Hadi Tahribat Cümleten Boycotta
-
boycott ne demek?
-
HeadBanger bunu yazdı:
-----------------------------
wert bunu yazdı:
HeadBanger bunu yazdı:
mamii bunu yazdı:
-----------------------------insanlık ölmüş..sen önce kendi insanını düşünmüyorsun..
öncelikle burdan 20 bin kişi boyCOT etti diyelim bu ürünleri..
bu ürünlerin fabrikalarında bizim işçimiz çalışıyor..şöyle hesaba katarsak 1000 kişiden 300 kişiyi cıkardılar diyelim her ürünün bulundugu fabrikadan..
ee olan bizim insanımıza olcak..
coca colanın bir zararı olmicak aslında kaarı olucak.
-----------------------------insanlık ölmüşmüş :S pehhh
ağızlarda hep müslüman kardeşler var da neden türk kardeşlerimiz yok onu bir anlasam
1915 te bizim TÜRK kardeşlerimiz (lafın gelişi değil çoğunuz yaşı 23-25 arasın) o müslaman kardeşlerin çokmu düşüncelilerdi özellikle ıraklılar
Hiç çanakkaleye gitmemişsin oradaki şehitlikleri görmemişsin hepsinin yaşı 19 20 21 bunlardan farklı yaş çok nadir görürsün bu hem türk hem müslüman kardeş hatta arkdaşlarını onlar karınlarını doyuruyamazken birde savaşmaya çalışıyorlardı o çok sevdiğin müslüman kardeşlerin ne yaptı yardım etmek yerine(çanakkale savaşı sırasında söylemiyorum genel olarak o dönemlerden bahsediyorum) oooo ingilizler bize özgürlük verecek yaşasın olay bu olunca o müslüman kardeşin ayaklanıp benim türk kardeşime mermiler atınca böyle oluyor kusura bakma
-----------------------------komşusu açken kendi tok yatan bizden değildir..
-----------------------------haklısın katılıyorum sana 1915 biz açken onlar tok yatıyordu ingilizler sağ olsun ;)
-
çin mallarını boykot edelim :&
-
NoktaliVirgul bunu yazdı:
-----------------------------boycott ne demek?
----------------------------- -
kaygusuz bunu yazdı:
çin mallarını boykot edelim :&
-----------------------------evde kullandıgımız tırnak makasları çinden geliyor...tırnak kesmeyelimm...
-
bırakın bu saçma düşünceleri adamlarda senin mallarını almasın o zaman öyle saçmalıkmı olur devlet boykot uygulamazken size ne oluyor. o çok oy verdiğiniz dindar yöneticiler neden yasaklamıyor ya yiyorsa yasaklasın öyle oneminute ile olmuyor b işle icraat gerekli
-
Boykot ediyosanız tamam da, boycott ediyosanız ben yokum
-
ben şükür o listedekilerden alışveriş yapmıyom alırsam gazoz alırım oda sensun, veya cola turka almaya çalışıyom. zaten kolayla aramı açtım.
dipnot: biara hep c.cola içerdim onun içinde bence bağımlılık yapann bi madde var. uyku vermiyen bi madde. dikkatli olun içmeyin.
-
Scofield bunu yazdı:
NoktaliVirgul bunu yazdı:
-----------------------------türkçe deil.o yüzden anlayamadım...
türkçe konuşuyosunu başka dilde yazıyosunuz.hepsini ingilizce yazın daha ii.
-
Coca Cola'ya arkadaşların dediği gibi her türlü boku attılar sağlık anlamında yok zararlı yok şu yok bu o zaman bu kadar insan sağlığına zararlıysa bu mereti dünyada en çok neden Amerikalılar tüketiyo ? adamlar resmen su yerine kola tüketiyolar bi zararı olsa heralde onlar içmez.Bazılarıda işte diyo BİM'den almayın A101'den almayın e arkadaşım bizde kesemizi düşünmek zorundayız nerde ucuzsa ordan alıyoruz ben şimdi Migros'a gidip neden kazık yiyip koçları zengin edeyimki ? Ayrıca Coca Cola bozdu artık BİM'in Le Colası rulz ! buz gibi oluncada hepsinden daha iyi gidiyor valla hem ucuz hem güzel :D