Hadi Tahribat Cümleten Boycotta
-
PieRRe_ bunu yazdı:
-----------------------------brutalalien bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------bundan önceki insanlar içmiyodu ölüyodu sakın sen de iç ölme ondan sora ben filistine bağış yaptım israile ne kadar yaptın ?
1. si ben cocacola içelim demiyorum içilmemesi taraftarıyım bu böyle biline2. si Ben Tüm kolalar Düşmanlarımızın malı hangisini içelim kolakoliiz çaremiz yok demek istedim.. (colaturka da cocacoladan farkı yok dolaylı yoldan çıktıkları nokta 1)
3. sü Sen 1 gün para bağışlamıssın ben hergün gece yatarken dua ediyorum eminim bu daha iyidir...
-
Bira içelim baba
-
-
bugrahan45 bunu yazdı:
-----------------------------patronla limonata içiyoz paso :D
uludağ, cappy, aroma, doğanar, erkin hepsini içtim ama en iyisi uludağ
-
by_kamu bunu yazdı:
Bira içelim baba
Sen iç baba bira ramazanda iyi gider sana :)) -
brutalalien bunu yazdı:
PieRRe_ bunu yazdı:
-----------------------------2. si Ben Tüm kolalar Düşmanlarımızın malı hangisini içelim kolakoliiz çaremiz yok demek istedim.. (colaturka da cocacoladan farkı yok dolaylı yoldan çıktıkları nokta 1)
3. sü Sen 1 gün para bağışlamıssın ben hergün gece yatarken dua ediyorum eminim bu daha iyidir...
-----------------------------Ya tmm ne içersen iç sonra dua et ben sana karışmıyorum kardeşim.
-
PieRRe_ bunu yazdı:
brutalalien bunu yazdı:
PieRRe_ bunu yazdı:
-----------------------------2. si Ben Tüm kolalar Düşmanlarımızın malı hangisini içelim kolakoliiz çaremiz yok demek istedim.. (colaturka da cocacoladan farkı yok dolaylı yoldan çıktıkları nokta 1)
-----------------------------Ya tmm ne içersene iç sonra dua et ben sana karışmıyorum kardeşim.
sorun yok o zaman usta kusura bakma gerginlik yarattık konuda ama
----------------------------- -
brutalalien bunu yazdı:
by_kamu bunu yazdı:
Bira içelim baba
Sen iç baba bira ramazanda iyi gider sana :))
-----------------------------Ramazan Ramazan diyonuz, Ramazana kadar her haltı yiyorlar, sonra Ramazanda Müslüman oluyorlar.
Neymiş efendim; "Bira içmek haram"mış.
Başka zaman her türlü haltı yapalar esrarı içerler, birayı şarabı içerler zinasını yaparlar, Ramazan'da müslüman olurlar... Anlayana
-
by_kamu bunu yazdı:
-----------------------------brutalalien bunu yazdı:
by_kamu bunu yazdı:
Bira içelim baba
Sen iç baba bira ramazanda iyi gider sana :))
-----------------------------Ramazan Ramazan diyonuz, Ramazana kadar her haltı yiyorlar, sonra Ramazanda Müslüman oluyorlar.
Neymiş efendim; "Bira içmek haram"mış.
Başka zaman her türlü haltı yapalar esrarı içerler, birayı şarabı içerler zinasını yaparlar, Ramazan'da müslüman olurlar... Anlayana
-----------------------------Sonuna kadar katılıyorum en iyisi hiç içmemek ama bırakamıyosanızda bari ramazanda i.meyin (mubarek aydır ondan) lafım sana değil kardes yanlış anlama...
şaka yazdım sana zaten bilion
-
Lafım sana değil Ben Ramazan'da içmiyorum zaten. Ama kafa yapımız çok yalnış