Hadi Tahribat Cümleten Boycotta
-
mamii bunu yazdı:
-----------------------------Bu konuya son mesajım;
Hepiniz işinize geldiği gibi düşünüyorsunuz. Buradaki amacımız Coca-Cola firmasının batması veya Coca-Cola'nın satılmaması gibi bir şey değil.
Coca-Cola'ya boykot yapmamızın sebebi; yahudi olmaları da değil.
Dünyanın en pis insanların ve Allah'ın lanetlediği insanların Coca-Cola kârının yarısını alıp, müslüman kardeşlerimize eziyet etmeleri. Evet İsrail'den bahsediyorum, pis insanlar. Türkiye'nin etrafı sarılıyor; İran, Irak... Ayrıca diğer müslüman ülkelerin de kökünü kurutmaya çalışıyorlar bu pis insanlar. Dediklerimi herkes kendine göre algılayacaktır. Fakat objektif bakarsanız ne kadar doğru olduğunu anlarsınız.
Ama şunu unutmayın arkadaşlar; bugün onlar, yarın biz ! Eminim ki sıra bize de gelecektir !
Bu mesaj, bu konuya attığım son mesajdı, çünkü empati yapmıyorsunuz arkadaşlar.
Kendinizi Irak'ta ölen, hatta daha kötüsü; ölmeyip de işkence gören insanlar yerine koyun. Şöyle düşünmez miydiniz ? Nasıl insan ki bunlar, 2dklık bir zevk için, bizim ve kendilerinin can düşmanlarına para kazandırıyorlar.
Şu pis İsrail'e para kazandırmayalım, lütfen !!!
-----------------------------sen ordamı kaldın yazık :)))
Ülke savunma ve saldırı sistemlerine bak önce..
İMF den ne kadar para aktarılıyor ona bak..imf e giden paraların ne kadarını faiz olarka ödüyorsun onada bak..
ülkeden israile verilen paralara bak bence..
-
Cocacola nimettir hocalar light,zero demeden vurun gözüne için derim.
-
kaygusuz bunu yazdı:
-----------------------------Askerlerimiz içinde aynısını düşünsek! bim den alışveriş yapmasak! A101 den alışveriş yapmasak !
Sadece kola değil ki.
-----------------------------İsrailinse EVET !
-
Şimdi lezzetli bi kola aslında :\
Yani kola coca coladır. Krizim gelirse başkasını içmem. Ama yinede coca colaya karşıyım evet :D Coca Cola içerek Coca Colaya karşı boykotçu :D
-
HeadBanger bunu yazdı:
-----------------------------mamii bunu yazdı:
-----------------------------Bu konuya son mesajım;
Hepiniz işinize geldiği gibi düşünüyorsunuz. Buradaki amacımız Coca-Cola firmasının batması veya Coca-Cola'nın satılmaması gibi bir şey değil.
Coca-Cola'ya boykot yapmamızın sebebi; yahudi olmaları da değil.
Dünyanın en pis insanların ve Allah'ın lanetlediği insanların Coca-Cola kârının yarısını alıp, müslüman kardeşlerimize eziyet etmeleri. Evet İsrail'den bahsediyorum, pis insanlar. Türkiye'nin etrafı sarılıyor; İran, Irak... Ayrıca diğer müslüman ülkelerin de kökünü kurutmaya çalışıyorlar bu pis insanlar. Dediklerimi herkes kendine göre algılayacaktır. Fakat objektif bakarsanız ne kadar doğru olduğunu anlarsınız.
Ama şunu unutmayın arkadaşlar; bugün onlar, yarın biz ! Eminim ki sıra bize de gelecektir !
Bu mesaj, bu konuya attığım son mesajdı, çünkü empati yapmıyorsunuz arkadaşlar.
