Hadi Tahribat Cümleten Boycotta
-
Coclaya Coclaya, Coca-cola icerim :D
-
çok şükür asitli içmem.. sigara kullanmam..
ama hep senelerdir bir boykottur gider. gerçekten ne kadar dürüstüz kendimizce? doğru söyleyin la boykot edicem deyipte bazı durumlar mecbur kalmıyormusunuz?
-
ismailca bunu yazdı:
-----------------------------çok şükür asitli içmem.. sigara kullanmam..
ama hep senelerdir bir boykottur gider. gerçekten ne kadar dürüstüz kendimizce? doğru söyleyin la boykot edicem deyipte bazı durumlar mecbur kalmıyormusunuz?
-----------------------------bi kere balıkta mangalda hele ki iftarda vazgeçilmez oluyo benim için ne yalan söyliyim
-
Boykot ediyorum diyorsan aynı boka elini sürmeyeceksin arkadaşım! Coca cola içmiyeceksin marlboro tüketmeyeceksin yada coca cola türklerin diyip almıcaksın o da aynı şey :) Hep destek tam destek arkadaş!
-
saçmalık iki gün sonra sen kendin içersin cocacolayı.üstelik alternatif olan kola turka iğrenc bişey üsütünde para verseler bile içmem
-
PEPSİ 10 BASAR...HAYDİ GENÇLER EN İYİSİ DİYORSAN COLA TURKA İÇEMİYORSAN PEPSİYE..
-
Hala tartışıyomusunuz.
devlet olarak ermeni soykırımını tanıyan fransayı bile boyCOTT!! edemedik. Kalkmış asılsız iddalarla cocacola'yı boyCOTT edecekmişiz. Direk israili boykot edelim o zaman. Niye kola-limonata gibi şeylerle uğraşıyoruz ki.
-
HolygaN bunu yazdı:
-----------------------------Hala tartışıyomusunuz.
devlet olarak ermeni soykırımını tanıyan fransayı bile boyCOTT!! edemedik. Kalkmış asılsız iddalarla cocacola'yı boyCOTT edecekmişiz. Direk israili boykot edelim o zaman. Niye kola-limonata gibi şeylerle uğraşıyoruz ki.
-----------------------------
Özelliklemi yapıon ? yoksa bana gıcıın mı var :D ? bu COTT ne ayak ?
-
tam destek hocam
-
başlığın "come on tahribat boycott all together" diye değiştirilmesini talep ediyorum :p