General Mobile Discovery Kitkat Güncellemesi Yarın Geliyor
-
Mustafa bunu yazdızalimadam bunu yazdı
iyi küfür yediler ama.
geçende bir sonraki aya ertelenmiş filan demiştiler ortalık ayağa kalkmıştı.
bekliyoruz bakalım ne olacak.
Geç çıkarsınlarda taki sorunsuz çıkarsınlar.Kitkat'a hangi telefon güncelleme aldıysa hep sorun çıkarıyor.
aynen öyle hocam nexus 10 tabletim 4.4.3 ü aldı tablet donmalara başladı sonra birde 4.4.4 geldi ve tableti google resmen s.kti android l de gelmeyeceğini duyurdu android benim gözümde bitti bunu google yapıyorsa diğerleri ne yapar siz düşünün hocam kaldıki discovery piyasadaki en stabil çalışan telefonlardan biri
-
eXeLanS bunu yazdı
bir kaç eksileri olsada telefon gözle görülür şekilde hızlandı..hiç yoktan iyi...yanlız şu mesaj sesini istediğim şekilde ayarlayamadım bi türlü telefonun kendi sesleri çok az çıkıyor duyulmuyor..zil sesini değiştirdim ama mesaj sesini nasıl değiştirecez varmı yapan??
Stock'taki gibi yerelden seç zıkkımı yok büyük ihtimal stabil versiyonda gelir o özellik ama şimdi root erişimin varsa da yapılabilir tabi ki zahmetli bir iş. Seçtiğin sesi ilgili klasöre atarak yaparsın hocam. Resimdeki klasör yolunu izle. Tabi ki kopyaladıktan sonra bi' reboot yapmak elzem.
Caliber tarafından 05/Tem/14 02:53 tarihinde düzenlenmiştir
-
Su anda gayet stabil calistigi icin yenilemeyi dusunmuyorum. Ama fena sekilde de merak ediyorum :)
-
Eksileri, artılarına göre oldukça fazla. Ben şuan ki sürümünden gayet memnunum o yüzden güncellemiycem. Şuan oldukça iyi, tam yayınlasınlar eksikler tamamlansın bi düşünürüm o zaman. Şuanlık bi sıkıntım yok ama benim. :)
-
Ya beyler neyine kasıyorsunuz ? Sonuçta Android bu telefon. iPhone değil ki bir kere güncellendi mi geri dönüşü olmasın. Baktın beğenmedin eski sürümü flaslarsın olur biter.
mkyb tarafından 05/Tem/14 04:04 tarihinde düzenlenmiştir -
bu güncellemeyle şarjda daha fazla gitmeye başladı sanki
-
Caliber bunu yazdıeXeLanS bunu yazdı
bir kaç eksileri olsada telefon gözle görülür şekilde hızlandı..hiç yoktan iyi...yanlız şu mesaj sesini istediğim şekilde ayarlayamadım bi türlü telefonun kendi sesleri çok az çıkıyor duyulmuyor..zil sesini değiştirdim ama mesaj sesini nasıl değiştirecez varmı yapan??
Stock'taki gibi yerelden seç zıkkımı yok büyük ihtimal stabil versiyonda gelir o özellik ama şimdi root erişimin varsa da yapılabilir tabi ki zahmetli bir iş. Seçtiğin sesi ilgili klasöre atarak yaparsın hocam. Resimdeki klasör yolunu izle. Tabi ki kopyaladıktan sonra bi' reboot yapmak elzem.

onlar bilindik şeyler root erişimi olsa zaten sıkıntı yok..bu haliyle değiştirebilmek kasttettiğim..
-
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
şu an beta sürüm
normal sürüm gelince fotmatsız güncelleme yapar gibi güncellenecekmiş
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
-
amk önceki güncellemesi dün itibari ile 32 gb lik hafıza kartımı piç edince dün bende geçtim bi sinirle bu sürüme.
2 tane hafıza kartını bozdu bu telefon. şimdilik fena değil gibi. öncekine göre muzaam fark var.
-
Beyler Discovery satmak isteyen varsa ulaşsın, bu aralar bende 2. el bakıyorum.