ı münasip....
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iMPaLa
    iMPaLa's avatar
    Erkek
    kanıma dokunuyor kanıma!...bir şey yapamamak kanıma dokunuyor!..biz yanlızca forum sayfalarında konusuruz!...o orospunun çocukları müthiş örgütleniyorlar!..her yerdeler istanbulda mersinde izmirde hakkaride vanda..çözümü ölümdür!..özlüyorum çatlı yı ağca yı yeşili pekeri!..
Toplam Hit: 12695 Toplam Mesaj: 117