Hakkari‘De Çatışma 26 Şehit 22 Yaralı
-
Tüm Şehitlerimizin Ailelerinin Başı Sağolsun..
-
başbakan "hepsinden hesap sorulacak" :| Peeh
-
mataramasuko bunu yazdı:
-----------------------------
neyse başbakan müjdeyi verdi.yeni anayasa yapılınca terör bitecekmiş.sanırım doğuyu vermeyi düşünüyor yoksa anayasa ile terörün alakası ne anlamış değilim.koyunlar da bunu savunuyor nedense.
-----------------------------müjde mi? adam açıkca diyoki ben terörü kullancam can çekişen laikliğinizi bitiricem teröre gerek kalmıcak çünkü kürdistan kurulcak zaten sonra bende ülkeden kaçarım...
-
33 saat sonra destek ekibi gelmiş beyler, ayıptır yazıktır günahtır Allah belanı versin tsk. o jetler 33 saatte dünyayı 50 defa turlar neredesin 33 saat komutan çıkmış bir ay önceden haberimiz vardı bu olayın olacağından diyor olaydan yarım saaat önce rapor gönderdim diyor üsttekiler bizlere hep farklı emirler verdiler bizleri dinlemediler diyo şerefsiz. Türkiyeyi tam kriz öncesi çok büyük bi savaşın eşiğine sürüklemeye çalışıyorlar ama gitmeyecek
-
BosphorusPasha bunu yazdı:
-----------------------------33 saat sonra destek ekibi gelmiş beyler, ayıptır yazıktır günahtır Allah belanı versin tsk. o jetler 33 saatte dünyayı 50 defa turlar neredesin 33 saat komutan çıkmış bir ay önceden haberimiz vardı bu olayın olacağından diyor olaydan yarım saaat önce rapor gönderdim diyor üsttekiler bizlere hep farklı emirler verdiler bizleri dinlemediler diyo şerefsiz. Türkiyeyi tam kriz öncesi çok büyük bi savaşın eşiğine sürüklemeye çalışıyorlar ama gitmeyecek
Tebrikler olayı çözmüşün sen Bilge Adam :) Zaten anca sizler gibi Bilge Adamlar fark edebiliyor böyle detayları... -
OROSPUÇOCUKLARI... DEVRE ARKADAŞIMI, KARDEŞİMİ ALDILAR BİZDEN.. ALLHIM NASI BİŞEY BU YA...
ŞEHİT ÜTĞM. MURAT BEK, CANIM KARDEŞİM,
MEKANIN CENNET OLSUN, İNŞALLAH SENİN KANININ ÖCÜNÜ ALMAK BANA DA NASİP OLUR DA ORALARA GİDERİM..
-
vitamin bunu yazdı:
DataDiver bunu yazdı:
Türk milliyetciliğine ve Atatürkcülüğe karşı olan Recep Tayyip Erdoğan ve peşindeki koyun sürüsünün hayalleri bugün bir kez daha gerçek oldu.. Çünkü bugün vatanı ve türk milliyetinin koruyucu gücü olan TSK 26 şehit ve onlarca Gazi verdi. Şehitlerimize Allah'tan rahmet,ailelerine ise sabır diliyorum.
-----------------------------tayyibe oy vermeyen salyaları akmış hayvan sürüsü şehitlerin kanını görünce yine çıldırdı her şehit olayında atatürkü kalkan olarak kullanıp milliyetçilik kılıfı altında provakasyon yapmayı görevmi bildin yavşak koyun sürüsü sensin
şehitlerimize allahtan rahmet ailesine sabır diliyorum
ne zaman anayasa değişikliği gündeme gelse hep aynı senaryo gerçekleşiyor bu anayasa değişecek bıçak kemiğe dayandı
-----------------------------ağzından çıkana dikkat et "yavşak" kelimesini sana iade ediyorum, evet ak parti ve destekcileri koyundur, koyundur çünkü bir önündeki koyunu takip etmekten başka bişi yapamazlar tamam mı ? sen hala ana yasa değişince terör örgütünün yok olacağını zannediyorsun bu kadarda aciz cevap verebiliyorsun çünkü başbakanın içimiz yanıyor demekten ileri gidemiyor...
-
Biri konu başlığına KOYUNLAR GİREMEZ diye bir not eklesin lütfen.Lakin %50 gibi kocaman bir koyun sürüsü var bu ülkede,başlarında çoban RTE.Güdülmeye devam edin siz...Benim cahil köylümde evladı şehit düşünce "Vatan sağolsun.Oğlumu şehit verdim ama Mutluyum" demeyede devam etsin.Ne şehidi ey ihtiyar birilerinin yönetemediği ülkede KELLE senin evladın KELLE... RTE hazretlerinin dediği gibi; "Askerlik yan gelip yatma yeri değildir" birader !!! Yatacaksanda böyle bir daha kalkmamak üzere olur.Öyle bir zamanda olurki ruhun duymaz... Hiç uğruna canını veren vatan evlatıları... Merak etmeyin gözünüz arkada kalmasın, Başbakanımız bütün teröristleri bu yaptıklarından dolayı eshefle kınıyor ...
-
BosphorusPasha bunu yazdı:
33 saat sonra destek ekibi gelmiş beyler, ayıptır yazıktır günahtır Allah belanı versin tsk. o jetler 33 saatte dünyayı 50 defa turlar neredesin 33 saat komutan çıkmış bir ay önceden haberimiz vardı bu olayın olacağından diyor olaydan yarım saaat önce rapor gönderdim diyor üsttekiler bizlere hep farklı emirler verdiler bizleri dinlemediler diyo şerefsiz. Türkiyeyi tam kriz öncesi çok büyük bi savaşın eşiğine sürüklemeye çalışıyorlar ama gitmeyecek
-------------------------------
tabiki yaaaa abiii ne kadar malmışız , tüm suçlu tsk hatta atatürk kurmuş pkk yı vakti zamanında allahsızlığı yaysınlar diye, bu ülkede zaten milliyetçiler ve atatürkçüler başa belaaaa aaabi yaaa adam çözmüş beyler biz ne desek boş, iyisimi tsk yı fesedelim türkleri de ortaasyaya geri gönderelim burda kürtler ve bunun gibi şakirtler götgöte mutluluk dansı yapsınlar , çok şeymi istiyorlar allaaaaasen hem zaman değişti demokrasiiiii geldi felan bazı gerici kemalistler anlayamıyo işte bunu ...
-
unutulanlar dışında birşey yok.
3 gün sonra bu koyun toplum unutacak. lanet olsunki unutacak.
45 saniyede kahraman ederler. sonra unuturlar.