Hakkari‘De Çatışma 26 Şehit 22 Yaralı
-

HEP AYNI YALANLAR.
-
student bunu yazdı:
-----------------------------
pillibebek bunu yazdı:
BosphorusPasha bunu yazdı:
33 saat sonra destek ekibi gelmiş beyler, ayıptır yazıktır günahtır Allah belanı versin tsk. o jetler 33 saatte dünyayı 50 defa turlar neredesin 33 saat komutan çıkmış bir ay önceden haberimiz vardı bu olayın olacağından diyor olaydan yarım saaat önce rapor gönderdim diyor üsttekiler bizlere hep farklı emirler verdiler bizleri dinlemediler diyo şerefsiz. Türkiyeyi tam kriz öncesi çok büyük bi savaşın eşiğine sürüklemeye çalışıyorlar ama gitmeyecek
-----------------------------şakirt noktayı koymuş yine.konuyu kapatın artık sebep belli oldu.
Sevgili şakirt arkadasım eger sen şu yazılanlara inandıysan,bi tane çizgili defter al karakalemle 1000 kere ben malmıyım diye yaz.
Lanet okudugun TSK, devletin hangi kurumu biliyomusun.öküz herif,beyinsiz mahlukat,mal şakirt.
Senin teröristten ne farkın var şeref yoksunu şakirt pislik.gece gece töbeeee
Aha bu piç pkklılara duydugum aynı nefreti senin gibi şakirtlere duyuyorum.
-----------------------------Onur Dirik te mi şakirt ? baskın da ölen Şehit asteğmen Mehmet Bozkuş ' damı şakirt ?
http://www.haberturk.com/gundem/haber/680670-daglicanin-eski-komutani-teke-tekte
6 RAPOR SUNDUM DEĞERLENDİRİLMEDİ
Olayda ihmali olduğu iddialarını değerlendiren Dirik, "Biz, 5 tanesi 9, 12, 18, 19 ve 20 Ekim tarihlerinde olmak üzere üst makamlarımıza, 11 ayrı adrese, tehdit değerlendirmeleri olduğunu 6 ayrı raporla yazdık. Ben orada kaldığım süre boyunca bu 6 rapordan daha ciddi rdapor yazmadım. İstihbarat subayım geldi, teröristlerin sitesinden adamlar vur emri verdi dedi. Bunu da koyduk rapora" diye konuştu.
İHMAL GÖSTERDİLER
Dirik, üstlerinin bu raporları niye değerlendirmedikleriyle ilgili soruya, "Ben örgütsel bağlantı falan demiyorum ama yapmamaları gereken ihmalleri gösterdiler. İhmallerin kaynağı benimle onlar arasında güven, irtibat karşılıklı anlayış birliğini yitirmişlerdi belki. Ama öyle ise görevden alsalardı. İstifa dilekçesi yazdım, komutan Yüksekova'dan geldi helikopterle önüme koydu kağıdı. İyi niyetli jest olarak görüp görevime devam ettim. Ben emre itaatsizlik eden görsem görevden aldırırdım" dedi.
GÜNLÜĞÜ İMHA ETMEDİM
Şehit asteğmen Mehmet Bozkuş'un günlüğü ile ilgili olarak ise Dirik, şöyle konuştu: "Bu günlük çatışmadan 2-3 gün sonra bulundu kayaların arasında. Bana getirildi. Aldım inceledim. Oraya gelen bir komutanımıza bunu gösterdim. Bunu göstermemin nedeni aynı şikayeti bizim de yapmamızdı. Ben de emir verebilirdim. 1 kere oldu, (Madem gitmek istiyosunuz, gidin) dedim. (Keri Tepe'nin dibine inin sonra yukarı çıkın) dedim. 16 saat sonra serumlarını içmiş vaziyette geldiler. Çok zor bir arazi. Şehit yedek subay çok kahraman. Ama ben oraya o şekilde emir versem, saldırıya gerek kalmazdı. Komutanım (Günlüğü imha et) dedi. Aile mirasının imha edilemeyeceğini düşünüp emre uymadım, imha etmedim. Sonra 3-5 gün izin aldım, Uşak'a gittim ailesine verdim, çok memnun oldular. Günlüğün benim sesimden çıkması da ben arkadaşlarıma okuyordum, kaydedilmiş."
