E6 Da PKK
-
xursi bunu yazdı:
-----------------------------
Lemuria bunu yazdı:
-----------------------------43 küsür milyon kişi oy verdi bunların yarısına yakınıda kürttü ; yaani böyle bi sonuç çok doğal ; sen kendinden olmayana kendi meclisinin ; Seçim hakkını verirsen bugün yarın Apo bile girer o meclise ; Adamların amacı kürtçülüğü sağlamak ; herhangi bi şekilde kürtçülük propogandası yapmak ; kürt şovenizmini biraz daha ileri götürmek ; zannediyormusunuzki Türkiyenin lehine iş yapmak için oturdukları : ) bugün yarın o meclisten Irak Teskeresi istenecek ne olacak peki orda ; hatrı sayılır bi kürt ve kürtçü topluluk var ne olacak , nasıl teskere çıkarılacak , Başbakanın Pkk yandaşı BİM Birleşik Marketlerinin sahibi , Kürtçü kişilik , ülkenin menfaatini ne kadar koruyabilir ? ...Ne yazıkki artık ordunun kendini göstermesi zamanı geldi...
-----------------------------S.a.
Kardeşim bak ben kürdüm . Ama T.C tinde yaşıyorum.Sonuçta biz kürtlerde bu vatanın evladıdır. Senin buradaki kürtlere olan şeysini anlamadım bu bir.
İkincisi arkadaşlar Bakın istanbul'da öle bir gövde gösterisi yapmışlar değilmi?Ama Allah'ın dağı kürt nüfusunun tavan bir ilçesinde neden öle bir şey yapılmadı ? Burada mardinin kızıltepe ilçesinde.
Ha sakın hemen Sen pkk militanısın sempatizanısın die çamur atmasın sikerim. pkk ninde amk ,O göt apo'nunda
amk.. Kimi sikiyorsanız sikin yalnız götlük yapmayan kürtlere lütfen laf ettirmeyin be kardeşlerim.Bu kürtlerden biride benim..(Umarım derdimi insani bir şekilde anlatabilmişimdir)Sözüm Tbt den dışarı:D
-----------------------------xursi kardeşim sana insani bir şekilde anlatayım. Türkçü Ziya Gökalp Kürt asıllıydı, Mehmet Akif Ersoy Arnavut, Ben Rus asıllıyım, en yakın arkadaşım Berk Getting dedesi İngilizdi. Bizler ne mutlu Türküm diyene diyoruz! Sizler ben Kürdüm, Ben Arabım ben Çerkezim diyorsunuz! İşte aramızdaki fark bu. Bizler bu toprakları içimize sindirdik bu kültürü, bu dini bu havayı! Bak kardeşim Türkiye Cumhuriyetinde yaşayıp ne mutlu Türküm diyene demeyen, diyemeyen, söylemekten çekinen herkes benim düşmanımdır, devletimin de düşmanıdır. Şimdi bizi susturmaya baskı altına almaya çalışanlar sindiğimizi sananları söz eylemini bitirdiğinde göreceğiz! Bilmem anlatabildim mi? sevgili kardeşim.
-
JGnK bunu yazdı:
Kesinlikle ben Leylaa arkadaşıma katılıyorum. Bir gün göreceksiniz bu salak Türk Cumhuriyeti PKK ve Onun liderleri tarafından yönetiliyor... :)
-----------------------------tbt kurallarına aykırı değilse görevlilerden bu piçin mail adresini bana vermelerini rica ediyorum?
Saygılar..
-
Şimdi umarım yanlış anlaşılmaz size bu yazıyı vermek istiyorum... Ki çoğunuzda daha öncedende görmüştür zaten büyük ihtimal ide düşünüyorum.. Kürtlerin çoğunluğu bu felsefeyle yaşıyor..
Buyrun link: http://www.anafikir.com/?p=309
Sadece lütfen okuyun..
Ayrıca bazı arkadaşlar kürtşere fecii şekilde yüklenmiş haklı haksız gözetmeksiniz. Olay pkk .. olayı Kürt-Türk-Arap-Çerkez-Bedevi vs vs konusuna lütfen taşımıyalım...
Ha şayet biraz daha bu mevzuyu konuşmak isteyen arkadaşlar varsa pm atsınlar msn üzerinden görüşürüz ...
Edit:Ahmet altanın dediklerinden bazıları iyileştirildi..
Not:Umarım bu son mesajım farklı anlaşılıp,farklı yorumlanmaz...
-
xursi bunu yazdı:
Kardeşim bak ben kürdüm . Ama T.C tinde yaşıyorum.Sonuçta biz kürtlerde bu vatanın evladıdır. Senin buradaki kürtlere olan şeysini anlamadım bu bir.
İkincisi arkadaşlar Bakın istanbul'da öle bir gövde gösterisi yapmışlar değilmi?Ama Allah'ın dağı kürt nüfusunun tavan bir ilçesinde neden öle bir şey yapılmadı ? Burada mardinin kızıltepe ilçesinde.
