folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Hadi Tahribat Cümleten Boycotta

Hadi Tahribat Cümleten Boycotta

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NoktaliVirgul
    NoktaliVirgul's avatar
    Erkek

boycott ne demek? 

If my calculations are correct, when this baby hits eighty-eight miles per hour... you"re gonna see some serious shit.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wert
    wert's avatar
    Erkek
    HeadBanger bunu yazdı:
    -----------------------------
    wert bunu yazdı:
    HeadBanger bunu yazdı:
    mamii bunu yazdı:

insanlık ölmüş..sen önce kendi insanını düşünmüyorsun..

öncelikle burdan 20 bin kişi boyCOT etti diyelim bu ürünleri..

bu ürünlerin fabrikalarında bizim işçimiz çalışıyor..şöyle hesaba katarsak 1000 kişiden 300 kişiyi cıkardılar diyelim her ürünün bulundugu fabrikadan..

ee olan bizim insanımıza olcak..

coca colanın bir zararı olmicak aslında kaarı olucak.

insanlık ölmüşmüş :S pehhh

ağızlarda hep müslüman kardeşler var da neden türk kardeşlerimiz yok onu bir anlasam

1915 te bizim TÜRK kardeşlerimiz (lafın gelişi değil çoğunuz yaşı 23-25 arasın) o müslaman kardeşlerin çokmu düşüncelilerdi özellikle ıraklılar

Hiç çanakkaleye gitmemişsin oradaki şehitlikleri görmemişsin hepsinin yaşı 19 20 21 bunlardan farklı yaş çok nadir görürsün bu hem türk hem müslüman kardeş hatta arkdaşlarını onlar karınlarını doyuruyamazken birde savaşmaya çalışıyorlardı o çok sevdiğin müslüman kardeşlerin ne yaptı yardım etmek yerine(çanakkale savaşı sırasında söylemiyorum genel olarak o dönemlerden bahsediyorum) oooo ingilizler bize özgürlük verecek yaşasın olay bu olunca o müslüman kardeşin ayaklanıp benim türk kardeşime mermiler atınca böyle oluyor kusura bakma

komşusu açken kendi tok yatan bizden değildir..

haklısın katılıyorum sana 1915 biz açken onlar tok yatıyordu ingilizler sağ olsun ;)

|sadece aptalların başarısı ders notu ile ölçülür|
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek
    çin mallarını boykot edelim :&

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GusFring
    GusFring's avatar
    Erkek
    NoktaliVirgul bunu yazdı:

boycott ne demek? 

Bundan 2300 yıl kadar önce Çinli filozof Chuang Tzu, rüyasında bir kelebek olduğunu görmüş ve uyandıktan sonra şu soru üzerine düşünmüştü: Chuang Tzu kimliğimle, kendimi rüyamda bir kelebek olarak mı görmüş olduğumu, yoksa aslında şu anki kelebek kimliğimle kendimi rüyamda Chuang Tzu adlı bir adam olarak mı görmekte olduğumu nasıl ayırt edebilirim?
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeadBanger
    HeadBanger's avatar
    Erkek

kaygusuz bunu yazdı:
    çin mallarını boykot edelim :&

evde kullandıgımız tırnak makasları çinden geliyor...tırnak kesmeyelimm...

Boş İşler Uzmanı..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek
    bırakın bu saçma düşünceleri adamlarda senin mallarını almasın o zaman öyle saçmalıkmı olur devlet boykot uygulamazken size ne oluyor. o çok oy verdiğiniz dindar yöneticiler neden yasaklamıyor ya yiyorsa yasaklasın öyle oneminute ile olmuyor b işle icraat gerekli

Önemsediğin Kadar Önemsenirsin. Önemsendiğin Kadar Önemsensersin.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    god
    god's avatar
    Erkek
    Boykot ediyosanız tamam da, boycott ediyosanız ben yokum

All is well
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    baron_27
    baron_27's avatar
    Erkek

ben şükür o listedekilerden alışveriş yapmıyom alırsam gazoz alırım oda sensun, veya cola turka almaya çalışıyom. zaten kolayla aramı açtım.

dipnot: biara hep c.cola içerdim onun içinde bence bağımlılık yapann bi madde var. uyku vermiyen bi madde. dikkatli olun içmeyin.

///______________
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NoktaliVirgul
    NoktaliVirgul's avatar
    Erkek
    Scofield bunu yazdı:
    NoktaliVirgul bunu yazdı:

türkçe deil.o yüzden anlayamadım... 

türkçe konuşuyosunu başka dilde yazıyosunuz.hepsini ingilizce yazın daha ii. 

If my calculations are correct, when this baby hits eighty-eight miles per hour... you"re gonna see some serious shit.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Chip
    Chip's avatar
    Erkek
    Coca Cola'ya arkadaşların dediği gibi her türlü boku attılar sağlık anlamında yok zararlı yok şu yok bu o zaman bu kadar insan sağlığına zararlıysa bu mereti dünyada en çok neden Amerikalılar tüketiyo ? adamlar resmen su yerine kola tüketiyolar bi zararı olsa heralde onlar içmez.Bazılarıda işte diyo BİM'den almayın A101'den almayın e arkadaşım bizde kesemizi düşünmek zorundayız nerde ucuzsa ordan alıyoruz ben şimdi Migros'a gidip neden kazık yiyip koçları zengin edeyimki ? Ayrıca Coca Cola bozdu artık BİM'in Le Colası rulz ! buz gibi oluncada hepsinden daha iyi gidiyor valla hem ucuz hem güzel :D
Toplam Hit: 19532 Toplam Mesaj: 162