folder Tahribat.com Forumları
linefolder Cep Telefonları, Gsm Operatörleri ve Mobil İnternet
linefolder General Mobile Discovery Kitkat Güncellemesi Yarın Geliyor

General Mobile Discovery Kitkat Güncellemesi Yarın Geliyor

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Retro
    by_Tet
    by_Tet's avatar
    Erkek
    Prometheus bunu yazdı

inmesinde sorunlar oluyormuş. facebook grubunda çok kişi yazmış. biraz azimle iner. kullananlar yorum yazsın da ben de ona göre yükleyeyim.

bi player bi launcher yükleyerek halledilecek şeyleri sorun diye anlatmayın beyler. tbtlisinix sonuçta. performanstan stabiliteden haber verin.

Şuanlık deneyimlerim: dosya yöneticisi kötü görünüm: daha hızlı daha stabil daha kısayolları felan güzel. ama diğeri gibi cancanlı değil. müzik çaları kaldırmışlar amk google play müzik var göt gibi. tip olarak zaten kitkatın tipi nasılsa öyle yani o yüzden daha hoş görünüyor. kamerası hoşuma gitti. Hız olarak şunu söyleyebilirim: hafıza kartını çıkardık tüm uygulamalar gitti. e haliyle kasacak program kalmadı. ama ilk aldığım telefondan daha güzel etkisi yarattı bende.

Google play sabah beri eski uygulamalarımı yüklüyo. iptal ettim zor da olsa. ama şöyle durum var eğer uygulamalarım gitcek diye korkuyosanız korkmayın sadece şifreler felan gider.

Yeni telefon almış gibi olmak için ideal. Ama kullanıcı odaklı çok çok çok bi artısı yok. Mesela wifi hotspotun üste konulmasını söylemedim bile yani bu olsa ne olmasa ne bunun gibi ufak tefek şeyler için memnun olmayacağınız işler yapmayın abiler. GM ye de bok atmayı bırakın bence. verdiğimiz 600 lira s3ün üstünde destek aldık resmen. 

Özetle: çok lazım değilse güncelleme yüklemeyin. Çünkü hala çift dokununca açılan mükemmel bir rom yüklü değil. Ama telefon kasıyorsa bıktıysanız güncellem güzel gidecektir. 

Unutmayın beğenmeyeceğiniz eksisi de var yukarda yazdıklarım gibi. Daha tam anlamıyla da incelemedim ilk izlenimlerim bunlar

edit: tarayıcısı harika bence. kitkat olduğu için haliyle güncel bir webkit kullanıyor. html5testi 448 ie12den 60 puan fazla demek :D o gizlilik güvenlik sıkıntıları da kalmamış tarayıcının

edit2: movie studio adında bi program gelmiş yandex navigasyon var. notlar ingilizce salak gibi. ama eskisinden bence çok daha kullanışlı.

edit3: Galerisinde düzenleme özelliği var retrica gibi programlara benzer efektler yazılar falan ekleyebiliyorsunuz ve çok stabil. galeri de aynen öyle. Kamerasına gelirsek ben flaşı bile olmayan rom kullanıyordum şu son güncellemeden önceki romu. Yeni doğmuş gibiyim. otofocus adam benzemiş. hdr falan elinin altında yüz güzelliği falan (önceki de güzel menüye sahipti ama çoğu kişi yüzgüzelliği gibi efektlerin farkında değildi) elinizin altında olmuş. Kameranın eksiği yok fazlası var ama alt buton nedir abi öyle sik gibi.

edit4: Arama diyaloğu böyle daha hoş olmuş gibi. Hesap makinası birebir aynı. Rehberin yeni hali de güzel tip olarak +sı var yoksa aynısı. Bir de şunu farkettim telefonun kendi programları şıp açılıyo şıp kapanıyo mesela elfeneri felan çok stabil. ama hemen ardından messengerı ilk açısım hemen kapatıyım dedim. beyaz ekranda kaldı 1-2 saniye öyle kapandı. eski romda olsa kapanmazdı buna da şükür. müzik çaların yokluğuna bunların hiçbiri değermiydi düşnüyorum. Buarada ayarlardan varsayılan mesajı değiştirebiliyorsunuz. Eskisinde hiç ihtiyacım olmamıştı da bakmamıştım şimdi denk geldim öyle :D optimize et yok.

