Hadi Tahribat Cümleten Boycotta
-
Aslında bizim içtiğimiz Cola dolaylı olarak yardım sağlıyo :) Sen kolayı alıyosun.Amerika kazanıyo.Amerika gidiyo Arap şeyhlerinden petrol alıyo.Arap şeyhleri zengin oluyo :D Ayrıca adamlar helal para alıyo.Aldığı paranın hakkını veriyo Coca Cola ile.Ayrıca'da İsrail'in malı olduğu çekemeyen diğer rakip firmaların bok atmasıdır.
-
SyspioniC bunu yazdı:
-----------------------------olum siz manyak mısınız :D
Le-cola aldım biraz once 2,5L 1,40 lira :D
aşırı asitli içeçek tüketmediğim için bana göre tatları aynı en ucuzu hangisiyle onu içerim :D
-----------------------------:D bende arada alıyorum(para sıkıntısı çekerken)
-
mamii senle oturup akşama kadar akşamdanda sabaha kadar tartışırım ama bir çocuk gibi kacırıyorsun konuları :)) düşme bu kadar..
burda boycott yazılcağına boykot yazılsaydı gene tepkim değişmezdi..bir şey farketmezdi ben gende destekler bir yapı içinde bulunurdum..
çünkü aynı kalite başka yerde yok..
-
JohnD bunu yazdı:
-----------------------------
iyide 20.000 yada 40.000 kişinin coca cola içip içmemesi bu adamları sarsmazki
-----------------------------Sarsması veya sarmaması değil. Her şirkette olduğu gibi Coca-Cola şirketinde de istatistikler vardır.
Bakar ki şu ayda Türkiye'deki Coca-Cola satışı %80 azalmış, nedenini düşünür ve kârın İsrail'e verdiği için olduğunu anlar...
-
Türkiye'deki Coca-Cola satışı %80 azalmış,
....
------------
kaynak rica etsem ? bana sallamasyon geldi de :P
-
boycot :/
-
HeadBanger bunu yazdı:
-----------------------------mamii senle oturup akşama kadar akşamdanda sabaha kadar tartışırım ama bir çocuk gibi kacırıyorsun konuları :)) düşme bu kadar..
burda boycott yazılcağına boykot yazılsaydı gene tepkim değişmezdi..bir şey farketmezdi ben gende destekler bir yapı içinde bulunurdum..
-----------------------------Aynı tepkiyi verirdin ya da vermezdin. O ayrı bir konu. Ama sırf alay etmek için "boycott değil boykot. ben de seni kınıyorum" yazıyorsun. Bu kadar dikkat ediyorsan; PM değil ÖM yazarsın. Sonuçta PM ingilizcedeki Private Message'ın kısaltılmışıdır. Diline çok sahip çıkıyorsan, buna da çık...
-
SyspioniC bunu yazdı:
-----------------------------Türkiye'deki Coca-Cola satışı %80 azalmış,
....
------------
kaynak rica etsem ? bana sallamasyon geldi de :P
-----------------------------Alıntı yaptığın mesajın tamamını ve bağlantılı olduğu mesajları oku ;)
-
herkes kristal kola içsin .
-
mamii bunu yazdı:
-----------------------------HeadBanger bunu yazdı:
-----------------------------mamii senle oturup akşama kadar akşamdanda sabaha kadar tartışırım ama bir çocuk gibi kacırıyorsun konuları :)) düşme bu kadar..
-----------------------------Aynı tepkiyi verirdin ya da vermezdin. O ayrı bir konu. Ama sırf alay etmek için "boycott değil boykot. ben de seni kınıyorum" yazıyorsun. Bu kadar dikkat ediyorsan; PM değil ÖM yazarsın. Sonuçta PM ingilizcedeki Private Message'ın kısaltılmışıdır. Diline çok sahip çıkıyorsan, buna da çık...
-----------------------------bunu alaycı bir ifade ile demedim bu 1.
2. konu.. orda pm yazarım.. özel mesaj yazmak istemem çünkü oraya bana mesja atın desemde olurdu ama demedim private mesage yazmak istedim kısaltılmışıda pm dir..
çünkü çoğu forum sisteminde pm olarak yazar çünkü hepsi başta ingilizcedir.. sorun değil benim için ben orda bir kasıt bulamadım ama cıkıpta boyCOTT yazarsam bunda ben sorun ararım neden aradım die.. ama konunun bunla bir alakası yok..
ayrıca adamlar o kadar mal değil israile para gönderiliyor bundan azaldı satışlarımız kimse bunu demez adamlar her alanda professional kimse iplemez ne seni ne beni ;)