E6 Da PKK
-
a.q diyosun kürtler iyi falan..
pkk hep doğudan çıkıo bunu sende bende herkes biliyo ve inkar edemez..ve doğu halkının %99 u kürt..
ee daha neyi savunuyosunuz a.q!!
benim görüşüm kürtlerin %95 i falan pkk dır geriye kalan o %5 in ne olduğu belli değil..
bu tamamen benim görüşüm ve bu kendi gözlerimle gördüğüm bişey..kim ne derse desin a.q.. -
Hadi makatları yiyorsa kursunlar o kukla devletinide görelim. Bu soytarı herifler satıcı , dönek , adi beş para etmez tiplerdir. Bakınız barzani köpeği , ABD geliyor Irak ı işgal ediyor , güneyde Araplar hala savaşıyor bunlar gitti kendilerince gelin güvey kukla devleti kurdular ( SÖZDE !! ) , satıcı vatan hainleri......
Demiyormu o köpek başı birde , "Topraklarımıza girecek en ufak askeri harekete çok sert cevap veririz" .... Bıraqqqq beaa... Ateş olsanız düştüğünüz yeri yakamazsınız... Allahın teröristleri.....
Bu leyla zana fakir orospusu gibi mal mal konuşanlar size sesleniyorum......... Hadi allahınızı severseniz MAKATINIZ sıkıyorsa kurunda görek o tuvalet kağıdı olarak kullandığımız haritalarınızdaki SÖZDE !!!! kukla devletinizi hadi la allahınızı severseniz !!
-
Kelv1n
-----------------------------------------
evt biliyorum düşüncelerini açıkca anlatmayıp gizli saklı yapmaya çalışıyorsunuz.
bilader genelleme yapmak istemiyorum ama kşu güne adar yanımızda ekmek yedirdiğimiz 100 kadar kürt oldu 5i bile adam çıkmadı hepsi gizli saklı işlerde yaptı farkına varıldaktan sonra gerekn yapıldı.
senin görüşünün değiştiğinede inanmıyorum.o 3 cilt bize sökmez kankaaaaa
----------------------------------------------------------------
Düşüncelerimi saklamak istesem en başta bu konuya hiç cevap hiç bakmadan geçerdim.. Ayrıca kankaaaa senin dediğin gibi sen görüşümün değiştiğine inanmıyorsun (Sen)
Ayrıca Deca olaya çok güzel bir nokta anlamında cevap vermiş..
-
xursi bunu yazdı:
-----------------------------Kelv1n
-----------------------------------------
evt biliyorum düşüncelerini açıkca anlatmayıp gizli saklı yapmaya çalışıyorsunuz.
bilader genelleme yapmak istemiyorum ama kşu güne adar yanımızda ekmek yedirdiğimiz 100 kadar kürt oldu 5i bile adam çıkmadı hepsi gizli saklı işlerde yaptı farkına varıldaktan sonra gerekn yapıldı.
senin görüşünün değiştiğinede inanmıyorum.o 3 cilt bize sökmez kankaaaaa
----------------------------------------------------------------
Düşüncelerimi saklamak istesem en başta bu konuya hiç cevap hiç bakmadan geçerdim.. Ayrıca kankaaaa senin dediğin gibi sen görüşümün değiştiğine inanmıyorsun (Sen)
Ayrıca Deca olaya çok güzel bir nokta anlamında cevap vermiş..
-----------------------------
sana olan önyargılarım değişmeyecek. vs. vs. -
İyiki hayatım senin yada başka birilerinin ön yargılına bağlı değil.. Ayrıca değişmeyeceksede tek cavabım var
Eyw...vs.
-
xursi bunu yazdı:
-----------------------------İyiki hayatım senin yada başka birilerinin ön yargılına bağlı değil.. Ayrıca değişmeyeceksede tek cavabım var
Eyw...vs.
-----------------------------
çok güzel olacağına eminim (H)