folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Hadi Tahribat Cümleten Boycotta

Hadi Tahribat Cümleten Boycotta

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wert
    wert's avatar
    Erkek
    HeadBanger bunu yazdı:
    -----------------------------
    The_Holigan bunu yazdı:
    HeadBanger bunu yazdı:

beni çıldırttırma simdi cocacolanında americanında anasını avradını töbe töbeee sanane lan ben boycot da ederim boykotta sanane olm destek olmicaksan köstek olma bari lan benim ıraktaki din kardeşlerime bizim aile toplam 20 bin ytl para yardımı yaptı sen ne konusuon gelip burda iş kapısıymışta yk şuymuşta demekki yarın birgün gel kilisede çalış deseler sen iş kapısı die dinini satarsın müslüman kardeşlerini kaaile almadığına göre gelip burda bana laf yapma Head bak seni severim ama bu konuda da çok hassasımdır.

dayı alındıgın nokta ne..ben burda doğru olanı söylüyorum..

ayrıca sizin burda yapıcağınız hiç bir şeyi adamlar TAKMAZ bu kadarda açık konuşuyorum..

ayrıca bağış içinde Allah kabul etsin burda miktarı yazmana gerek yoktu..

diğer bir kesin.. kilise gidip çalışmakla dinimi değiştirme gereği duymam..

diğer bir konu..

ülkedeki işsizlerin durumu belli 

ayrıca bende bu konularda çok hassasımdır..bende seni severim..

ama bu konuları açmaya gerek yok..

kimse takmaz çünkü..

ayrıca bu gün evine giren her kolada coca colanın lisansı var die bilyorum..

ıraktaki din kardeşlerime bizim aile toplam 20 bin ytl para yardımı yaptı sen ne konusuon gelip 

tabi canım o ıraktaki müslüman kardeşlerimiz 80 -90 yıl önce bizi çok düşündü ya :S

kilisede çalış deseler sen iş kapısı die dinini satarsın

burada gelmiş ne diyorsun öncelikle başka bir şeye saygın yok en başta söylüyorum hrıistiyanlıkta Allah 'ın bir dini değilmi.Ne alakası var bunu dini satmakla bir bağlantı kuramadım.ayrıyetten ben müslümanım benim dinim en güzelidir en iyisidir veya en doğrusudur demek cahillere ait bir şeydir olay şuraya gir çünkü ben en doğrusunu bilirim cahil insanı buradan tanırsın çünkü okadar bilgisizdirki öğrendiği 2-3 şeyin ötesinde birşeyler olduğunu bile düşününemez olay buna benziyor 

şimdi kalkıp hristiyanları tanrısı ile bizim tanrımız aynı değil onların tanrılarının bir oğlu var felan demezsin umarım

birde dersiniz dinimizde niyet önemlidir burada adam aç karnı doymuyorsa ne yapacak başka

|sadece aptalların başarısı ders notu ile ölçülür|
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeadBanger
    HeadBanger's avatar
    Erkek

mamii bunu yazdı:

HeadBanger bunu yazdı:

abi ağır konuşucam ama hakettin ya..

1.si neden boykot değil boycott..

seni kınıyorum seni boykotediyorum..Türkçeyi iyi kullanmadıgından.

2.si  Abi alın tasınızı tarağınızı gidin burdan ciddiyim..buralar size göre değil..arabistana kaçın araplarla iç içe drun mümkünse..

Burda ismi geçen bütün ürünler Türkiye Cumhuriyeti Sınırları içinde İmalatı ve Üretimi Yapılıyor..Türk İşçisine İş Kapası oluyor Bu firmalar.. Ne kadar meraklısınız bu tür şeylere..Sonuna kadar desteklerim büyük firmaları.. 

Ahahaha =)) Söyleyen adama bir bak :)

Sırf işine geldiği için "boykoy değil boycott" yazmış, yoksa gerçekten o kadar diline düşkün müsün ?

Sadece 1 dakikalık yaptığım bir aramada, şu konuya ait: http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?folderid=92423, şu mesajına rastladım;

"

vista uyumlu keylogger lazım yardımcı olabilicek var mı acaba..

varsa pm atabilirmi..

"

pm nedir hocam ? Sırf Coca-Cola'ya yapılan boykota karşı olduğun için, "boykot değil boycott" diyorsun. Komiksin yaa =))

neden böyle çocukça birşey yaptın hakkaten bilmiyorum..

ayrıca boykoy yazmış olabilir.. elim y  ye gelmiş olablir normal..

o konu içinde hesap vermek zorunda değilim.. :) kusura bakma.. 

Boş İşler Uzmanı..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mamii
    mamii's avatar
    Erkek

wert bunu yazdı:

Onlar düşünmedi diye sen de mi düşünmeyeceksin ? Her şey karşılıklı mı ? İnsanlık öldü mü ?

Madem onlar düşünmedi, biz niye düşünüyoruz gibi bir düşüncen var, o zaman bu dünyada ilk kim kime iyilik yapacak ? İlk iyilik yapan; onlar bizi düşündü mü biz onları düşünelim derse, iyilik denen bir şey kalmaz ki :)

Bu konularda onlarını, bunlarını yoktur. Doğru vardır !

