General Mobile Discovery Kitkat Güncellemesi Yarın Geliyor
-
an itibariyle 4.2 döndüm 4.4'ün kahrı çekilmez..
-
OttomanSlap bunu yazdı
telefonun bildirim şeyleri bokum gibi oldu, telefon ekran kilitliyken sallanırsa gidiyor bildirimler, sabah 15 tane bildirim vardı (feys twitter falan değil) merak içindeyim ne olduklarına dair
bildirimler göte gelmiş. bi aşağı çekip baktın baktın yoksa siliyor hepsini silmesende. bende öyle en azından.
-
Jellybean'a geri dönmek isteyenlere General Mobile resmi yazılımı yayınladı ;
http://generalmobilediscovery.blogspot.com.tr/2014/07/discovery-kitkat-surumunden-jellybeana.html
mkyb tarafından 26/Tem/14 01:13 tarihinde düzenlenmiştir -
Sağol hocam eski versiyonu yükledim geri telefona beta hızlı ama eksiği var yine
-
Açıkçası Kitkat'ın eski sürümden pek bir farkını göremedim.Sadece Discovery için değil tüm Android cihazlar için yazıyorum.Google Kitkat çıkmadan önce 512 MB ramli cihazlarda bile kasmadan çalışacak dedi fakat, Android'in amiral gemilerinde bile kasıyor bu Kitkat.Çok sorunlu olmuş.
-
Nerde kitkat ya bende en son surum yuklu diyo 27mb lik bisey yuklemisti en son.. Kitkati nerden kuruyonuz
-
Normal sürüm yakında indirmeye sunuluyor. Zira telefonun ana üreticisi Gionee, Kitkat güncellemesini vermeye hazır olduklarını duyurdu.
mkyb tarafından 01/Eki/14 22:28 tarihinde düzenlenmiştir -
Şu konuyu açalı kaç ay oldu tık yok. Discovery alacağınıza gidin Zenfone 5, LG G2 mini vs alın. Artık ömrü bitti Discovery'nin. Herkes elinden çıkarmaya çalışıyor.
-
Mustafa bunu yazdı
Şu konuyu açalı kaç ay oldu tık yok. Discovery alacağınıza gidin Zenfone 5, LG G2 mini vs alın. Artık ömrü bitti Discovery'nin. Herkes elinden çıkarmaya çalışıyor.
asus nisanda verecekmiş 5.0 güncellemesini
-
Mustafa bunu yazdı
ben gayet güzel kullanıyorum hâlâ. telefonu 4.1 aldım. 4.4 gelmedi diye niye elden çıkarayım? kitkat gelince modeli de yükselmeyecek işlemci de artmayacak. niye bu kadar takıldı insanlar anlamadım.