General Mobile Discovery Kitkat Güncellemesi Yarın Geliyor
-
Kutengri bunu yazdı
Beyler Discovery'den memnun musunuz ? T50 mi Discovery mi desem ne dersiniz?
discovery al hocam çok memnunum t50 nedir yav :)
-
Kutengri bunu yazdı
Beyler Discovery'den memnun musunuz ? T50 mi Discovery mi desem ne dersiniz?
t50 de güzel telefondur baya. 13k antutu var ama discovery 4.4'ün antutusu 17k buluyor :D
-
Az önce sms ayarlarında bir şey fark ettim sms etkine tıklayınca kablosuz ağ özelliği açılıyor ne alakaysa :/
-
betalıktan ne zaman kurtulacak şu güncelleme bilen varmı
-
sLeymN bunu yazdı
Az önce sms ayarlarında bir şey fark ettim sms etkine tıklayınca kablosuz ağ özelliği açılıyor ne alakaysa :/
birisine sms gönder, mesajlar uygulamasına gir az önce yazıcağına bilinmeyen sanatçı adı yazıyor :D
-
Bu tip şeyler romları İngilizceden, Türkçeye çevirirken aceleye getirmeleri.Eski güncellemelerden birindede telefonda flaşı kapatamıyordunuz.Flaşın açık olup olmayacağına telefon karar veriyordu.Fakat sonradan ortaya çıktı ki bu sorun çeviri hatasından olmuş.Telefonu İngilizceye çevirince flaşı kapatabilme simgesi geliyordu.
mkyb tarafından 20/Tem/14 17:21 tarihinde düzenlenmiştir -
telefonun bildirim şeyleri bokum gibi oldu, telefon ekran kilitliyken sallanırsa gidiyor bildirimler, sabah 15 tane bildirim vardı (feys twitter falan değil) merak içindeyim ne olduklarına dair
-
şu dokunarak açma zımbırtısı ne oldu.?
hayatları yalan ibnelerin.
-
betler bugun kitkat güncellemesini yükledim ama bazı sorunlarım var. mp3 ü zil sesi yapamadım bir de menüyü düzenleyemiyorum. son olarak kamera performansı nasıl sizde? yardımlarınız için teşekkürler...
-
@zalim, o iş olmadı. güncellemeyle gelecekti o da çalışırsa gelecek gibilerinden demişlerdi. sonradan yattı. kitkat gelince artık hiç gelmez.
@cnsr2008 (tam hatırlayamadım nick neydi) facebook grubunda ve donanımhaberde ayrıntılı çözümler var. anlatayım desem uzun sürer şimdi.