edit5: Ana ekranda yeni ekran eklenmiyor ya da ben beceremedim. Sonuçta eskisi gibi artıya bas hop yeni ekran güzelliği yok. Ama sanırsam widget sorunu (hafıza kartındaki uygulamaların widgetı görünmüyordu) çözülmüş. Ama pek emin değilim.

edit6: Bune abi? Nerde bu kameranın ses kısma tuşuna basınca çekim yapması??? Ayıp etmişsin gm. ekran görüntüsü için de beceremeyenler için iyi becerebilenler için kötü. Önceden anında alabiliyoduk ama çoğu kişi beceremiyordu. Şimdi ikisine birden basılı tut kafi ama gecikiyor.

edit7: Bildirim ışığı ayarlara gelmiş (bildirin ışığı yazıyo amk :D). Ayarlar eskisi gibi kategorize değil klasik. Güç tasarrufu kaldırılmış?? (ya da hiç yoktu kitkatta bilmiyorum)

by_Tet tarafından 02/Tem/14 15:17 tarihinde düzenlenmiştir

iyibu! yeniden..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek
    by_Tet bunu yazdı
    Prometheus bunu yazdı

inmesinde sorunlar oluyormuş. facebook grubunda çok kişi yazmış. biraz azimle iner. kullananlar yorum yazsın da ben de ona göre yükleyeyim.

bi player bi launcher yükleyerek halledilecek şeyleri sorun diye anlatmayın beyler. tbtlisinix sonuçta. performanstan stabiliteden haber verin.

Şuanlık deneyimlerim: dosya yöneticisi kötü görünüm: daha hızlı daha stabil daha kısayolları felan güzel. ama diğeri gibi cancanlı değil. müzik çaları kaldırmışlar amk google play müzik var göt gibi. tip olarak zaten kitkatın tipi nasılsa öyle yani o yüzden daha hoş görünüyor. kamerası hoşuma gitti. Hız olarak şunu söyleyebilirim: hafıza kartını çıkardık tüm uygulamalar gitti. e haliyle kasacak program kalmadı. ama ilk aldığım telefondan daha güzel etkisi yarattı bende.

Google play sabah beri eski uygulamalarımı yüklüyo. iptal ettim zor da olsa. ama şöyle durum var eğer uygulamalarım gitcek diye korkuyosanız korkmayın sadece şifreler felan gider.

Yeni telefon almış gibi olmak için ideal. Ama kullanıcı odaklı çok çok çok bi artısı yok. Mesela wifi hotspotun üste konulmasını söylemedim bile yani bu olsa ne olmasa ne bunun gibi ufak tefek şeyler için memnun olmayacağınız işler yapmayın abiler. GM ye de bok atmayı bırakın bence. verdiğimiz 600 lira s3ün üstünde destek aldık resmen. 

Özetle: çok lazım değilse güncelleme yüklemeyin. Çünkü hala çift dokununca açılan mükemmel bir rom yüklü değil. Ama telefon kasıyorsa bıktıysanız güncellem güzel gidecektir. 

Unutmayın beğenmeyeceğiniz eksisi de var yukarda yazdıklarım gibi. Daha tam anlamıyla da incelemedim ilk izlenimlerim bunlar

edit: tarayıcısı harika bence. kitkat olduğu için haliyle güncel bir webkit kullanıyor. html5testi 448 ie12den 60 puan fazla demek :D o gizlilik güvenlik sıkıntıları da kalmamış tarayıcının

g2'den sonra herkes bu özelliğe kafayı taktı yav :F pek önemli değil benim gözümde çünkü bizim kilit tuşu tam ideal noktada problem çıkarmıyor. çift dokunma konusunda uygulama çıkarmamışlar mı onlara bakmak gerek.

