E6 Da PKK
-
mamal okumayın.
-
ya a.q ben bu milletin zaten ulan yok mu bi allahın kulunda el bombası felan gece yarısı yağdırsın.a.q bi sürü arabalardan el bombaları felan çıkıyo yok mu bi nisan evledında gece bu picler nara atarken vatan topraklarında pimini çekip atsın yok mu a.q bi tane kahraman ah aklıma geliyo eğer elimde öle bişi olsuın kazayla felan bomba geçsin o orospu çocuklarınan götüne sokmayanın a.q.tük evladı olmasın öle elime fırsat geçsin.ah a.q ah.öle bi denk gelecek.hep bu a.q avrupa birlği yüzünden böyle oluyo zaten yoksa jandarma asker analkarını zikecekte.birileri bişilery pamalı bu halk olursa daha etkili olur bence
-
biz diyoruz ki devlet pkk yı bitirmiyor, neden bitirmirmiyor ya da bitiremiyor? peki israil göt kadar filistini neden silemedi kaç yıldır? bi bağlantı kurmaya çalışın (:
-
kadıköyde 4 tane oc uzerlerinde aponun tişörtleriyle dolaşıyodu.
ve de kimse onlara bişey demiyodu sizce neden?
ortalık kürt pkk kaynıyo amk daha ne olsun nereye baksam kürt dolu amk evlattları istanbulu kuşatmışlar
-
clinique bunu yazdı:
-----------------------------kadıköyde 4 tane oc uzerlerinde aponun tişörtleriyle dolaşıyodu.
ve de kimse onlara bişey demiyodu sizce neden?
ortalık kürt pkk kaynıyo amk daha ne olsun nereye baksam kürt dolu amk evlattları istanbulu kuşatmışlar
-----------------------------
işte bu yüzden istanbula giriş vizeli olmalı denmişti....
ne kadar olduğunu bilmiyorum ist kürtlerin ama hergün doluşuyolar a.k % 30 kürt dolu diye düşünüyorum he kürt kürttür kardeştir
amaaaa kürt => pkk yatakçısı olursa o zaman işte hesap değişiyor
gelelim gebzeye ayda 30 aile geliyor bu gebzeye neden :??????????????????
gebze :%30 türkiyenin ekonomisi burdan kalkınıyor 12 TANE Organize sanayi fabrikası var.. şimdi o karıya gelince ben evdeydim haberim yoktu olsada bişey yapamazsın neden dersen silah yok bi kere olsada polisler var ama şu var en çok kızdığım nokta polisler o mitingi pkk rengli bayrağı görüp miting yapmalarına nasıl seyirci kalır bunuda anlamıyorum polislerde farkında o pkk bayraın sözde bayrak tabi
ben 2 yıllık mktrnk bitirmiş bi elemanım fabrikalara başvuruyorum almıyorlar seçim filan dedilerde .... hoş girdim bi yere ama kürt+pkk lı birisi hiç okul okumamış adamı işe anında sokuyor ?? bu adalet mi peki ben bu yüzden burdan nefret ediyorum az önce birisi BOMBA patlatmadan bahsetmiş ;
gel bizim buraya burdaki kürtlerin evini gösteriyim 5 katlı patlat bi gecede istersen. şerefsizler günden güne zenginleşiyorlar izmit - gebze servisleri otobüs servislerini çekip parayı buluyor.. sevmiyorum bu pkk+ kürtleri bunlara ilk zamanlarda pkk dan para yağdığını iyi biliyorum maç oynarken ne dümen döndüğünüde gördüm burda.
gecekondu bi ev 5 katlı apartman dikiyosa soyunun sopunun a.k cahil insanlar
İLK önce insan olmayı bilecekler. ha bu şerefsizler ölse ne değişir türemesinin a.k
şunuda düşünüyorum arkadaşlar mesela bu pkk sahte bayraklarını açanlara karşı bir örgüt grup yetiştirilmeli diye düşünüyorum örnek veriyorum ist yada herhangi bi kentte böyle gösteri yapıldığı an bizim gruplarımızda oraya gidip onların eylemlerini durdurmalı polis hiçbirşey yapmıyor....onların gösterilene dur demek için vatan için bu bölücülere engel koymak için kavgayı göze alabilecek nice evlatlar olmalı ki bu herkesin yüreğinde var ama bilmiyorum yinede. vatan sağolsun ne diyim Allah bunları başımızdan defetsin.
-
lan ceza evindeki orospunun nasıl millet vekili secilme hakkı olabilir ya? bu nasıl bir rezilliktir?
-
Konşmıyım diorum konu gene siyasete geliyo.....Millet şekere çaya zam gelmiyince oy veriyo.kömüre o veriyo.Artk kafama sıkacam vuracam yada gidip birini vuracam:Bildiim tek bişi var TSK nın son umut olduğudur.Oda biterse ki bitirmeye çalışıyolar biz biteriz.::İİ akşmlar kendinize ii bakın
-
Herkez bu işin hassasiyetine önem versin.Yakınlarınıza tanıdılarınıza vatana sahip çıkmayı öğretin:Bİ ara kafam kızdı askeriye katılcaktım sırf o piçleri becvermek için evden bırakmadılar.HErkz önem versin bu konuya Ynlz kimseye kürt mürt die ayrım yapmayın.Yaptıkça daha kötü olacak.Atatürk'ün bi sözü vardır.''NEMUTLU TÜRKÜM DİYENE''yani bunun analamı ben türküm diyebilen kişi ne muludur.Türk bu topraklar üzerinde yaşayan herkezdir.KÜRdü lazı.BÖle bakıldıı zaman asla bölünmeyiz..hksızmıyım..
-
hala biz ve onlarin kardes oldugu edebiyatini yapmaya devam edelim. buna bizden baska inananda yok zaten... kendi kendimize masal anlatip kendimiz uyumaya birbirimizi uyutmaya devam...
-
tsk bitmez tsk biziz zaten iş oraya geldiğinde (bıçak kemiğe dayandığında) analarını sikeriz ah a.q verecekler a.q sadece 2 tane el bombası dicekler bak orospu çaoucukları burada yatıyo.yattıkları yeri mezar etmmessem türk evladı olmayım inş o günleri de görücez.at izi it izine karışmış kimin ne oldunu bilemiyon a.q pkk bir ermeni destekli kuruluştur kürtleri kullanarak avrupa amerika siyasi çıkar elde ediyor.