Ha sakın hemen Sen pkk militanısın sempatizanısın die çamur atmasın sikerim. pkk ninde amk ,O göt apo'nunda
amk.. Kimi sikiyorsanız sikin yalnız götlük yapmayan kürtlere lütfen laf ettirmeyin be kardeşlerim.Bu kürtlerden biride benim..(Umarım derdimi insani bir şekilde anlatabilmişimdir)Sözüm Tbt den dışarı:D
senin neden banlandığınıda biliyoruz :@
----------------------------- -
Xursi; Bu ülkede kaç kürt var kaç Türk var?sizden sayıca 10 kat fazla olan bi millet var.Kürdi cumhuriyeti mi denecek?
Türkiye Türklerindir.Burası da Türkiye Cumhuriyetidir,atamız ve arkadaşları bu adı koymuştur,beğenmiyorsan git barzani babanın yanına zorla tutan yok -
Kelv1n bunu yazdı:
xursi bunu yazdı:
-----------------------------senin neden banlandığınıda biliyoruz :@
-----------------------------Biliyorsun da . Sen kesin bunuda biliyorsundur Fikirlerin ve görüşlerin olaylar ve düşünce gibi şeylerle nasıl farklılık göstereceğinide biliyorsundur kesin?
Bilmiyorsan 3 cilt halinde vereyim sana ..
-
xursi bunu yazdı:
Kelv1n bunu yazdı:
xursi bunu yazdı:
-----------------------------senin neden banlandığınıda biliyoruz :@
-----------------------------Biliyorsun da . Sen kesin bunuda biliyorsundur Fikirlerin ve görüşlerin olaylar ve düşünce gibi şeylerle nasıl farklılık göstereceğinide biliyorsundur kesin?
Bilmiyorsan 3 cilt halinde vereyim sana ..
evt biliyorum düşüncelerini açıkca anlatmayıp gizli saklı yapmaya çalışıyorsunuz.bilader genelleme yapmak istemiyorum ama kşu güne adar yanımızda ekmek yedirdiğimiz 100 kadar kürt oldu 5i bile adam çıkmadı hepsi gizli saklı işlerde yaptı farkına varıldaktan sonra gerekn yapıldı.
senin görüşünün değiştiğinede inanmıyorum.o 3 cilt bize sökmez kankaaaaa
-
kürtlerin pkk sempatizanlıgı ve serserilikten bizimde faşizan tavırlardan kurtulmamız lazım olay bu kadar basit kimse sana sormuyo durduk yere kürtmüsün türkmüsün diye onun dısında hayat güzel vapurlar falan
-
bu konuda fazla yazip gece gece sinirimi hoplatmaya niyetim yok zaten tavrimi daha onceki sayfalarda yazdim.
sadece yazmadan duramadigim bir konu var Ziya Gokalp konusu arkadasin birisi "Türkçü Ziya Gökalp Kürt asıllıydı" yazmis :) bu kadar sacma ve kulakdan dolma bir sey, benim yazmama sebep oldu. Diyarbakir dogumlu oldugu icin kurt asilli diyorsunuz sanirim ama diyarbakirda Ziya Gokalpin yasadigi zamanlar buyuk bir Turk nufusu vardi. Iyi arastirirsaniz bunun safsata oldugunu gorursunuz zaten. Kendilerine ait bir tarihi edebiyati belli bir kulturu olmayan kurtlerin her onune geleni kendilerine yamama kendilerine havadan tarih yazma cabalarindan baska bir sey degildir bu.Bir insan hem Turkcu hem kurt olabilir mi? selaaddin eyubinin de kurt oldugunu iddaa edenler var fazla soze gerek yok sanirim.
-
AntiOksidan bunu yazdı:
Xursi; Bu ülkede kaç kürt var kaç Türk var?sizden sayıca 10 kat fazla olan bi millet var.Kürdi cumhuriyeti mi denecek?
Türkiye Türklerindir.Burası da Türkiye Cumhuriyetidir,atamız ve arkadaşları bu adı koymuştur,beğenmiyorsan git barzani babanın yanına zorla tutan yok
Bak anti seninle selamım sabahım vardı bir ara .. Mesajı yazarkende lütfen farklı yorumlamayınız die ufak bir not bıraktım umarım okuya bilmişsindir .. Burada kürdi devleti kurmak gibi bir amacım yok amk .. Ayrıca burası Türkiye Cumhuriyetidir senin dediğin gibi . Laik Türkiye Cumhuriyeti.------------------------------------------------
Ayrı bir konu ise
Sizin konuya yorum yapmak değilde özel olarak bana tavırlar tutmanız oldu. 1 yoldan geçmişsek ve o yolun şaftı kaymış olduğunu biliyorsak bi daha o yoldan geçmeyiz...(Artık bu mesajada farklı bir şekilde yorum yapacaksanız)
Benimle sorunu olan varsa şahsi sorunu msn den gelsin sölesin derdini ..