E6 Da PKK

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FenTanyL
    FenTanyL's avatar
    Erkek

hoja türk-kürt kardeştir diyorlar ben kardeş falan kabul etmiyorum aq !

çünkü kürt halkı bu şekilde bi sürü pkk'lıyı kendi içinde barındırmıştır eğer kürt halkı kendini pkk'lılar ile ayrı tutmaya çalışsaydı o zaman kardeş olurduk ama çoğunluğun öyle bi gayreti yok.

Şırnak'ta 2 sene kaldım aq pkk'lı olanda olmayanda kardeş gibiydi o zaman ben bu kürt halkıyla kardeş olmam işte ! 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    skyvalet
    skyvalet's avatar
    Erkek

Çok msj yazdım ksra bakmayın hassas olduum konular.Okulda milli güvenlikçimz vardı.ALbay dı o bize bütün askeriye sırlarını anltırdı.Askeriye bişeye karışlşmıyo gibi görünür.AMa herşeyden haberi vardır derdi.ONun anlattıığı bi kaç olayı anlatmak isitiyorum sizlere.

1)DANIŞTAY(1)

Ülkemizin topraklarının sürekli olarak satılmasına danıştay sürekli olarak uyarı yaptıını.VE buna hiç bir karşıılııın alınamamması...

2)DANIŞTAY(2)

Herkezin bildiği gibi danıştaya saldırı olduydu.AVukat bi hıyar danıştayda birini vurmuştu.tam hatlamıyorum olayı hatırlamışınızdır.Sebei türban olarak gösteriliyordu.ALbay'ın allatıına göre sebeb başkaymış.MALum hükümet Tüpraşın %15 gibi bir miktarını gece vurgunuyla sami ofer piçine satmış.Bunu denetleyen danıştay olayı çakınca suikast düzenlenmiştir.İLk sebepte inandırıcı gelmiyebilir.VE dahası var ÇOK merak eden araştırısn posta gazatesinde bigün şöyle bi haberle karşılaştım.''Tüpraş hisseleri kayıp''VS.vs.nere gitti amuna koduumn çocuu  bu hissler tabi satarsan böle olur.

3)menderes idamı:

TErörle ilgili slayt izliyorduk konu birden mendere geldi.GEnçler dedi Menderesi tanıyomsunz?ORdna bi kız atladı çok iiyii miyi babam onların zamnında ekmek yedi.ASILDı galiba o dimi dedi..Albay ın cevabı:SİZ ve ailenz daha doğrusu herkez menderesi iiy sanarsınz çünkü sizn karnınızı doyurdu cebinize para doldurdu.Ama o şerefsiz pkk kamplarını besliyodu.BUrdan neye geçicem oy atarken cebnz doluyo şuna buna zam gelmiyo die oy atmayın ltfnn..HErşey bizzat alabyın anlatıı gibidir.Daha çok şy var ama onlar daha derin şimdi gerek yok biirlieri çıkcak hasta edicek beni....ii akşmlar

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    skyvalet
    skyvalet's avatar
    Erkek
    Siz öle başklarını kardeş saymassanız daha çok ayrılırz.pkk yı destekleyen kürt var.adam gibi adam olan kürtte var.bu masal filan deil:ii düşünün..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Media
    Media's avatar
    Erkek
    Kleisthenes bunu yazdı:
    -----------------------------

ahh bi eskişehir'den geçseler var ya.. bozüyükteki gibi toprağa gömerdik piçleri.o konvoyu eskişehirede bekliyoruz.yiyorsa bir daha gelsinler bir daha sikilsinler.

vilayet meydanındaki ve bozüyükteki olayları bilmeyen var mı? eğer varsa kısa bir anlatma yapayım 2-3 sene falan ancak geçti üzerinden..pkklı piçler yemin etmişler bozüyüğü haritadan silecez diye.o.ç.cukları bir daha o yoldan geçmiyorlar yollarını uzatıyorlar.ahh bi geçseler ...herşey gözümün önünde oldu...

edit:bilmeyen varsa anlatayım siniriniz geçer.bu tür şeyleri tek onlar değil bizde yapıyoruz...ama biz yaptık mı tam yapıyoruz...

-----------------------------

Ah ah unutrumuyum amq  otobüsün  içine girmiştik ,  indirdik aşağı taşla beyinciklerini  deşmiştik ,amq ipnelerine az bile bu olay . 

