Hadi Tahribat Cümleten Boycotta
-
PeTaL bunu yazdı:
-----------------------------
herkes kristal kola içsin .
-----------------------------bol şekerli az asitli karamel şerbeti resmeen :D
-
Coca Cola'nın gelirlerinin İsrail'e gittiği yalanı hele hele İsrail ordusuna gittiği yalan'ı herhalde son 100 200 yılın en büyük yalanıdır;bi dünya saf salak adamı yalanlarıyla domaltıp siktiler yok domuz kanı yok fare kanı yok israil yok bilmem ne böceği ; Ben Cola Turka'nın illegal rant çabası olduğunu düşünüyorum ; önceden yoktu böyle şeyler;hee ben Coca Cola içiyormuyum ; pepsi bulabildiğim taktirde Asla , Pepsi'ciyim bende ; öyle Deli gibi kola içen biri değilim ama insanın canı kola istediği zaman başka alternatif bulamıyor
-
mamii bunu yazdı:
-----------------------------JohnD bunu yazdı:
iyide 20.000 yada 40.000 kişinin coca cola içip içmemesi bu adamları sarsmazki
-----------------------------Sarsması veya sarmaması değil. Her şirkette olduğu gibi Coca-Cola şirketinde de istatistikler vardır.
Bakar ki şu ayda Türkiye'deki Coca-Cola satışı %80 azalmış, nedenini düşünür ve kârın İsrail'e verdiği için olduğunu anlar...
-----------------------------benim 20.000 yada 40.000 dememe bakma ben tahribatın istatistiklerine bakarak en fazla rakamı söyledim bu konuyu en fazla 30 adam ciddiye alır ve coca-cola almaz
-
HeadBanger bunu yazdı:
mamii bunu yazdı:
-----------------------------insanlık ölmüş..sen önce kendi insanını düşünmüyorsun..
öncelikle burdan 20 bin kişi boyCOT etti diyelim bu ürünleri..
bu ürünlerin fabrikalarında bizim işçimiz çalışıyor..şöyle hesaba katarsak 1000 kişiden 300 kişiyi cıkardılar diyelim her ürünün bulundugu fabrikadan..
ee olan bizim insanımıza olcak..
coca colanın bir zararı olmicak aslında kaarı olucak.
-----------------------------insanlık ölmüşmüş :S pehhh
ağızlarda hep müslüman kardeşler var da neden türk kardeşlerimiz yok onu bir anlasam
1915 te bizim TÜRK kardeşlerimiz (lafın gelişi değil çoğunuz yaşı 23-25 arasın) o müslaman kardeşlerin çokmu düşüncelilerdi özellikle ıraklılar
Hiç çanakkaleye gitmemişsin oradaki şehitlikleri görmemişsin hepsinin yaşı 19 20 21 bunlardan farklı yaş çok nadir görürsün bu hem türk hem müslüman kardeş hatta arkdaşlarını onlar karınlarını doyuruyamazken birde savaşmaya çalışıyorlardı o çok sevdiğin müslüman kardeşlerin ne yaptı yardım etmek yerine(çanakkale savaşı sırasında söylemiyorum genel olarak o dönemlerden bahsediyorum) oooo ingilizler bize özgürlük verecek yaşasın olay bu olunca o müslüman kardeşin ayaklanıp benim türk kardeşime mermiler atınca böyle oluyor kusura bakma
-
HeadBanger bunu yazdı:
-----------------------------mamii bunu yazdı:
-----------------------------HeadBanger bunu yazdı:
-----------------------------mamii senle oturup akşama kadar akşamdanda sabaha kadar tartışırım ama bir çocuk gibi kacırıyorsun konuları :)) düşme bu kadar..
burda boycott yazılcağına boykot yazılsaydı gene tepkim değişmezdi..bir şey farketmezdi ben gende destekler bir yapı içinde bulunurdum..
çünkü aynı kalite başka yerde yok..
-----------------------------Aynı tepkiyi verirdin ya da vermezdin. O ayrı bir konu. Ama sırf alay etmek için "boycott değil boykot. ben de seni kınıyorum" yazıyorsun. Bu kadar dikkat ediyorsan; PM değil ÖM yazarsın. Sonuçta PM ingilizcedeki Private Message'ın kısaltılmışıdır. Diline çok sahip çıkıyorsan, buna da çık...
-----------------------------bunu alaycı bir ifade ile demedim bu 1.
2. konu.. orda pm yazarım.. özel mesaj yazmak istemem çünkü oraya bana mesja atın desemde olurdu ama demedim private mesage yazmak istedim kısaltılmışıda pm dir..
