General Mobile Discovery Kitkat Güncellemesi Yarın Geliyor
-
şimdi kurarken sd kartı çıkartın diyorlar. iyi de programlar sd kartta. tekrar takınca sorun olmayacak mı?
-
Prometheus bunu yazdı
şimdi kurarken sd kartı çıkartın diyorlar. iyi de programlar sd kartta. tekrar takınca sorun olmayacak mı?
programlar silinecek ki :/
zero yok hocam sanırım. kurcaladım olmadı
edit: ses tuşları zoom'da yapmıyor. ahahah :F
Kreyzi tarafından 03/Tem/14 17:42 tarihinde düzenlenmiştir -
Güncelleme sonrasi benden başka telefonu ısınan var mi? Çok belirgin şekilde telefon isiniyor.
-
Kreyzi bunu yazdıPrometheus bunu yazdı
programlar silinecek ki :/
zero yok hocam sanırım. kurcaladım olmadı
edit: ses tuşları zoom'da yapmıyor. ahahah :F
onu anladım da sd kartı çıkarınca karttaki veriler olduğu gibi kalacak. tekrar takınca sıkıntı olmasın?
-
zeitgeist bunu yazdı
Güncelleme sonrasi benden başka telefonu ısınan var mi? Çok belirgin şekilde telefon isiniyor.
dün 4 saat her özelliğini kurcaladım oyun oynadım, whatsapptan takıldım play'den eksik uygulamaları indirdim sıcaklık yoktu. hatta antutu da attım üst postlarda görürsünüz eski sürüme göre yükseldi
-
ben atarken siyah ekranda kalıyor var mı böyle bir şey yaşayan bekletip açılıyor mu yoksa brick mi oldu telefon ?
edit: Bekletiyor siyah ekrand sonra açılıyor :)
erc tarafından 03/Tem/14 20:51 tarihinde düzenlenmiştir -
Bende kurdum iyi yani telefona uçuracak özellik gelecek değil ya eşşeğe altın semer vursan yine eşşek işte :D
biraz eksikleri var herkes yazmış banada ekrandaki iconların çözünürlüğü bozuk gibi geldi
Ama sonuç olarak beta
Ayrıca helal olsun adamlara
-
Açıkçası stabilden sonraki customlar güzel olabilir zira beta'da dahi 600 mb boş ram daimi olarak var ve ayrıca performans benim için çok iyi.
-
bir kaç eksileri olsada telefon gözle görülür şekilde hızlandı..hiç yoktan iyi...yanlız şu mesaj sesini istediğim şekilde ayarlayamadım bi türlü telefonun kendi sesleri çok az çıkıyor duyulmuyor..zil sesini değiştirdim ama mesaj sesini nasıl değiştirecez varmı yapan??
-
merak içindeyim fakat stabil haldeki teli bozmak da istemiyorum. verileri geri yüklemeye uğraşmak istemiyorum. bi yandan da betadan çıksın diye bekliyorum.
çok hızlandı deniyor harika da zaten hız sıkıntısı da çekmiyorum.