Kendinizi Irak'ta ölen, hatta daha kötüsü; ölmeyip de işkence gören insanlar yerine koyun. Şöyle düşünmez miydiniz ? Nasıl insan ki bunlar, 2dklık bir zevk için, bizim ve kendilerinin can düşmanlarına para kazandırıyorlar.
Şu pis İsrail'e para kazandırmayalım, lütfen !!!
-----------------------------sen ordamı kaldın yazık :)))
Ülke savunma ve saldırı sistemlerine bak önce..
İMF den ne kadar para aktarılıyor ona bak..imf e giden paraların ne kadarını faiz olarka ödüyorsun onada bak..
ülkeden israile verilen paralara bak bence..
-----------------------------Ülkeden İsrail'e ne para gidiyor, hiçbir bilgim yok. Fakat dediğin gibi gidiyorsa, o da kötü bir şey. Ülkeden İsrail'e para gitmesine engel olamıyoruz diye, boykot da mı yapmayalım ?
Bir hoca sınıfta bu boykotla ilgili çok güzel bir şey anlatmıştı fakat hatırlamıyorum. Türkiye'yle alakalı değil. İngiltere ve başka bir ülke ile alakalıydı sanırım.
O olayı öğrenebilirsem, sana ÖM olarak atarım. İnsanın boykot edesi geliyor, tabi siz bu kafayla onu da yapmazsınız =)
-
ya bi sacmalamayın ya. param olsa her gün mcdonaldsdan yerim her gün coca cola icerim size ne amk ? daha iyisini gösterin ordan alalım. sırf eziyet ediyolar diye ben şerbet gibi kola içmek zorunda mıyım ? yok daha iyisi banane. ben o niyetle vermiyorum parayı beni ilgilendirmez. oradaki markaların hepsine büyük bi sempatim var ve bundan rahatsız değilim :)
-
kaygusuz bunu yazdı:
-----------------------------Askerlerimiz içinde aynısını düşünsek! bim den alışveriş yapmasak! A101 den alışveriş yapmasak !
Sadece kola değil ki.
-----------------------------kardeşim bimin adı çıkmış eskiden bimin başındaki insan pkklıydı doğrudur ama şimdi a101 de bimle alakası falan yok
bu arada bende coca cola almamaya dikkat ediyorum ama ramazanda bizimkiler dikkat etmeden alıyor valla bi tane bile eve girmemesine dikkat edicem
-
doğrudur biz bu kafayla boyCOTT yapamayız haklısın..
-
HeadBanger bunu yazdı:
-----------------------------abi ağır konuşucam ama hakettin ya..
1.si neden boykot değil boycott..
seni kınıyorum seni boykotediyorum..Türkçeyi iyi kullanmadıgından.
2.si Abi alın tasınızı tarağınızı gidin burdan ciddiyim..buralar size göre değil..arabistana kaçın araplarla iç içe drun mümkünse..
Burda ismi geçen bütün ürünler Türkiye Cumhuriyeti Sınırları içinde İmalatı ve Üretimi Yapılıyor..Türk İşçisine İş Kapası oluyor Bu firmalar.. Ne kadar meraklısınız bu tür şeylere..Sonuna kadar desteklerim büyük firmaları..
-----------------------------Ahahaha =)) Söyleyen adama bir bak :)
Sırf işine geldiği için "boykoy değil boycott" yazmış, yoksa gerçekten o kadar diline düşkün müsün ?
Sadece 1 dakikalık yaptığım bir aramada, şu konuya ait: http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?folderid=92423, şu mesajına rastladım;
"
vista uyumlu keylogger lazım yardımcı olabilicek var mı acaba..
varsa pm atabilirmi..
"
pm nedir hocam ? Sırf Coca-Cola'ya yapılan boykota karşı olduğun için, "boykot değil boycott" diyorsun. Komiksin yaa =))
-
Bende içmemeye çalışıyorum ama cocacola da ne bok varsa tadı diğerlerine benzemiyor... Colaturka da zaten asit yok o zaman geriye pepsi kalıyor :)