E6 Da PKK

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cekirge
    cekirge's avatar
    Erkek
    BUNLARIN HEPSİNİ AQ LAZIMMM :S
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ExcaliburTBT
    ExcaliburTBT's avatar
    Erkek
    Döversin,ta$larsın  fa$ist olursun, böle susarsın tırstılar derler ak.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bozkurt2334
    bozkurt2334's avatar
    Erkek
    fmk bunu yazdı:
    -----------------------------

dün akşam saat 19 ile 20 arası istanbul temde idim ilk başta bir kaç araba partilerinin bayrakları ile geçtiler sonraları araba sayısı çoğaldı PKK renkleri ve bayrakları süslenmiş her camdan bir kaç kişinin sarktığı konvoyun arasında buldum kendimi sinirlerim bozuldu benim arabanının arka camındada türk bayrağı vardı temde tacize başladılar bende boş durmadım yemin ederim elim ayağım boşaldı sinirden gözüm karardı birkaç arabaya yaklaşıp sarkanları çekip düşürmek geldi içimden .... bir kaç arabadada apo denen piçin resimleri vardı o kadar zoruma gittiki doğuda çatışmalara katılmış ve bağlı olduğu birlikden şehitler vermiş biri olarak göz yaşlarıma hakim olamadım öyle bir an oldu artık önümü dahi göremiyordum inanın birine geçirmemek için zor tutum kendimi arabayı sağa yanaştırdım ve beklemeye başladım allahım o kadar kalabalık bir konvoyduki bitmiyordu ben solumdan arabalar geçtikce ağlamaya başladım ve bu ülke bu hala nasıl geldi diye yazıklar olsun bu vatan için dökülen kanlara bunun içinmi o kadar şehit vermiştik ..... bu demokrasi değil arkadaşlar sikerim böyle demokrasiyide insan haklarınıda hala sinirlerime hakim olamıyorum dün gece sabaha kadar uyuyamadım . sonradan öğrendim bir bağımsız köpek vekilinin konvoyumuş ...şefaf bir devlet istemiyorum ben inşallah yeniden yeşiller ve ağcalar cıkar ve yeniden kanlar dökülmeye başlar ...

bunları sizlerle paylaşmak istedim inanın sorumluluklarım olmasaydı dün kendimle beraber bir kaç kişinin daha canını götürürdüm ama olmadı inşallah bunu başkaları yapar.

senin gibi duyarlı insanlarımız oldukça hiç bişe olmaz bu ülkeye merak etme...:D
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    spybreak
    spybreak's avatar
    Erkek
    hadi sen yine e6da görmüşsün.. ben bizim burda ana cadddede yaparken gördüm.. karşılarında 4 polis otosu var.. hiç biri bir bok yapamıyor.. hepsinin aq.. zaten ben tam teröristlerin olduğu bi yerde oturuyorum.. bileniniz vardır.. Gazi mahallesi

REMEMBER! RESPECT IS EVERYTHING
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    attackatak
    attackatak's avatar
    Erkek

ahh bi eskişehir'den geçseler var ya.. bozüyükteki gibi toprağa gömerdik piçleri.o konvoyu eskişehirede bekliyoruz.yiyorsa bir daha gelsinler bir daha sikilsinler.

vilayet meydanındaki ve bozüyükteki olayları bilmeyen var mı? eğer varsa kısa bir anlatma yapayım 2-3 sene falan ancak geçti üzerinden..pkklı piçler yemin etmişler bozüyüğü haritadan silecez diye.o.ç.cukları bir daha o yoldan geçmiyorlar yollarını uzatıyorlar.ahh bi geçseler ...herşey gözümün önünde oldu...

edit:bilmeyen varsa anlatayım siniriniz geçer.bu tür şeyleri tek onlar değil bizde yapıyoruz...ama biz yaptık mı tam yapıyoruz...

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    uz-i
    uz-i's avatar
    Erkek
    bir oruspuda bile şeref vardır bunlar şerefsiz oruspu çocu..  suç bizde onları zamanında başını ezecektik şimdi meclise alıyoruz ama biyönden rahat sayılırız mhplilerle siker onları mecliste   işallah   

cnc prog. ugs nx solid autocad [IMG]http://img66.imageshack.us/img66/3489/adslnahalirsin5ry6in5ci4md.gif[/IMG]
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    decameron
    decameron's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Bilgi/Destek Madalyası Savaş Madalyası
    Erkek

Güzel konu... Ne desek boş... Devletin en üst mertebelerinden biri olan Meclise girdiler... Daha ne yapsınlar... Yarın birgün meclisimiz olağanüst toplantılar yapacak edecek... Hepsi bu teröristler tarafından yayılacak herkese duyurulacak.. Devletin bile gizliliği yok herşey allak bullak... Ciddi ciddi çok kötü günler bekliyor ülkeyi :|

Etinden korkanın kemiğini sikeyim!
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ntxsoft
    ntxsoft's avatar
    Erkek
    @Kleisthenes anlat bakalım neler oldu. 

enginkirmaci.com | Kişisel web sitesi, uyetakip.com | Ücretsiz Üye Takip Programı
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Çömez
    underzero
    underzero's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

kandildeki teroristlere bile moral gelecek bakin Turkiye Cumhuriyetinin meclisine bile girdik diye,

dun Genelkurmay baskanina laf soyleyenler yarin kurtar bizi pasa diyecek.

pist bak bi ! - Ban Golu Canavari
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MUBARIZ
    TorNaVida
    TorNaVida's avatar
    Erkek
    Excalibur001 bunu yazdı:
    Döversin,ta$larsın  fa$ist olursun, böle susarsın tırstılar derler ak.
    hislerimi okudun :)

Ülkede orospu cocugumu yok.İşte demekrosi secilen gelio.

47 ermeni köpeğini tek başına geberten KAHRAMAN TÜRK ŞEHİTİ MÜBARİZ İBRAHİMOV.
Toplam Hit: 12700 Toplam Mesaj: 117