....
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xtlan
    xtlan's avatar
    Dişi

bahsettigin kurtler %1 dir. geri kalanlar devamli yuzune gulup arkandan is cevirenlerdir.sehirlerde mafyacilik oynayan uyusturucu satan,hirsizlik sebekesi kurup ev soyan,hic bir kurala uymayan kimselerden ibaret %99 luk kismi ben kardesim kabul etmiyorum. tarih boyuncaki kurt isyanlari bakacak olursan bugun pkk vardir gecmiste baska orgutler oldu gelecekdede baska orgutler eminim olacakdir. genetik yapiyla alakali bir sey sanirim satici olmak hainlik...

"Toros dağlarının tepelerinde tek bir Türkmen evinin bacası tüter halde kalmış ise, ben bu milletten umudumu kesmem, bayrağımı göğsüme sarar, milletimin istiklali uğruna ölürüm. Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK"
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fenerist07
    fenerist07's avatar
    Erkek

benm anlamadıım mevzu bu ülkeyi olusturan 40 küsür etnik grubun 1i dısında hiç biri çekinmeden BEN TÜRKÜM diyebilmektedir.Hiç biride BEN LAZIM veya BEN ÇERKEZİM kimliğini TÜRK kimliğinin önüne cıkarmazlar tabiki bu kimliklerinide sölerler ama dedigim gibi hiç biri bu kimliğini en öne getirmez

ama Kürtler'e nedense BEN TÜRKÜM dedirtmek imkansız olmustur günümüzde.30-40 yıl önce böle mevzu yokken,kurtulus savasında dahi omuz omuza savasmısken simdi diyebilcekleri maksimum KÜRDÜM AMA TR DE YASIORUM lafı olmustur.BEN KÜRDÜM die bas bas bagıran bu insanlar için BEN TÜRKÜM demek işkence olmustur neredeyse

ulan kimliğine bir bak bakalım ne yazıor,resminin yanında hangi ülknin bayragı var,evine elektriği kim verior?hasta oldugunda nereye kosuorsun elindeki yesil kartla?Evine hırsız girdiğinde kimden yardım istion?

... 

Amphetamine Logic.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    skyvalet
    skyvalet's avatar
    Erkek
    Bak dostum az miktarda iyi kürt var tmm analmıyomsun sen KÜrt sorunu bitse bu sefe lazlar öle böle dicek gene ayırım yapacak.Sen aklınla zekanla oyun oynıcaksın.BAK şimdi pkk lı meclise girdi.girsin girmese yok tüküyede demokrasi yok yok bu yok.GİRsin hadi hayırlı olsun.1 kişi dimi bu orospu.ÇIkarsıısın mecliste bi yasa dokunulmalık kalkacak veya hapiste olan meclise giremez.doruuuuu kodese.BU işler böle çözülür.Zekice oyunlar yaparak.CIRlayarak olmz.AMA bizm milletvekillerinden bi bok olumu de onlardanda olmz.PKK gözükmeyen onalrdan siki götüm aynı olan bisrüü insan var.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    darkblood
    darkblood's avatar
    Erkek

Karmaşaya gerek yok!

pkklı herkez ordu tarafından ikaz adilmeli: bu huylarından ve aponun piçi olmaktan vazgeçsinler.

sonra  vazgeçmeyenler meydanlarda İDAM edilmeli. bakalım idamı görünce götleri yiyomu bidaha!

ama halk olarakta bu piçleri gördünüz yerde kafasını kırın!

bu iş artık türk-kürt meselesi değil.

kendini kabadayı zanneden ve pkkvari davranışlarda bulunan herkez tek tek gebertilmeli!

hemde ibretlik olsunda diğerleri ders alsın!!

bilenle bilmeyen bir olur mu?
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    darkblood
    darkblood's avatar
    Erkek

bir gazete yazarının dediği gibi 'ÖZGÜRLÜK BİZE BİR BEDEN FAZLA GELİYO'

bilenle bilmeyen bir olur mu?
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    skyvalet
    skyvalet's avatar
    Erkek
    Oda güzel bi yöntem ama yapılamayacak bişi.ARTIk işler öle yürümüyo.MEdyaya bi çıkarsın TSK hitler oldu.Al sana dünya basını dediim gibi onlar matık oynarsa ende mantık oynıcan.APo ya dokunamıyolar.APo bizden ii yaşıyo a.q yalanmıçidam edemiyolar idam yok ee napcan bu adam devletten geçiniyo.BUnların çözümlerini bulmak  fayda ediyo.
Toplam Hit: 12682 Toplam Mesaj: 117