E6 Da PKK

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lemuria
    Lemuria's avatar
    Erkek

43 küsür milyon kişi oy verdi bunların yarısına yakınıda kürttü ; yaani böyle bi sonuç çok doğal ; sen kendinden olmayana kendi meclisinin ; Seçim hakkını verirsen bugün yarın Apo bile girer o meclise ; Adamların amacı kürtçülüğü sağlamak ; herhangi bi şekilde kürtçülük propogandası yapmak ; kürt şovenizmini biraz daha ileri götürmek ; zannediyormusunuzki Türkiyenin lehine iş yapmak için oturdukları : ) bugün yarın o meclisten Irak Teskeresi istenecek ne olacak peki orda ; hatrı sayılır bi kürt ve kürtçü topluluk var ne olacak , nasıl teskere çıkarılacak , Başbakanın Pkk yandaşı BİM Birleşik Marketlerinin sahibi , Kürtçü kişilik , ülkenin menfaatini ne kadar koruyabilir ? ...Ne yazıkki artık ordunun kendini göstermesi zamanı geldi...

dont think twice its all right
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MUBARIZ
    TorNaVida
    TorNaVida's avatar
    Erkek
    Gercekten ülkemiz için yazık zamanında ufaktım aklım yetmiyodu ne ne değildir bilmiyodum insan büyünce bu tür haberlere olaylara ülkenin hal ve gidişine üzülüyo.Türkiyenin sonu ne olacak.Ülkemiz bölünmek istiyo zamanında dağda gezenler simdi meclisde, Sürekli madenlerimiz topraklarımız satılıyo.

Dün bi kanalda lozan diye program vardı.Biraz izledim adamlar ne güzel konulara deginiyodu.İngilterede fransada almanyada toprak satmıyolar.Biz ise ülkenin her yerini satısa cıkardık.

47 ermeni köpeğini tek başına geberten KAHRAMAN TÜRK ŞEHİTİ MÜBARİZ İBRAHİMOV.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

abicim göz göre göre bir ton iş oluyor.Önce kürtçe serbest kalıytor hemde yasaklandığı an ayaklanma başlıyacağını bile bile....Daha sonra bir sürü iş var.

Örnek neden pkk gösterilerinde o kadar sözde Türk karışmıyor?Bencillik.Sağolsunlar cebimizde para olmadıkça bencil olmayı öğrettiler bize.Bu durum aman ben karışmıyayıma kadar gitti.PEki kim karışacak orda meydan dayağına giri verin.Alt üstü 20-30 kişiler ama orda 100 den fazla Türk var.

Onlar büyüdü büyüdü şimdi e5 lere döküldü şu an trt 2 de erdoğan diyor Türkiye de huzur ortamını bozmamaya çalışacağız.Huzur???

Yüzlerce olay bir araya geliyor bir araya gelen yüzlerce olay başka olaylar tetikliyor sonuç; görünüyor.

Biz bu akılla gör daha neler olacak...

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aspirin
    aspirin's avatar
    Dişi

@ vida

bende izledim aynı programı ve aynı seyı dusundum ...

bılmıyorum aslında dusunucek olursak stratejık olarak belkı bızı zayıflatıyor ama

devlet ıcın  satıslar mecburu durumda artık

bı makam aracının yıllık kattırılyonluk masrafının yanı sıra kendı ozel ıhtıyaclarını da devletın butcesınden tırtıkladıgını durunursek eger ? =)

başa gelen adam ya 7 denız suyuyla abdest almış töbe etmis cız olmus uf olmus cırcır olmusş olmalı

yada bı ataturk daha klonlamalılar

suan ıcın baska care gorunmuyor bız bile tepkımızı gosteremıyoruz devlet zaten bızız devletı devlet yapan bızız bız olmasak bastakıde olamaz

eger insancıllar dogru tespıtlerle tabırı caizse çobanımızı bılınclı basa getırselerdı

bılemıyorum belkı farklı olurdu

bundan bı 15 sene once cok daha ıyıydı durumumuz

her 15 yılda bır ılerlememız gerekke içe dogru gıdıyor gerılıyorsak

demekkı hata bizde ;)

almanya gibi zengın olabılmemız ıcın önce iş ahlakını ,calısma dısıplınını tum turkıye cumhurıyetı vatandasına ogretmek gerek onlar işçi gıbı calısıyor emeklerının hakkıyla bunun ustunede  bastakıler vatandaslarını sayıyor sevıyor koruyor

bu bır kısırdöngü

mimi " yim ben ...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fmk
    fmk's avatar
    Erkek
    ama harbiden korkamaya başladım arkadaşlar bunlar kalleş insanlardır meydanda senle savşmazlar sen yokken evini basarlar ailene zarar verirler şimdi istanbulun hemen hemen her semtinde koloni kuruyorlar birileri düğmeye bassa biz ev de yokken allah mafaza ailemize bile zarar verirler şimdi bazıları der abartıyorsun diye ama görünen köy kılavuz istemiyor azar azar azıyorlar ve örgütleşiyorlar bunlarda insanlık namına birşey yok beşikteki bebeği dahi kat lederler . eskiden evde hırsızlara karşı silahı hemen ulaşa bılecegım bır yerde ve  ilk 3 mermısını kurusıkı olarak ayarlardım şimdi ise bu piçlerin yüzünden silahdaki kuru sıkıları çıkarttım tedirgin olmaya başladım sikerim böyle huzuru halkların kardeşliğini