SALDIRI SIRASINDA HAVADA HERON VARDI PKK'LILARA YARDIM ETTİ
Saldırı sırasında görüldüğü öne sürülen Heron ile ilgili olarak Dirik şunları söyledi: "Yukarıda birşey vardı. Bizde Heron yoktu o zaman. Amerikan Heronları vardı sadece. Hatta emir verilmişti, düşman değil diye, müttefikimiz diye. Bu aracın varlığı kesin. Yanılma yok bu konuda. Çatışma sırasında sis dağılmıştı. Gece 00.30 sıralarında görüldü. Çok belirgin birşeydi. Kobralar gelmeden 1-1.5 dakika önce kaçtı. Çünkü kobraların geldiğini görüyordu. Bence bu teröristler 10-20 km'lik bir alanda eylem yapıyor, 5-6 ayrı unsur kullanıyordu. PKK'nın o kadar geniş alanda koordine sağlamaya ihtiyacı var. Heron PKK'lılara hizmet ediyordu. Açık net, PKK'ya hizmet ediyordu. Dost olsa kaçmazdı. Kobralar gelince kaçtı."---------------------------------------
hemen şakirt deyip , Tayyip e küfür edip kininizi kustuğunuzda terör bitecek mi sanıyorsunuz ? İnsan biraz olsun düşünür ya , 200 den fazla terörist elini kolunu sallayarak , katırlarla , ağır silahlarla günlerce sınırdan geçip saldırıya hazırlanıyor , karakollarımıza saldıryor , şehit veriyoruz bu teöristler her seferinde emellerine ulaşıp , az bir kayıpla kaçabiliyorlar ,
şimdi burda deyin ki , askerler gördü , üstlerine bildirdi , ama suç Tayyipin , Tayyip askerlere önlem almayın dedi , önlem almayan komutanlar da Tayyipi i dinledi (!) , bütün suç Tayyip in , hükümetin , şakirtlerin
-----------------------------Dostum
biraz bakıs acını değiştir biraz objektif ol.şimdi sana soruyorum bir kez daha düşün.33 saat sonraa destek ekibi gelmiş diyor TSK ya lanet ediyor.bak 33 saat sonra destek ekibi gelmiş demesini değerlendirmiyorum sana bırakıyorum.cidden otur ve düşün olabilirmi diye.
Ulan gece saat 01:00 de saldırı başlıyo,sabah saat 6 da haberlere düşüyor.tutmus 33 saat sonra diyo bu lavuk.ulan ahmak beyinsiz cocukmusun sen şunu düşünemeyecek kadar.
gelelim tayyipe.2008 senesinde 7 sehit verildiğinde cıktı g.kurmay baskanı dediki ntv de sınırı gectik catısma basladı.
muhabir dediki nekadar kalmayı planlıyosunuz dedi 6 gün,6 ay,6 yıl bilemem ne zaman biterse dedi.millet dualar ediyor hazırlıklar yapıyor falan,o gece ankaraya abd g kurmay baskanı Türkiyeye geliyor.askerler o gece geri dönüyorlar
sana bi örnek daha vereyim.yakın zamanda mit pkk kasedi cıktı biliyosun.mit baskanı ne diyor biliyomusun karsıdaki ite."dağlıcadada aşka geldiniz ha" bu ne demek.
bu mit baskanını kim atıyor o amını siktigimin koltuguna.
ben kesinlikle tsk nın sucu eksigi yok demiyorum.var tabiki.ama siz şakirtlerde şunu diyin bi kere,ya tayyip şunu şunu yapmasan bunlar basımıza gelmzdi.2000 senesinde terör sıfıra gelmişken bu itler başa gelince azdılar.bunun sebebide bu tayyip hükümetinin yanlıs politiklarından dolayı diyin.
