Hadi Tahribat Cümleten Boycotta
-
windows amerikan malı.linuxta öyle.mac bile dahil.bilgisayar kullanmayalım.boiqott'a davet ediyorum
boiqott kelimesi fransızca diil.
emolarıda katmak için onların dilinde yazim dedim. -
le cola ve kristal kola kadar hayatımda boktan bişi içmedim lütfen bunu içerim derken biraz mantıklı atın
-
türk telekomun belli bir kısmı israilli ofer in :& interneti kapatalım.:)
-
Yabancıların bizim hakkımızda konuştukları gayet doğru...
Baksana bizim milletin bir boktan haberi yok... -
kaygusuz bunu yazdı:
-----------------------------
türk telekomun belli bir kısmı israilli ofer in :& interneti kapatalım.:)
-----------------------------babam satmadı ?
-
İşin boykot kısmını geçtim de,kolanın zararı açısından yaşadığım bir olayı anlatıyım..
Ankara Etimesgut Havacı Subay Lojmanlarında 3 sene kadar kaldım.Bilenler vardır belki,oradaki askeri kantinin adı "HAKİK" ti..Kola,bildiğimiz litrelik şişelerde satılmaz,açık süt gibi,fıçılarda gelirdi,isteyen evinden kova götürür,boş şişe götürür,çok ucuza alırdı.Rahmetli eniştem de kolayı pek sever,çok tüketirdi.Mide kanaması geçirdi.Midesinden bi parça aldılar.Mide siniriyle alakalı birşey.Sene 1994 ya da 1995'di.O günden sonra,eniştem doyup doymadığını anlayamıyordu.Teyzem hatırlatırdı hep,"bey,yeme artık doymuşsundur" diye : )
Sıkıntısını çok çekti,ardından başka mide ameliyatları da oldu.Sağlık açısından huzuru kalmadı diyebilirim.
Dünyada yararı olmayıpta,bu kadar satılan ikinci bir ürün sigaradır sanırım : )
Kola içmeyin,beyler bayanlar..Maden suyu tercih edin,meyve suyu..Yaşanan sıkıntıları bizzat bildiğimden,tavsiyeme kulak verin..
-
gavuru protesto edeceksiniz bari Türkçe kelime kullanın, boycott ne? cola ne?
-
Hep Destek Tam Destek
-
coca cola gibi bir şey var mı ya.. hep içerim. paso içerim.
-
karatahta bunu yazdı:
-----------------------------İşin boykot kısmını geçtim de,kolanın zararı açısından yaşadığım bir olayı anlatıyım..
Ankara Etimesgut Havacı Subay Lojmanlarında 3 sene kadar kaldım.Bilenler vardır belki,oradaki askeri kantinin adı "HAKİK" ti..Kola,bildiğimiz litrelik şişelerde satılmaz,açık süt gibi,fıçılarda gelirdi,isteyen evinden kova götürür,boş şişe götürür,çok ucuza alırdı.Rahmetli eniştem de kolayı pek sever,çok tüketirdi.Mide kanaması geçirdi.Midesinden bi parça aldılar.Mide siniriyle alakalı birşey.Sene 1994 ya da 1995'di.O günden sonra,eniştem doyup doymadığını anlayamıyordu.Teyzem hatırlatırdı hep,"bey,yeme artık doymuşsundur" diye : )
Sıkıntısını çok çekti,ardından başka mide ameliyatları da oldu.Sağlık açısından huzuru kalmadı diyebilirim.
Dünyada yararı olmayıpta,bu kadar satılan ikinci bir ürün sigaradır sanırım : )
Kola içmeyin,beyler bayanlar..Maden suyu tercih edin,meyve suyu..Yaşanan sıkıntıları bizzat bildiğimden,tavsiyeme kulak verin..
-----------------------------ulan bir gün kahvaltımı meyve suyuyla yapayım 3 günn karnım ağrıdı :S bünye sağlıklı bişeyi kabul etmiyor :S