Eğer İnsanlar benimle aynı şeyleri düşünüyorsa bir yerlerde yanlış yaptım demektir
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ultrAsker
    ultrAsker's avatar
    Erkek

yok abi artık bnun hoşgörüyle, düşünce özgürlügüyle,abidik kubidik şeylerle ilgisi kalmadı...artık bunların öldürülme vakti gelmiştir...bu kadar azıtan şerefsiz bir ırk varsa bunları yok ediceksin...faşist falan derler desinler ak artık kimse sikimizde olmamalı...

Bize Bir Atatürk geldi... şimdi sıra Hitler gibi bi adamda

i ve got nothing against god. its his fan club i cant stand.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MUBARIZ
    TorNaVida
    TorNaVida's avatar
    Erkek
    Aspirin
    almanya gibi zengın olabılmemız ıcın önce iş ahlakını ,calısma dısıplınını tum turkıye cumhurıyetı vatandasına ogretmek gerek onlar işçi gıbı calısıyor emeklerının hakkıyla bunun ustunede  bastakıler vatandaslarını sayıyor sevıyor koruyor.

İlk önce insanlarımıza Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı oldugunu öğretmek gerekir.

Türkiye Atatürk döneminde hızlı büyünen ilk 3 ülkeden biriydi.

Şimdi ne olduda bu duruma geldik?Hangi parti basa geldiyse huzura refaha kavusamıyoruz.Milletimiz para denen kagıt parcasının esiri olmus.

Vatanını ülküsünü ülkesine seven insan kalmamış olanlarıda ya biz göremiyoruz yada kendilerini gösteremiyolar.

47 ermeni köpeğini tek başına geberten KAHRAMAN TÜRK ŞEHİTİ MÜBARİZ İBRAHİMOV.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    silenceb
    silenceb's avatar
    Erkek

Bir platform kuralım elimizden ne geliyorsa yapalım...  herkese bir görev verilsin amaçlarımız olsun

mesela ; 

* Tüm Pkk siteleri yok edilecek.. daima attack'lanacak

* Pkk tv'lerine hack için çalışmalar yapılacak...

* Tüm yayın organlarına sanal yoldan neler yapılabilir onlar tespit-işlev-görev dağılımı-sonuç ve durum açıklaması.. şeklinde devamlı yapılacak

* ve diğer sanal görevler

bunlara savaş için bence uygulamaya bizim geçmemiz gereklidir.Beklemek zamanı değildir.

Ne Mutlu Türküm Diyene...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cold-m4
    cold-m4's avatar
    Erkek
    SpyßreaK bunu yazdı:
    -----------------------------
    hadi sen yine e6da görmüşsün.. ben bizim burda ana cadddede yaparken gördüm.. karşılarında 4 polis otosu var.. hiç biri bir bok yapamıyor.. hepsinin aq.. zaten ben tam teröristlerin olduğu bi yerde oturuyorum.. bileniniz vardır.. Gazi mahallesi
    -----------------------------
    hoca geçen yaz sizin gazi mahallesinden göksel biriyle tanışmıştım baştan dedim bu kesin pkklı biraz ters davrandım soradan öğrendim o da milliyetçiymiş.. dediğine göre orda pkk ya kıl kapan çok varmış ama kimse ses çıkarmıomuş :S
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hojucuk
    hojucuk's avatar
    Erkek

Oncelikle avrupa birligini skeyim, zaten batili hayati ve luxu icinde yasiyorsunuz.. muslumansin ve orta asyalisin bulundugun konumu muhafaza et , birak avrupayi avrupaliya.

Mapustan cikip meclise girecek bu ter kokan pkkli kurd karisinin, bugunleri bize gostermesindeki yegane sebep anayasadaki bosluklardir, anayasamizda gerekli degisiklikler yapilmali ve onlemler alinmali, bu yol yol degil; iki ucu boklu degnek, yarin devletin meclisinde cinayet cikar.

C* ya hepsin ya hic..ya TÜRK"sün ya pic!
Toplam Hit: 12698 Toplam Mesaj: 117