La deli olcam ya.La bi insan bu kadar mal bu kadar beyinsizmi olur.33 saat sonra gelmişler diyo.offff offf
-
pillibebek bunu yazdı:
Dostum
biraz bakıs acını değiştir biraz objektif ol.şimdi sana soruyorum bir kez daha düşün.33 saat sonraa destek ekibi gelmiş diyor TSK ya lanet ediyor.bak 33 saat sonra destek ekibi gelmiş demesini değerlendirmiyorum sana bırakıyorum.cidden otur ve düşün olabilirmi diye.
Ulan gece saat 01:00 de saldırı başlıyo,sabah saat 6 da haberlere düşüyor.tutmus 33 saat sonra diyo bu lavuk.ulan ahmak beyinsiz cocukmusun sen şunu düşünemeyecek kadar.
gelelim tayyipe.2008 senesinde 7 sehit verildiğinde cıktı g.kurmay baskanı dediki ntv de sınırı gectik catısma basladı.
muhabir dediki nekadar kalmayı planlıyosunuz dedi 6 gün,6 ay,6 yıl bilemem ne zaman biterse dedi.millet dualar ediyor hazırlıklar yapıyor falan,o gece ankaraya abd g kurmay baskanı Türkiyeye geliyor.askerler o gece geri dönüyorlar
sana bi örnek daha vereyim.yakın zamanda mit pkk kasedi cıktı biliyosun.mit baskanı ne diyor biliyomusun karsıdaki ite."dağlıcadada aşka geldiniz ha" bu ne demek.
ben kesinlikle tsk nın sucu eksigi yok demiyorum.var tabiki.ama siz şakirtlerde şunu diyin bi kere,ya tayyip şunu şunu yapmasan bunlar basımıza gelmzdi.2000 senesinde terör sıfıra gelmişken bu itler başa gelince azdılar.bunun sebebide bu tayyip hükümetinin yanlıs politiklarından dolayı diyin.
La deli olcam ya.La bi insan bu kadar mal bu kadar beyinsizmi olur.33 saat sonra gelmişler diyo.offff offf
-----------------------------BAK ŞİMDİ YAZDIKALRINI KENDİN Bİ DEĞERLENDİR ,
Daha önceki dağlıca baskınını da burda çok tartışmıştık , istersne eski mesajlara bak , orada da destek çok geç gitmişti , hatırlarsan Ambulanslar daha önce ulaşmıştı saldırı yapılan karakola,
bütün mesele burada işte , malesef bile bile gözyumuluyor saldırılara , yoksa snein hiç aklın alıyor mu 200 ün üzerinde teörrist gelecek , hiçkimse farkedemeyecek , aksine fark edildiği , defalarca uyarıldığı , üstlerden destek istenildiği bildirilmesine rağmen geç müdahale edilmiş
2000 yıllrından bahsediyorsun, askeriye istesin teörö yine aynı seviyeye çekilir , yeter ki askeriyenin içindeki hainler temizlensin ,
Ota boka tank yürüten , bildiri hazrılayan askeri ye , terör meselesinde mi Tayyibi dinliyorda müdahale etmiyor sanıyorsun , yeter ki Ak Parti yıpransın , iktidardan uzaklaştırılsın diye göz yumuyorlar , en son sonunda Onur Dirik bile isyan etti , konuşmaya başladı , siz hala uyanamadınız ,
Tabi sen diyorsan ki karakollara saldırılmadan önce askeriyenin uyarılmasını , destek gitmesini Tayyip engelliyor , komutanlara destek olmayın diye emrediyor , komutanlarda bu emri dinliyor , sana söyleyecek bi sözüm yok ,
No t :Bu arada şakirt değilim , olsaydım da söylerdim , nasıl Ak partiye oy verdiğimi söylemem de herhangş bi sakınca görmüyorsam , sizin aklınız sıra aşağılamaya çalışmanız beni enterese etmez , şakirt olsaydım da söylerdim
-
bunlar ne ya :|
http://www.facebook.com/profile.php?id=100002438591475&sk=wall
http://www.facebook.com/profile.php?id=100001576856397
dicek laf yok artık, bu kadar açık..
