




General Mobile Discovery Kitkat Güncellemesi Yarın Geliyor
-
Daft bunu yazdı
indirmede sıkıntı yaşayan varsa:
Discovery_4Gb_Kitkat_Update.zip
https://yadi.sk/d/-FaT-q-2Vm2ec
Discovery_16Gb_Kitkat_Update.zip
indirdim attım hafızaya geçersiz dosya dedi müdür ?
edit : verdiğin link sorunlu müdür.
kendi sitesinden link istedim oradan indirdim sorunsuz güncelledi.
teşekurler.
zalimadam tarafından 03/Tem/14 02:56 tarihinde düzenlenmiştir -
Kitkat root olayı da gıcıklaşmış. Önceden framaroot ile mıncırırdık artık CWM filan diyor ama o da olmadı ben denedim neyse. Buyrun kolay yoldan root edin.
http://forum.pittech.net/index.php?topic=22905.0
Bu işlemleri yaptıktan sonra marketten supersu indirin zaten mevcut olan binary'leri supersu kullanıyor diğer programı siliyor. Yani eski programımıza kavuşuyoruz böylece.
-
öncelikle belirtmeliyimki hız konusunda bayağ iyi olmuş kitkat. genel olarak beğendim yalnız bikaç bişey var. Onlardan biri tuşları kilitlediğimde bildirim ışığı sürekli yanıyor(beta sürümü olduğu için düzeltileceğini düşünüyorum bi sonraki güncellemeyle), bide edgeden 3g ye geçmek biraz zahmetli olmuş eskisine göre.
-
sasalil bunu yazdı
öncelikle belirtmeliyimki hız konusunda bayağ iyi olmuş kitkat. genel olarak beğendim yalnız bikaç bişey var. Onlardan biri tuşları kilitlediğimde bildirim ışığı sürekli yanıyor(beta sürümü olduğu için düzeltileceğini düşünüyorum bi sonraki güncellemeyle), bide edgeden 3g ye geçmek biraz zahmetli olmuş eskisine göre.
bildirimleri silip tekrar dene bende öyle bir hata yok bildirim ışığı sorunsuz. benim canımı sıkan uygulamalar sıralanmıyo ya :( bide beyaz yapmışlar üst barı. bide google arama çubuğu en tepede sikicem amk. + ama çok hızlı :D
DAT ANTUTU
TheKorsans tarafından 03/Tem/14 03:30 tarihinde düzenlenmiştir -
iyi iyi güncellemeyi yaptım şahlanan at gibi çalışıyor.
ama sıkıntılarda mevcut. tekrar yan uygulamalara ihtiyacımız olacak belli.
bu arada eskiden telefon belleği 5 gb görünüyordu şimdi 2 gb görünüyor yanlışlık var mk.
2 gb telefon belleği diyor boş alan 1.79 gb diyor o nasıl iştir arkadaş.
şunu tek parça yapma yolu yokmu ?
tek olsun 16 gb görünsün kullandığın kadar azalsın olmuyormu ?
şimdi uygulama yükledim boş alan düştü 1 gb oldu o sorunu nsıl çözeriz beyler.?
-
Üst barın beyaz olmasını Google zorunlu yaptı. Tüm cihazlar artık aynı.
-
radyo için çözüm bulan var mı ?
-
Radyonun çalışmaması kabul edilemez. Bütün gün radyo dinleyen adamım. Buna bir çözüm bulmak gerek.
Birde yedeklerinizi alın diye uyarmışlar. SMSleri nasıl import edeceğim programda bulamadım import seçeneği.
-
arkadaşlar duvar kağıdını eksi sürümde olduğu gibi yapamıyorum yani kaymıyor ,duvar kağıdı seçtiğimde crop ayarlı olarak görünüyor.Derdimi anlatabildim mi tam olarak bilmiyorum; kısacası duvar kağıdı seçtiğimizde zoomluyor. Nasıl düzeltebilirim?
-
telefon rootlu unroot edip mi güncelleme yapayım yoksa rootlu halde güncelleme sıkıntı olmaz mı?