Hadi Tahribat Cümleten Boycotta
-
Mesele kimin kazandığı değil. İsrail'i desteklemese ve müslümanları öldürmeseler her şey hoş. Yahudilerle alışveriş yapılır.
-
HeadBanger bunu yazdı:
-----------------------------Burda ismi geçen bütün ürünler Türkiye Cumhuriyeti Sınırları içinde İmalatı ve Üretimi Yapılıyor..Türk İşçisine İş Kapası oluyor Bu firmalar.
-----------------------------sence bunu kaç kişi biliyor =)
Bizim millet colanın direk ABD'den geldiğini sanadursun =)
-
coca cola için, için ki
israil e paramız gitsin
israil o parayla son teknolojik silahlar yapsın
bizde gidelim o silahları alalım :F
-
aradaki siyasi oyunlarla ülke ekonomilerinin ilgisi ne ?
-
bir arada tadım kuru yemişleri çıkmıştı :)
ulen trdeki büyük bankalar sigorta şirketleri yunanlıların eline geçti hala daha israil bilmem ne diyonuz
burnunuzun dibindekilere bakın hele bi ya
-
Askerlerimiz içinde aynısını düşünsek! bim den alışveriş yapmasak! A101 den alışveriş yapmasak !
Sadece kola değil ki.
-
FOXXLY bunu yazdı:
-----------------------------coca cola için, için ki
israil e paramız gitsin
-----------------------------sende çalış
sende kazan
sende yap
sende geliştir
sende sat
-
HeadBanger bunu yazdı:
-----------------------------abi ağır konuşucam ama hakettin ya..
1.si neden boykot değil boycott..
seni kınıyorum seni boykotediyorum..Türkçeyi iyi kullanmadıgından.
2.si Abi alın tasınızı tarağınızı gidin burdan ciddiyim..buralar size göre değil..arabistana kaçın araplarla iç içe drun mümkünse..
Burda ismi geçen bütün ürünler Türkiye Cumhuriyeti Sınırları içinde İmalatı ve Üretimi Yapılıyor..Türk İşçisine İş Kapası oluyor Bu firmalar.. Ne kadar meraklısınız bu tür şeylere..Sonuna kadar desteklerim büyük firmaları..
-----------------------------
beni çıldırttırma simdi cocacolanında americanında anasını avradını töbe töbeee sanane lan ben boycot da ederim boykotta sanane olm destek olmicaksan köstek olma bari lan benim ıraktaki din kardeşlerime bizim aile toplam 20 bin ytl para yardımı yaptı sen ne konusuon gelip burda iş kapısıymışta yk şuymuşta demekki yarın birgün gel kilisede çalış deseler sen iş kapısı die dinini satarsın müslüman kardeşlerini kaaile almadığına göre gelip burda bana laf yapma Head bak seni severim ama bu konuda da çok hassasımdır. -
axa Oyakdan ayrıldıktan sonra tek olarak Tr de Sürdürdü
Bunların ana şirketi Ermenilere axa şirket olarak tazminat ödemedimi ? hala axa ya sigorta yaptırıyorsunuz ?
onlara ses çıkarın
-
HeadBanger bunu yazdı:
-----------------------------FOXXLY bunu yazdı:
-----------------------------coca cola için, için ki
israil e paramız gitsin
-----------------------------sende çalış
sende kazan
sende yap
sende geliştir
sende sat
-----------------------------yapamıyorsan almaya mahkumsun.