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Retro
    by_Tet
    by_Tet's avatar
    Erkek

Zilyon tane farklılık gözlemledim tatmin etsin diye hala mesajı editliyorum gözleme devam. Ama şunu belirtmeden edemicem yoksa kendimi salak hissediyorum: bu özelliklerin hepsi kitkatın özellikleri sonuçta. Yani androidi eleştiriyorsunuz kötü diyerek veya iyi diyerek burası ayrı bir saçmalık. Ama general mobile'ın kendine has programları vardı ne güzel (dosya yöneticisi olsun müzik çalar olsun) onlar yok ama çok daha stabil bence. En bomba güzelliği tarayıcı en kötü eksisi de müzik çalar. Bundan sonraki tüm hepsi çok detay olur. Yukarda editlicem

iyibu! yeniden..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gizem
    sLeymN
    sLeymN's avatar
    Erkek

şu uygulamaların otomatik yüklenmesini kaldırmayı bir türlü beceremedim. İstemiyorum eski uygulamalarımın hepsinin yüklenmesini. Zamanında zilyon tane uygulama indirdim kaldırdım. Şimdi hepsini yükleyecek :/ 

nasıl halledebilirim?

edit.  birde 4 gb olanı indiren varsa allah rızası için başka bir yere yüklesin. Sabahtan beri uğraşıyorum indirmeye :/

sLeymN tarafından 02/Tem/14 15:16 tarihinde düzenlenmiştir

Cehennemin dibine kadar yolum var daha.. || Nasılsa her yalnız kendine sürgündür Asmera unutma.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Retro
    by_Tet
    by_Tet's avatar
    Erkek
    sLeymN bunu yazdı

şu uygulamaların otomatik yüklenmesini kaldırmayı bir türlü beceremedim. İstemiyorum eski uygulamalarımın hepsinin yüklenmesini. Zamanında zilyon tane uygulama indirdim kaldırdım. Şimdi hepsini yükleyecek :/ 

nasıl halledebilirim?

Hemen güncellenirken birine tıkla. Tüm uygulamaların olduğu yer gelcek durdura bas. Durdurur

iyibu! yeniden..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek

Babamın telefonu güncellesem mi ki?Kullanımı kolaylaşacak mı ?

rapidhacker550 tarafından 02/Tem/14 15:38 tarihinde düzenlenmiştir

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    rapidhacker550 bunu yazdı

bu kitkat nedir neyi farklıdır adı neden kitkat?

googlea yazdımda bir şey çıkmadı biri bilgilendirebilir mi ? Babamın telefonu güncellesem mi ki?Kullanımı kolaylaşacak mı ?

Windows Xp>>Windows 7 gibi bir şey.Şimdilik güncelleme derim Beta sürüm olduğundan hatalar çıkabilir.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hermes
    hermesthecat
    hermesthecat's avatar
    Erkek

kitkat nedir?

android 4.4.x tabanli surumunun kod adidir.

bunda ana ekranda sayfa ekleyemiyoz?

cunku google kitkatta senin eklemeni kaldirdi onun yerine ekran doldukca yenisini kendi aciyor.

ses kismaya basinca foto cekmiyor?

bi kere basma. uzun bas o zaman.

bunlarda mirror olsun:

4 gb: http://www.tusfiles.net/2jbhrlbjcyi9

16 gb: http://www.tusfiles.net/qjhb9534m0kx

az insan çok huzur. | https://dnscheck.tr
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek

öyle gelişi güzel baktım fena değil. eski temaları entegre edip verirlerse bi sorun kalmaz. bu tema çok boktan. 

launcher kur geç diyeceksiniz ama başka mesajda yine yazmıştım normal fonksiyonlar için eklenti kurmak istemiyorum :/

versinler o son temayı kafi.

şu mesajda "bilinmeyen sanatçı adı" yazıyor o ne dalga yav :/

edit2: telefon arama kısmı kötü olmuş. numaralar direk açık gelmiyor illa tuşa basmak gerekiyor sıkıcı olmuş. arama ekranı klasik android ekranı gibi zaten en uyuz ekranlardan biriydi orası. dediğim gibi bi an önce eski temalarını entegre etmeleri lazım böylece çok kral olabilir telefon.

eksik yok demek yanlış olur epey eksikler var ama bakalım nasıl bi paket yayınlayacaklar.

Kreyzi tarafından 02/Tem/14 16:22 tarihinde düzenlenmiştir

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YekteranBaymedir
    YekteranBaymedir's avatar
    Homo

indirmede sıkıntı yaşayan varsa:

Discovery_4Gb_​Kitkat_Update.​zip

https://yadi.sk/d/-FaT-q-2Vm2ec

Discovery_16Gb​_Kitkat_Update​.zip

https://yadi.sk/d/b2Fso6BfVm2ez

Toplam Hit: 24996 Toplam Mesaj: 181