-
student bunu yazdı:
pillibebek bunu yazdı:
Dostum
Daha önceki dağlıca baskınını da burda çok tartışmıştık , istersne eski mesajlara bak , orada da destek çok geç gitmişti , hatırlarsan Ambulanslar daha önce ulaşmıştı saldırı yapılan karakola,
bütün mesele burada işte , malesef bile bile gözyumuluyor saldırılara , yoksa snein hiç aklın alıyor mu 200 ün üzerinde teörrist gelecek , hiçkimse farkedemeyecek , aksine fark edildiği , defalarca uyarıldığı , üstlerden destek istenildiği bildirilmesine rağmen geç müdahale edilmiş
2000 yıllrından bahsediyorsun, askeriye istesin teörö yine aynı seviyeye çekilir , yeter ki askeriyenin içindeki hainler temizlensin ,
Ota boka tank yürüten , bildiri hazrılayan askeri ye , terör meselesinde mi Tayyibi dinliyorda müdahale etmiyor sanıyorsun , yeter ki Ak Parti yıpransın , iktidardan uzaklaştırılsın diye göz yumuyorlar , en son sonunda Onur Dirik bile isyan etti , konuşmaya başladı , siz hala uyanamadınız ,
Tabi sen diyorsan ki karakollara saldırılmadan önce askeriyenin uyarılmasını , destek gitmesini Tayyip engelliyor , komutanlara destek olmayın diye emrediyor , komutanlarda bu emri dinliyor , sana söyleyecek bi sözüm yok ,
No t :Bu arada şakirt değilim , olsaydım da söylerdim , nasıl Ak partiye oy verdiğimi söylemem de herhangş bi sakınca görmüyorsam , sizin aklınız sıra aşağılamaya çalışmanız beni enterese etmez , şakirt olsaydım da söylerdim
-----------------------------Sen önce benim yazdıklarıma bi cevap ver ondan sonra ben sana cevap vereyim.bak karalıyorum.aramızdaki farkı ve şakirt oldugunun nerden belli oldugunu söyleyim sana ben.
diyorumki elbette tsk nında sucu var.200 kişiden bahsediliyor,bu 200 kişi elini kolunu salllaya sallaya girebiliyosa silahları rahatlıkla sokabiliyorsa ben hata ararım arkadas tsk da.
ama siz şakirtler yukarda karaladıgım şeyleri kabul etseniz,biraz objektif olsanız?tabi tayyip sikerse zevk almasını biliyosunuz.sen hele cevap ver ben sein yazdıklarına güzelce cevap verecem.ota boka tank yürüten tsk niye böyle oldu ona gelecek
-
pillibebek bunu yazdı:
student bunu yazdı:
pillibebek bunu yazdı:
Dostum
-----------------------------Sen önce benim yazdıklarıma bi cevap ver ondan sonra ben sana cevap vereyim.bak karalıyorum.aramızdaki farkı ve şakirt oldugunun nerden belli oldugunu söyleyim sana ben.
diyorumki elbette tsk nında sucu var.200 kişiden bahsediliyor,bu 200 kişi elini kolunu salllaya sallaya girebiliyosa silahları rahatlıkla sokabiliyorsa ben hata ararım arkadas tsk da.
ama siz şakirtler yukarda karaladıgım şeyleri kabul etseniz,biraz objektif olsanız?tabi tayyip sikerse zevk almasını biliyosunuz.sen hele cevap ver ben sein yazdıklarına güzelce cevap verecem.ota boka tank yürüten tsk niye böyle oldu ona gelecem
----------------------------- -

http://www.facebook.com/brusk.edilo su piçin Allahsız piçin resmi bile herşeyi anlatmaya yeter.
