General Mobile Discovery Kitkat Güncellemesi Yarın Geliyor
-
hem kişisel veriler gidecek diyoe hem beta dürüm diyor :S
merak da ediyorum bi yandan istemiyorum
-
Nasıl hocalar varmı güncellemeyi yükleyen?
-
hantallaşmıştı telefon çok takılıyordu bu güncelmeyle eski haline döndü hız konusunda öyle sezdim. müzik sesi aynı bir halt değişmemiş görünüyor. tema seçeneğini kaldırmışlar kendi arayüzünü beğenemedim.
açıkçası güncellemeyi henüz pek istişare edip anlayamadım.zaman gerekiyor.
-
Müzik çalar yok..
istediğin zil sesini ayarlıyamıyorsun..
tema değiştiremiyorsun..
optimize et yok...
ana ekranda yeni ekran oluşturamıyosun 3 ekran var..
-
eXeLanS bunu yazdı
Müzik çalar yok..
tema değiştiremiyorsun..
optimize et yok...
Yalan ya aylarca sizin için daha iyi bir güncelleme yapabilmek için güncellemeyi fixliyoruz dediler bu mu aylarca fixlenmiş hali :D sie gitsinler ya.
Bu şirketten de birşey çıkmadı bakalım adam gibi bir Türk firma ne zaman bu ülkeye gelecek. Şimdiye kadarkiler hep siyasetçiler gibi yalan dolan...
-
ciddi manada bu tip türk işlerini severim destek veririm ama gm kadar öküz bi firma görmedim.
sen bugün gm diye tanınıyorsan, discovery sayesinde tanınıyorsun arkadaş. şu telefona en iyisini en süperini vermek gerekirki millet seninle devam etsin. sonra elite ler gmd2 ler bi tarafında patlar.
telefonu aldığımda müthişti. 10 numaraydı, her güncelleme ile biraz daha sıçtılar her güncellemede telefon kendini bitirdi. böyle bi mantık olamaz.
ki ben sadece kendime almadım etrafımada öve öve bi hal olup milletede aldırdım. bi daha nah yaparım.
gm bir daha alırmıyım, pek zannetmiyorum.
edit. kitkatlarınında amk. anlaşılan onda da sıçmışlar. telefonu duvarda parçalamamak için bazen zor tutuyorum kendimi. kitkat a güveniyordum şu yorumu gördüm artık yüklemiyorum onuda.
FOXXLY tarafından 02/Tem/14 13:18 tarihinde düzenlenmiştir -
eXeLanS bunu yazdı
Müzik çalar yok..
tema değiştiremiyorsun..
optimize et yok...
Hahahaha 2 aydir neyi test ediyormus bunlar acaba :F
En iyisi guncelleme almamak simdilik.
-
bana zaten gelmemiş :|
-
OttomanSlap bunu yazdı
bana zaten gelmemiş :|
telefondan değilde galiba pc de ayrı bi linkten indirip kuruyosun telefona
bugrahan45 tarafından 02/Tem/14 13:33 tarihinde düzenlenmiştir -
Ya ben son güncellemeyi kurmadıydım tel de rootlu. Rootu kaldırıp direk kitkatı kursam olur mu ki