çünkü çoğu forum sisteminde pm olarak yazar çünkü hepsi başta ingilizcedir.. sorun değil benim için ben orda bir kasıt bulamadım ama cıkıpta boyCOTT yazarsam bunda ben sorun ararım neden aradım die.. ama konunun bunla bir alakası yok..
ayrıca adamlar o kadar mal değil israile para gönderiliyor bundan azaldı satışlarımız kimse bunu demez adamlar her alanda professional kimse iplemez ne seni ne beni ;)
-----------------------------Zannediyorsun...
-
hatta hiç bir kola markasını almayalım :D
sağlıklı ve uzun ömürlüssağlam bi miğdeyle yaşayalım :D
-
mamii bunu yazdı:
-----------------------------mamii bunu yazdı:
-----------------------------mamii senle oturup akşama kadar akşamdanda sabaha kadar tartışırım ama bir çocuk gibi kacırıyorsun konuları :)) düşme bu kadar..
burda boycott yazılcağına boykot yazılsaydı gene tepkim değişmezdi..bir şey farketmezdi ben gende destekler bir yapı içinde bulunurdum..
çünkü aynı kalite başka yerde yok..
-----------------------------Aynı tepkiyi verirdin ya da vermezdin. O ayrı bir konu. Ama sırf alay etmek için "boycott değil boykot. ben de seni kınıyorum" yazıyorsun. Bu kadar dikkat ediyorsan; PM değil ÖM yazarsın. Sonuçta PM ingilizcedeki Private Message'ın kısaltılmışıdır. Diline çok sahip çıkıyorsan, buna da çık...
-----------------------------bunu alaycı bir ifade ile demedim bu 1.
2. konu.. orda pm yazarım.. özel mesaj yazmak istemem çünkü oraya bana mesja atın desemde olurdu ama demedim private mesage yazmak istedim kısaltılmışıda pm dir..
çünkü çoğu forum sisteminde pm olarak yazar çünkü hepsi başta ingilizcedir.. sorun değil benim için ben orda bir kasıt bulamadım ama cıkıpta boyCOTT yazarsam bunda ben sorun ararım neden aradım die.. ama konunun bunla bir alakası yok..
ayrıca adamlar o kadar mal değil israile para gönderiliyor bundan azaldı satışlarımız kimse bunu demez adamlar her alanda professional kimse iplemez ne seni ne beni ;)
-----------------------------Zannediyorsun...
-----------------------------yok zannetmiyorum DİREK İDDİA EDİYORUM
-
wert bunu yazdı:
HeadBanger bunu yazdı:
mamii bunu yazdı:
-----------------------------insanlık ölmüş..sen önce kendi insanını düşünmüyorsun..
öncelikle burdan 20 bin kişi boyCOT etti diyelim bu ürünleri..
bu ürünlerin fabrikalarında bizim işçimiz çalışıyor..şöyle hesaba katarsak 1000 kişiden 300 kişiyi cıkardılar diyelim her ürünün bulundugu fabrikadan..
ee olan bizim insanımıza olcak..
coca colanın bir zararı olmicak aslında kaarı olucak.
-----------------------------insanlık ölmüşmüş :S pehhh
ağızlarda hep müslüman kardeşler var da neden türk kardeşlerimiz yok onu bir anlasam
1915 te bizim TÜRK kardeşlerimiz (lafın gelişi değil çoğunuz yaşı 23-25 arasın) o müslaman kardeşlerin çokmu düşüncelilerdi özellikle ıraklılar
Hiç çanakkaleye gitmemişsin oradaki şehitlikleri görmemişsin hepsinin yaşı 19 20 21 bunlardan farklı yaş çok nadir görürsün bu hem türk hem müslüman kardeş hatta arkdaşlarını onlar karınlarını doyuruyamazken birde savaşmaya çalışıyorlardı o çok sevdiğin müslüman kardeşlerin ne yaptı yardım etmek yerine(çanakkale savaşı sırasında söylemiyorum genel olarak o dönemlerden bahsediyorum) oooo ingilizler bize özgürlük verecek yaşasın olay bu olunca o müslüman kardeşin ayaklanıp benim türk kardeşime mermiler atınca böyle oluyor kusura bakma
-----------------------------komşusu açken kendi tok yatan bizden değildir..
-
coca-cola nın tadı bok gibi oldu kapağını açtıktan 2-3 saat sonra asit denilen bişey kalmıyo çoğu koladada bunu gördüm hediyesiz olanlarında böyle bişey yok dediler hediyesiz aldım gene aynı krizden dolayı malzemeyimi kısıyolar ne
-
Komünizm lazım size.
Onu alma, parası şuraya gidiyor.
Bunu alma, parası oraya gidiyor.
Şunu alma, o da ipne.
Hacı bakkal sakal bırakmış kesin şeriatcı.
Fırıncıda badem bıyıklı kesin fetullahcı.
Lan kasapda pkklıya benzıyo ha. ondan da bişey almamak lazım.