folder Tahribat.com Forumları
linefolder Cep Telefonları, Gsm Operatörleri ve Mobil İnternet
linefolder General Mobile Discovery Kitkat Güncellemesi Yarın Geliyor

General Mobile Discovery Kitkat Güncellemesi Yarın Geliyor

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yalnizturk
    yalnizturk's avatar
    Erkek
    Mustafa bunu yazdı
    zalimadam bunu yazdı

iyi küfür yediler ama.

geçende bir sonraki aya ertelenmiş filan demiştiler ortalık ayağa kalkmıştı.

bekliyoruz bakalım ne olacak.

Geç çıkarsınlarda taki sorunsuz çıkarsınlar.Kitkat'a hangi telefon güncelleme aldıysa hep sorun çıkarıyor.

aynen öyle hocam nexus 10 tabletim 4.4.3 ü aldı tablet donmalara başladı sonra birde 4.4.4 geldi ve tableti google resmen s.kti android l de gelmeyeceğini duyurdu android benim gözümde bitti bunu google yapıyorsa diğerleri ne yapar siz düşünün hocam kaldıki discovery piyasadaki en stabil çalışan telefonlardan biri

Ey Türk, Titre ve Kendine Dön! Üstte mavi gök çökmedikçe, Altta yağız yer delinmedikçe, Kim bozabilir senin ilini ve töreni!.. Bilge Kağan
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Caliber
    Caliber's avatar
    Erkek
    eXeLanS bunu yazdı

bir kaç eksileri olsada telefon gözle görülür şekilde hızlandı..hiç yoktan iyi...yanlız şu mesaj sesini istediğim şekilde ayarlayamadım bi türlü telefonun kendi sesleri çok az çıkıyor duyulmuyor..zil sesini değiştirdim ama mesaj sesini nasıl değiştirecez varmı yapan??

Stock'taki gibi yerelden seç zıkkımı yok büyük ihtimal stabil versiyonda gelir o özellik ama şimdi root erişimin varsa da yapılabilir tabi ki zahmetli bir iş. Seçtiğin sesi ilgili klasöre atarak yaparsın hocam. Resimdeki klasör yolunu izle. Tabi ki kopyaladıktan sonra bi' reboot yapmak elzem.

Caliber tarafından 05/Tem/14 02:53 tarihinde düzenlenmiştir

Tedbirsiz abdest bozmaya oturan, domala domala ta_ arar.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    oliWeR
    oliWeR's avatar
    Erkek

Su anda gayet stabil calistigi icin yenilemeyi dusunmuyorum. Ama fena sekilde de merak ediyorum :)

Ne çok küfür ediyorsun diyorlar. Ne yani hayatın içine edenlere şiir mi yazayım ?
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Telekinesis
    Telekinesis's avatar
    Erkek

Eksileri, artılarına göre oldukça fazla. Ben şuan ki sürümünden gayet memnunum o yüzden güncellemiycem. Şuan oldukça iyi, tam yayınlasınlar eksikler tamamlansın bi düşünürüm o zaman. Şuanlık bi sıkıntım yok ama benim. :)

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Ya beyler neyine kasıyorsunuz ? Sonuçta Android bu telefon. iPhone değil ki bir kere güncellendi mi geri dönüşü olmasın. Baktın beğenmedin eski sürümü flaslarsın olur biter. 

mkyb tarafından 05/Tem/14 04:04 tarihinde düzenlenmiştir

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sasalil
    sasalil's avatar
    Erkek

bu güncellemeyle şarjda daha fazla gitmeye başladı sanki 

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    eXeLanS
    eXeLanS's avatar
    Erkek
    Caliber bunu yazdı
    eXeLanS bunu yazdı

bir kaç eksileri olsada telefon gözle görülür şekilde hızlandı..hiç yoktan iyi...yanlız şu mesaj sesini istediğim şekilde ayarlayamadım bi türlü telefonun kendi sesleri çok az çıkıyor duyulmuyor..zil sesini değiştirdim ama mesaj sesini nasıl değiştirecez varmı yapan??

Stock'taki gibi yerelden seç zıkkımı yok büyük ihtimal stabil versiyonda gelir o özellik ama şimdi root erişimin varsa da yapılabilir tabi ki zahmetli bir iş. Seçtiğin sesi ilgili klasöre atarak yaparsın hocam. Resimdeki klasör yolunu izle. Tabi ki kopyaladıktan sonra bi' reboot yapmak elzem.

onlar bilindik şeyler root erişimi olsa zaten sıkıntı yok..bu haliyle değiştirebilmek kasttettiğim..

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Erkek

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

şu an beta sürüm

normal sürüm gelince fotmatsız güncelleme yapar gibi güncellenecekmiş

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek

amk önceki güncellemesi dün itibari ile 32 gb lik hafıza kartımı piç edince dün bende geçtim bi sinirle bu sürüme.

2 tane hafıza kartını bozdu bu telefon. şimdilik fena değil gibi. öncekine göre muzaam fark var.

kelimeler albayım bazı anlamlara gelmiyor.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rajooonn
    rajooonn's avatar
    Erkek

Beyler Discovery satmak isteyen varsa ulaşsın, bu aralar bende 2. el bakıyorum.

Gece! Vampir değilim ama geceyi çok severim. Yalnızsın, oyun oynuyorsun monitörün ışığı ve kendin.
Toplam Hit: 25003 Toplam Mesaj: 181