Şehit evinin elektriği borçtan kesikmiş
PKK’nın Çukurca saldırısında şehit olan Piyade Çavuş Birol Elmas’ın, annesi ve biri engelli 3 kardeşinin yaşadığı evin elektriğinin, borç yüzünden kesik olduğu ortaya çıktı.
Güncelleme:20 Ekim 2011 11:04Şehit haberinin gelmesi üzerine eve gelen bir ekip elektriği açtı.
Çukurca’da terhisine 120 gün kala şehit olan Birol Elmas’ın Karakamış Mahallesi’ndeki tek katlı evinin elektriği, birikmiş borcundan dolayı Sakarya Elektrik Dağıtım A.Ş. tarafından bir süre önce kesildi.
YARDIMLA GEÇİNİYORLARDIKarakamış Mahalle Muhtarı Adil Kaplan, şehit çavuş Birol Elmas’ın babasını yıllar önce kaybettiğini, annesi Mübyen Elmas’ın biri özürlü olan, biri kız 2’si erkek 3 çocuğuyla yaşadığını belirterek, ‘Yardımlarla geçiniyorlardı. Ailenin Sakarya Elektrik Dağıtım A.Ş.ye bin 200 lira borcu vardı. Bu borcu taksit yaptılar. Yine ödeyemediler. Sonra borç 2 bin liraya çıktı. Bunun üzerine de kestiler. Karanlıkta oturuyorlardı. Şehit haberi gelince de SEDAŞ ekibi gelerek eve elektrik verdi" dedi.
edit : bazılari ağlamasın
-
maxel son cümleni düzenle ağır küfrederim..
Adaletini sikeyim tayyip demen gerekiyordu değil mi?
-
pillibebek bunu yazdı:
Sen önce benim yazdıklarıma bi cevap ver ondan sonra ben sana cevap vereyim.bak karalıyorum.aramızdaki farkı ve şakirt oldugunun nerden belli oldugunu söyleyim sana ben.
ama siz şakirtler yukarda karaladıgım şeyleri kabul etseniz,biraz objektif olsanız?tabi tayyip sikerse zevk almasını biliyosunuz.sen hele cevap ver ben sein yazdıklarına güzelce cevap verecem.ota boka tank yürüten tsk niye böyle oldu ona gelecem
-----------------------------ben sana cevap yazdım , hakaret etmeye , şakirt diye aklınca hakaret etmeye çalışacağına okuyup anlamaya çalışsan belki anlarsı
tsk 'nın suçu olduğunu kabul ediyorsun ama nedense dönüp Tayyipe veya ona oy verenlere küfür ediyorsun ,
Hükümet, demokratikleşmeye çalıştıkça , pkk tabanını kaybetmeye başladı , bu yüzden saldıyor , eğer askeriye görevini layıkıyla yapsa zaten bu kadar şehid vermeyiz , yeter ki askeriyede ki hainler gölge etmesinler ,
Bu arada şakirt olduğumdan bahsedip duruyorsun ,bu bile benim için senin ne kadar önyargılı olduğunu , hiçbirşey bilmeden işkembeden attığını ortaya koyuyor ,
-
Üniversite komple yürüyüşe çıktı bugün yani tabi şehitlerle aynı şerefi taşıyanlar çıktı acil işmiş önemli değil bundan önemlisi ölümdür Allah için tabi. Ama birileri kaldı arkada hadi oğlum siz ne b*k yiyeceksiniz hadi dedim abi bi çay içcez dediler. İşte resimlerle, laf a erkeklik yapanlar, laflarıyla şöyle böyle diyenler bir yürüyüşe katılacağı da geçtim bana gelmiyorum diyecek cesareti bile bulamadı bugün. İşte karşımızdaki düşmanlar bu kadar kancık nefisli. Sokaktaki kancık köpeklerin nefsi bile bu köpeklerin nefislerinden daha üstün! [NOKTA]