General Mobile Discovery Kitkat Güncellemesi Yarın Geliyor
-
dargut bunu yazdı
SMSleri nasıl import edeceğim programda bulamadım import seçeneği.
SMS Backup & Restore programı işini görecektir.
-
MorganBlacK bunu yazdı
telefon rootlu unroot edip mi güncelleme yapayım yoksa rootlu halde güncelleme sıkıntı olmaz mı?
Bende Custom ROM vardı Stock ROM'a dönüp öyle güncelleme yaptım ve sıkıntı çıkmadı. Boşuna iş çıkarma başına unroot yap en iyisi.
Ama şunu belirtmeliyim ki recovery flashlamayı SP Flash Tool ile yapıyoruz sonradan çünkü unroot oluyor telefon ve framaroot ile rootlanmıyor. CWM ile yapılan bir yöntem var ama dediğim gibi recovery flashlamak gerekiyor çünkü stock recovery'e dönüyor telefon yahut paylaştığım bir link var yine bu konu altında Çince bir program o da işini görüyor ben öyle yaptım sonra supersu yükledim. Binary'ler aynı zaten sadece program farklı oluyor ve Çince olanı kullanmaktansa supersu daha iyi.
Caliber tarafından 03/Tem/14 14:45 tarihinde düzenlenmiştir -
sistem güncellemeden yeni sürüm için kontrol et dediğimde son sürüm yüklü diyor bende
kitkatı siz nasıl yüklediniz
birde net yok ne evde ne işte mobil ile bunu yüklemenin bi yolu yokmu?
-
kabadayi09 bunu yazdısistem güncellemeden yeni sürüm için kontrol et dediğimde son sürüm yüklü diyor bende
telefonundan indir zip'i dahili hafızaya at ben öyle yaptım
-
TheKorsans bunu yazdıkabadayi09 bunu yazdı
sistem güncellemeden yeni sürüm için kontrol et dediğimde son sürüm yüklü diyor bende
hangi zipi indirceZ link verebilirmisin hocam birde indirebilirsem zipi ne ile açabilirim? -
zero43 bunu yazdı
arkadaşlar duvar kağıdını eksi sürümde olduğu gibi yapamıyorum yani kaymıyor ,duvar kağıdı seçtiğimde crop ayarlı olarak görünüyor.Derdimi anlatabildim mi tam olarak bilmiyorum; kısacası duvar kağıdı seçtiğimizde zoomluyor. Nasıl düzeltebilirim?
yakında gelir güncellemeler hocam. kilit ekranı menu arkaplanı da değişmiyor.
tema desteği kötü olmuş. arama ekranında tuşların kapalı kalması kötü olmuş. birde geçmiş arama dizaynı çok berbat.
ellerini çabuk tutup tamamlayıcı bi paket daha yayınlarlarsa tadından yenmez. performans olarak tel şu an harika.
-
Caliber bunu yazdıMorganBlacK bunu yazdı
telefon rootlu unroot edip mi güncelleme yapayım yoksa rootlu halde güncelleme sıkıntı olmaz mı?
Bende Custom ROM vardı Stock ROM'a dönüp öyle güncelleme yaptım ve sıkıntı çıkmadı. Boşuna iş çıkarma başına unroot yap en iyisi.
Ama şunu belirtmeliyim ki recovery flashlamayı SP Flash Tool ile yapıyoruz sonradan çünkü unroot oluyor telefon ve framaroot ile rootlanmıyor. CWM ile yapılan bir yöntem var ama dediğim gibi recovery flashlamak gerekiyor çünkü stock recovery'e dönüyor telefon yahut paylaştığım bir link var yine bu konu altında Çince bir program o da işini görüyor ben öyle yaptım sonra supersu yükledim. Binary'ler aynı zaten sadece program farklı oluyor ve Çince olanı kullanmaktansa supersu daha iyi.
eyvallah hacı
-
kabadayi09 bunu yazdıTheKorsans bunu yazdıkabadayi09 bunu yazdı
hangi zipi indirceZ link verebilirmisin hocam birde indirebilirsem zipi ne ile açabilirim?http://tr.generalmobile.com/kitkat/ şurdan maile yolluyorlar hocam. zipi açmana gerek yok sadece dahili hafızaya at yeterli. sonra zaten telefonu güncelleştir uygulaması var telefonda ona girip alttaki sol tuşa basıp yerel dosyadan yükle diyorsun yapıyor kendisi.
-
TheKorsans bunu yazdıkabadayi09 bunu yazdı
TheKorsans bunu yazdı
kabadayi09 bunu yazdı
hangi zipi indirceZ link verebilirmisin hocam birde indirebilirsem zipi ne ile açabilirim?
http://tr.generalmobile.com/kitkat/ şurdan maile yolluyorlar hocam. zipi açmana gerek yok sadece dahili hafızaya at yeterli. sonra zaten telefonu güncelleştir uygulaması var telefonda ona girip alttaki sol tuşa basıp yerel dosyadan yükle diyorsun yapıyor kendisi.
eyw gönderdim maili de kişileri yedeklemeye gerek var mı acaba?
-
Kreyzi bunu yazdızero43 bunu yazdı
arkadaşlar duvar kağıdını eksi sürümde olduğu gibi yapamıyorum yani kaymıyor ,duvar kağıdı seçtiğimde crop ayarlı olarak görünüyor.Derdimi anlatabildim mi tam olarak bilmiyorum; kısacası duvar kağıdı seçtiğimizde zoomluyor. Nasıl düzeltebilirim?
yakında gelir güncellemeler hocam. kilit ekranı menu arkaplanı da değişmiyor.
tema desteği kötü olmuş. arama ekranında tuşların kapalı kalması kötü olmuş. birde geçmiş arama dizaynı çok berbat.
ellerini çabuk tutup tamamlayıcı bi paket daha yayınlarlarsa tadından yenmez. performans olarak tel şu an harika.
Eyvallah hocam sağolasın bilgilendirme için,tel performans harika selfie çekerken ses düğmleriyle çekebiliyorduk,bir arkadaş basılı tutunca yine çekiliyor demiş ama ben yapamadım var mı becerebilen?