General Mobile Discovery Kitkat Güncellemesi Yarın Geliyor
-
Resmi hesaptan duyurmuşlar.Adamlara helal olsun.Geç olsada tuttular sözlerini.
-
Yok yaw ben inanmiyom firma.muduru twitterdan duyurali.kac ay oldu ama.tik yok
nereodi tarafından 01/Tem/14 18:56 tarihinde düzenlenmiştir -
şimdi elite olanını alayım diyorum bunların teknik servis hizmeti nasıldır ? böyle sistem güncellemeleri vs ne durumda.. yoksa s4 alacam.. 1gb ram ve gpu farkı var falan ama teknik servis güncelleme falan düzgün değilse mikerim gm yi
-
ben discovery'i satmaya kalkışırken kitkat niye getiriyorsun yavşak general mobile? :D
-
yunusdogan bunu yazdı
şimdi elite olanını alayım diyorum bunların teknik servis hizmeti nasıldır ? böyle sistem güncellemeleri vs ne durumda.. yoksa s4 alacam.. 1gb ram ve gpu farkı var falan ama teknik servis güncelleme falan düzgün değilse mikerim gm yi
Telpa veriyor hocam garantiyi.
@ibrahim
Adamlar 2 ay daha bekleyin demiyor.Yarın diyorlar.Atla deve değil.24 saat sonra her şey belli olur.
-
Mustafa bunu yazdıyunusdogan bunu yazdı
Telpa veriyor hocam garantiyi.
@ibrahim
Adamlar 2 ay daha bekleyin demiyor.Yarın diyorlar.Atla deve değil.24 saat sonra her şey belli olur.
telpanın amına koyayım ben .
telefonu garantıye gonderdım 4 5 gun oldu kargo teslım edılelı mustafa dıye bır telpa gorevlısıne 4 5 gun sonra teknık servıs kaydı alındı dedı 1 hafta oldu hatta 8 gun bır gelısme yok arıyoruz musterı hızmetlerını netten sorguladıgımızı soyluyorlar. telefon cok guzel bende telefonla gorusme sırasında ekran bozuldu bırden bıre sonra verdım servıse . kvk ızmır de cok ıyıydı verıyordum kvk a genpa ya telefonu 2 3 gune halloluyordu . ustelık bazı servıslerde aynı gun aldıgım bııle olmustu.en fazla ıstanbuldan parca beklenıyordu 5 gunde max gelıyordu elımıze.telpa cıkmıs batırmıs teknık servısı . bu telefonun parcaları cok kalıtelı degıl sanırım o yuzden cok bozulma sorunu oluyor ve teknk servıs yogun oluyor.
-
Genaral Mobile Alanların hepsi , hemde hepsi TELPA'dan yakınıyor
-
iyi küfür yediler ama.
geçende bir sonraki aya ertelenmiş filan demiştiler ortalık ayağa kalkmıştı.
bekliyoruz bakalım ne olacak.
-
inanırmısınız bugün öğlen merak edip haberlere bakıyordum çıkacakmı diye :W çok temiz galpliyim.
-
Beta :/
-
zalimadam bunu yazdı
iyi küfür yediler ama.
geçende bir sonraki aya ertelenmiş filan demiştiler ortalık ayağa kalkmıştı.
bekliyoruz bakalım ne olacak.
Geç çıkarsınlarda taki sorunsuz çıkarsınlar.Kitkat'a hangi telefon güncelleme aldıysa hep sorun çıkarıyor.