Hadi Tahribat Cümleten Boycotta
-

-
ulan ankarada içtiğimden bi halt anlamıyom i.melih dayıyla bir olup kızılırmak suyundan mı yapıyolar anlamıyom :|
ayrıca zaten okula gidecek kadar param var kola alırsam okula gidemiyom o yüzden zaten almıyom alamıyom :D
-
The_Holigan bunu yazdı:
-----------------------------
HeadBanger bunu yazdı:
-----------------------------abi ağır konuşucam ama hakettin ya..
1.si neden boykot değil boycott..
seni kınıyorum seni boykotediyorum..Türkçeyi iyi kullanmadıgından.
2.si Abi alın tasınızı tarağınızı gidin burdan ciddiyim..buralar size göre değil..arabistana kaçın araplarla iç içe drun mümkünse..
Burda ismi geçen bütün ürünler Türkiye Cumhuriyeti Sınırları içinde İmalatı ve Üretimi Yapılıyor..Türk İşçisine İş Kapası oluyor Bu firmalar.. Ne kadar meraklısınız bu tür şeylere..Sonuna kadar desteklerim büyük firmaları..
-----------------------------
beni çıldırttırma simdi cocacolanında americanında anasını avradını töbe töbeee sanane lan ben boycot da ederim boykotta sanane olm destek olmicaksan köstek olma bari lan benim ıraktaki din kardeşlerime bizim aile toplam 20 bin ytl para yardımı yaptı sen ne konusuon gelip burda iş kapısıymışta yk şuymuşta demekki yarın birgün gel kilisede çalış deseler sen iş kapısı die dinini satarsın müslüman kardeşlerini kaaile almadığına göre gelip burda bana laf yapma Head bak seni severim ama bu konuda da çok hassasımdır.
-----------------------------dayı alındıgın nokta ne..ben burda doğru olanı söylüyorum..
ayrıca sizin burda yapıcağınız hiç bir şeyi adamlar TAKMAZ bu kadarda açık konuşuyorum..
ayrıca bağış içinde Allah kabul etsin burda miktarı yazmana gerek yoktu..
diğer bir kesin.. kilise gidip çalışmakla dinimi değiştirme gereği duymam..
diğer bir konu..
ülkedeki işsizlerin durumu belli
ayrıca bende bu konularda çok hassasımdır..bende seni severim..
ama bu konuları açmaya gerek yok..
kimse takmaz çünkü..
ayrıca bu gün evine giren her kolada coca colanın lisansı var die bilyorum..
-
Dünyaya Yoğurdu biz Tanıttık İtalyanlar aynı yoğurdu bayalama farkıyla bize danone diye satmıyomu?
Yoğurdu kendi yedikleri gibi tatlı niyetine Türk halkına tükettirmeye çalışmıyorlarmı? Böylelikle üretimlerini arttırmaya çalışmıyorlarmı?
Ekonomiyi takip edenler bu bilime önem verenler bunun gibi daha bir çok olayı bilirler
Orta doğu projesinde Türkiyenin ortağı kim?
-
FOXXLY bunu yazdı:
-----------------------------HeadBanger bunu yazdı:
-----------------------------FOXXLY bunu yazdı:
-----------------------------coca cola için, için ki
israil e paramız gitsin
israil o parayla son teknolojik silahlar yapsın
bizde gidelim o silahları alalım :F
-----------------------------sende çalış
sende kazan
sende yap
sende geliştir
sende sat
-----------------------------yapamıyorsan almaya mahkumsun.
-----------------------------o zaman sorunu kimsede aramaya gerek yok..
@dj-alper
abd-israil diye biliyorum..
-
madem öyle direk hükümet yasaklasın bunu :W
-
valla bende gelirim %40 ı israile bağışlayacağım varmı bir itirazın
-
Hepiniz işinize geldiği gibi düşünüyorsunuz. Buradaki amacımız Coca-Cola firmasının batması veya Coca-Cola'nın satılmaması gibi bir şey değil.
Coca-Cola'ya boykot yapmamızın sebebi; yahudi olmaları da değil.
Dünyanın en pis insanların ve Allah'ın lanetlediği insanların Coca-Cola kârının yarısını alıp, müslüman kardeşlerimize eziyet etmeleri. Evet İsrail'den bahsediyorum, pis insanlar. Türkiye'nin etrafı sarılıyor; İran, Irak... Ayrıca diğer müslüman ülkelerin de kökünü kurutmaya çalışıyorlar bu pis insanlar. Dediklerimi herkes kendine göre algılayacaktır. Fakat objektif bakarsanız ne kadar doğru olduğunu anlarsınız.
Ama şunu unutmayın arkadaşlar; bugün onlar, yarın biz ! Eminim ki sıra bize de gelecektir !
Kendinizi Irak'ta ölen, hatta daha kötüsü; ölmeyip de işkence gören insanlar yerine koyun. Şöyle düşünmez miydiniz ? Nasıl insan ki bunlar, 2dklık bir zevk için, bizim ve kendilerinin can düşmanlarına para kazandırıyorlar.
Şu pis İsrail'e para kazandırmayalım, lütfen !!!
-
Pek SevgiLi MüsLüman kardeşLerim yani din kardeşLerim Coca CoLa fabrikaLarında çaLıştıkLarı ve ürettikleri sürece onLarın çok büyük derstekçisiyim,heLaL oLsun yüzyıLın buLuşunda müsLüman kardeşLeriminde parmağı oLup,üretimine yardımLarının oLduğunu biLmek ne kadar gurur verici =)))
+Bu içiLmezmi Lan Şuraya bakk nimeeettt nimeeeettt :))

-
HeadBanger bunu yazdı:
-----------------------------o zaman sorunu kimsede aramaya gerek yok..
-----------------------------lan zaten sorun yokki :]