ÖSS maratonu başlıyor. Dershane de başladı. Bir süre TBT"de yokum. Seneye kaldığım yerden devam =)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mamii
    mamii's avatar
    Erkek

HeadBanger bunu yazdı:

mamii bunu yazdı:

HeadBanger bunu yazdı:

abi ağır konuşucam ama hakettin ya..

1.si neden boykot değil boycott..

seni kınıyorum seni boykotediyorum..Türkçeyi iyi kullanmadıgından.

2.si  Abi alın tasınızı tarağınızı gidin burdan ciddiyim..buralar size göre değil..arabistana kaçın araplarla iç içe drun mümkünse..

Burda ismi geçen bütün ürünler Türkiye Cumhuriyeti Sınırları içinde İmalatı ve Üretimi Yapılıyor..Türk İşçisine İş Kapası oluyor Bu firmalar.. Ne kadar meraklısınız bu tür şeylere..Sonuna kadar desteklerim büyük firmaları.. 

Ahahaha =)) Söyleyen adama bir bak :)

Sırf işine geldiği için "boykoy değil boycott" yazmış, yoksa gerçekten o kadar diline düşkün müsün ?

Sadece 1 dakikalık yaptığım bir aramada, şu konuya ait: http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?folderid=92423, şu mesajına rastladım;

"

vista uyumlu keylogger lazım yardımcı olabilicek var mı acaba..

varsa pm atabilirmi..

"

pm nedir hocam ? Sırf Coca-Cola'ya yapılan boykota karşı olduğun için, "boykot değil boycott" diyorsun. Komiksin yaa =))

neden böyle çocukça birşey yaptın hakkaten bilmiyorum..

ayrıca boykoy yazmış olabilir.. elim y  ye gelmiş olablir normal..

o konu içinde hesap vermek zorunda değilim.. :) kusura bakma.. 

=)) Ben de yanlış yazmışım. "boykoy değil boycott" değil "boykot değil boycott" yazacaktım

Oradaki konu; boykoy yazmandan değil, boycott kelimesine karşı gelip, mesajlarının %30unda ÖM yerine PM kullanmandır ;)

ÖSS maratonu başlıyor. Dershane de başladı. Bir süre TBT"de yokum. Seneye kaldığım yerden devam =)
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SyspioniC
    SyspioniC's avatar
    Erkek

olum siz manyak mısınız :D

Le-cola aldım biraz once 2,5L 1,40 lira :D

aşırı asitli içeçek tüketmediğim için bana göre tatları aynı en ucuzu hangisiyle onu içerim :D

"Derviş Yunus bu sözü eğri büğrü söyleme, Seni sorguya çeker bir Molla Kasım gelir."
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeadBanger
    HeadBanger's avatar
    Erkek

mamii bunu yazdı:

wert bunu yazdı:

Onlar düşünmedi diye sen de mi düşünmeyeceksin ? Her şey karşılıklı mı ? İnsanlık öldü mü ?

Madem onlar düşünmedi, biz niye düşünüyoruz gibi bir düşüncen var, o zaman bu dünyada ilk kim kime iyilik yapacak ? İlk iyilik yapan; onlar bizi düşündü mü biz onları düşünelim derse, iyilik denen bir şey kalmaz ki :)

Bu konularda onlarını, bunlarını yoktur. Doğru vardır !

insanlık ölmüş..sen önce kendi insanını düşünmüyorsun..

öncelikle burdan 20 bin kişi boyCOT etti diyelim bu ürünleri..

bu ürünlerin fabrikalarında bizim işçimiz çalışıyor..şöyle hesaba katarsak 1000 kişiden 300 kişiyi cıkardılar diyelim her ürünün bulundugu fabrikadan..

ee olan bizim insanımıza olcak..

coca colanın bir zararı olmicak aslında kaarı olucak..

Boş İşler Uzmanı..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nurk
    nurk's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Antikky bunu yazdı:
    Cocacola nimettir hocalar light,zero demeden vurun gözüne için derim.
    işte beklediğim post.
    Zero Rulz !

Cola Turka'da Zero çıkarsın,Pepsi de zero çıkarsın onları da içeyim ama zero gibisi yokki.

[22817//kaanabak]
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wert
    wert's avatar
    Erkek
    mamii bunu yazdı:

objectif bakacağımda nedense bakacak bişey göremiyorum ortada

:S

ne elle tutulur ne gözle görülür bişey var ortada :S 

|sadece aptalların başarısı ders notu ile ölçülür|
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek
    Obaa tam da buzdolabından buz gibi bir coca cola çıkartmış içiyordum bi baktın boycott diye konu açılmış bir yudum aldım ve mesajları okumaya başladım :D.Neyse işin aslına gelirsek arkadaşım israil falan diyorsunuz da adamları biz boykot etsek ne olucak aamlardan silah vb. her türlü şeyi alıyoruz.Başbakanımız orda burda one minute diye bağırıyor sonra ülkesine dönünce hemen israille silah anlaşması yapıyor.Ayrıca Türkiye deki coca colalar türk işçileri tarafından üretiliyor yani siz Türkiye'de coca cola içmezseniz o israile değil türk işçilerine boykot olur ;).Ha ben yurtdışında yaşıyorum da boykot ediyorum dersen ona birşey diyemem :)

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JohnD
    JohnD's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    iyide 20.000 yada 40.000 kişinin coca cola içip içmemesi bu adamları sarsmazki

DOM..
Toplam Hit: 19534 Toplam Mesaj: 162