General Mobile Discovery Kitkat Güncellemesi Yarın Geliyor
-
Ya ben daha bu güncellemeyi yapmadıydım şimdi rootu kaldır güncellemeyi yap telefon brick olur mu diye kork sonra kitkata ohoooo iyi bişi olsa bari
-
by_Tet bunu yazdı
Ya ben daha bu güncellemeyi yapmadıydım şimdi rootu kaldır güncellemeyi yap telefon brick olur mu diye kork sonra kitkata ohoooo iyi bişi olsa bari
ben 1 yıldır şu mantıkla güncelliyorum ; rootlu telefonu güncelle güncelleme bitsin, framarootla tekrar rootla yeniden başlat root check at tamamdır :D
-
şu discovery kullanıcıları ne doyumsuz arkadaş. milyon tane güncelleme geldi doymadılar. stabil, güzel bi tel. f/p oranı mıhteşem. daha ne bekliyonuz? kitkat tabi ki beni de heyecanlandırıyor. fakat bu sadece merak. telefonun uzaya çıkacak hali yok. güncelleme istemek iyi, "niye güncelleme gelmedi lan şerefsizler!" moduna girmek kötü.
-
Prometheus bunu yazdı
şu discovery kullanıcıları ne doyumsuz arkadaş. milyon tane güncelleme geldi doymadılar. stabil, güzel bi tel. f/p oranı mıhteşem. daha ne bekliyonuz? kitkat tabi ki beni de heyecanlandırıyor. fakat bu sadece merak. telefonun uzaya çıkacak hali yok. güncelleme istemek iyi, "niye güncelleme gelmedi lan şerefsizler!" moduna girmek kötü.
hocam ne milyon güncellemesi geldi.
2 tane değişiklik gösteren güncelleme geldi diğerleri hep hata düzeltme içindi.
en ilkel romlardan birini kullanıyoruz.
millet windows7 gibi janjanlı kullaıımı zevkli ve kolaylaştırılmış rom kullanırken bizim romlar hala windows 98 gibi mk.
hen hiç elite kullandınmı ? discovery nin romunun aynısı çakıp vermişler piyasaya stabil çalşmıyor. bildiğin kara düzen yapmışlar.
daha düne kadar telefonda line yugulaması çalışmıyordu.
dokunarak açma uygulaması bile boktan. bazen işlem görmüyor.
okadar donanımlı bir telefonda böyle kalitesiz bir rom sinir bozucu oluyor.
yemin ederim s3 kullaırken benim cihazı yere vurasım geliyor.
adamlar samsunga benzetse bari onudamı yapamıyorlar.
3310 menüsü daha kullanıcı dostu mk. kapatsınlar dukkanı gitsinler sigortalı çalışsınlar işi bilmiyorlar.
-
@zalim bilmiyom hocam ben telefonu zorladığım halde hiç sıkıntı çekmedim. menü çok kullanıcı dostu olmayabilir evet ama alternatifi ne ki? masaüstüne attım zaten işime yarayacak şeyleri. işime yarayacak dediğim de klasörlere atmama rağmen 3 ekran doldu sen düşün ne kadar uygulama yükledim. hiç sıkıntı da görmedim.
stabilite harika değil ona da evet fakat sürekli de çökmüyor. 2 haftada bir bi uygulama çöker onu da kapatıp yeniden açarım en fazla bunu gördüm ben.
samsung falan sürekli kullandığım cihazlar değil. sadece arkadaşta görüp biraz bakmışımdır. belki de o yüzdendir ki ben anlamıyorum bu telefonun ne eksiği var. hele ki birçok custom rom deneyip stocktaki stabilite ve kullanım kolaylığını bulamadıktan sonra kendi adıma oldukça memnunum yazılımdan.
-
iPhone gibi stabilite isteyenler :
Samsung Touchwizz arayüz isteyenler :
http://generalmobileforum.com/Konu-Custom-Rom-Samsung-Galaxy-S5-Rom-v2-html.html
-
Mustafa bunu yazdı
iPhone gibi stabilite isteyenler :
Samsung Touchwizz arayüz isteyenler :
http://generalmobileforum.com/Konu-Custom-Rom-Samsung-Galaxy-S5-Rom-v2-html.html
miui gerçekten o kadar iyi mi?
-
ios'u Android'e uyarlamışlar resmen.Yalnız bu romda home screen yok.Ekran kilidini açınca direk karşına uygulamalar geliyor.
-
Mustafa bunu yazdı
ios'u Android'e uyarlamışlar resmen.Yalnız bu romda home screen yok.Ekran kilidini açınca direk karşına uygulamalar geliyor.
biliyorum, 4 ay önce falan denemiştim. belki daha fazla oldu. apex yükler hallederim onu da. aslında memnunum ama böyle şeyler duyunca kanım kaynıyor :D
-
Telefon iyi ama bi chromeden cekiyorum. Her acilis ve kapanista olumune kasiyor cihazi. Gerci chrome pcyi bile kasiyor ama guzel tarayici entegre etseler fena olmaz. Bakalim 2 aydi test surusunde idi kitkat. Saglam bisi brkliyorum ben.
Bidr ins. Bu sefer muzik calsr icin playlist dusunurler ayri uygulama kurmaya uyuz oluyorum temel islevler icin.
Kreyzi tarafından 01/Tem/14 22:58 tarihinde düzenlenmiştir